Νέα

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Πιθανότητες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bourdeliaris22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 377K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσιμπουκι επικινδυνο 1)πουτανα ακαποτο ΧΩΡΙΣ 2)γκόμενα ΜΕ τελείωμα

• Η "βρωμιάρα" η πουτάνα φυσικά!

Ψήφοι: 158 44,6%
  • Η γκόμενα γιατί το χύσιμο μετράει πιο πολύ!

Ψήφοι: 125 35,3%
  • Δεν ξέρω, δεν απαντώ

Ψήφοι: 71 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εσύ δεν έλεγες πως η ένδειξη CE σημαίνει China Export, έρχεσαι κ αναρωτιέσαι μετά..τρολάρεις ή είσαι αφελής?

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
Και πως εισαι σιουρος οτι η κοπελα ειχε AIDS?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
Μπήκες στο club με τα παράνομα εξτραδάκια,έστω και ακούσια; ;)

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητησε το!!! Μην ρωτας εδω μεσα γιατι με τις μαλακιες που θα αλουσεις θα νομιζεις οτι σου εχουν απομεινει 2 μερες ζωης.....

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16

:priest: :priest: :priest:

Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητησε το!!! Μην ρωτας εδω μεσα γιατι με τις μαλακιες που θα αλουσεις θα νομιζεις οτι σου εχουν απομεινει 2 μερες ζωης.....

Ε καλα εισαι

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Δεν ειναι κατι απλο...ειναι αντιρετροικα φαρμακα(2-3) που θα στα δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου που πρεπει να απευθυνθεις...
Πηγαινε στο Συγγρος...αλλα καλυτερα εντος 24 ωρων....max 72 ωρες μετα την πιθανη εκθεση...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Δεν ειναι κατι απλο...ειναι αντιρετροικα φαρμακα που θα στα δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου που πρεπει να απευθυνθεις...
Πηγαινε στο Συγγρος...αλλα καλυτερα εντος 24 ωρων....
ενοειται οτι δεν το δινουν στα φαρμακεια..αλλα ούτε και στο Συγγρός θα το δωσουν επειδη εγινε αυτο το ατυχημα 1 φορά... θα πρεπει να δουν αν καποιος εχει εκτεθει απο τον ιο και αν ο αλλος ηταν οροθετικος.... πολυ μικρες πιθανοτητες να κολησει κανεις ετσι...πηγαινε ομως και ρωτα

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Χρειαζεται να τον δουνε και να παρουν ενα σωστο ιστορικο...
Και απ την αλλη πραγματι ακομα και οροθετικη να ηταν η τανα η πιθανοτητα ειναι παρα παρα πολυ μικρη...
Ωστοσο επειδη μας λειπουν δεδομενα σωστο ειναι να απευθυνθει εκει....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
τι μαρκα ηταν το λαστιχο?  :(

Επισκέπτης
λειπει και ο δοκτωρ Απολυτος  , εισαι ατυχος  :S

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
Παδιά sos... κάθε φορά που μου κάνει γλυφοκώλι η γκόμενα μετά για καμια βδομάδα έχω έντονη φαγούρα στον πρωκτό. Τί λέτε να συμβαίνει?

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

memphesis

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2014
Like
1
Πόντοι
1
χαχαχα οχι ρε σεις ούτε πιπεριές ούτε τίποτα... κάθε φορά μου κάνει και κάθε φορά το παθαίνω... Αυτή δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για φαγούρα μετά από το γλυφοκώλι που της κάνω... Της έχω ζητήσει να μου κάνει χωρίς να φοράει ίχνος μακιγιάζ αλλά και πάλι τα ίδια, οπότε δεν είμαι αλλεργικός σε κάπιο χημικό. Από την άλλη είναι το μόνο που με κάνει να χύνω με ευχαρίστηση και δε θέλω να το σταματήσει...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
χαχαχα οχι ρε σεις ούτε πιπεριές ούτε τίποτα... κάθε φορά μου κάνει και κάθε φορά το παθαίνω... Αυτή δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για φαγούρα μετά από το γλυφοκώλι που της κάνω... Της έχω ζητήσει να μου κάνει χωρίς να φοράει ίχνος μακιγιάζ αλλά και πάλι τα ίδια, οπότε δεν είμαι αλλεργικός σε κάπιο χημικό. Από την άλλη είναι το μόνο που με κάνει να χύνω με ευχαρίστηση και δε θέλω να το σταματήσει...
Τύπε, στο 'παν κι άλλοι παραπάνω: Είσαι σχεδόν πούστης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom