psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Εσύ δεν έλεγες πως η ένδειξη CE σημαίνει China Export, έρχεσαι κ αναρωτιέσαι μετά..τρολάρεις ή είσαι αφελής?
Και πως εισαι σιουρος οτι η κοπελα ειχε AIDS?παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
Μπήκες στο club με τα παράνομα εξτραδάκια,έστω και ακούσια; ;)παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
Μπήκες στο club με τα παράνομα εξτραδάκια,έστω και ακούσια; ;)
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και ζητησε το!!! Μην ρωτας εδω μεσα γιατι με τις μαλακιες που θα αλουσεις θα νομιζεις οτι σου εχουν απομεινει 2 μερες ζωης.....
Δεν ειναι κατι απλο...ειναι αντιρετροικα φαρμακα(2-3) που θα στα δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου που πρεπει να απευθυνθεις...παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
ενοειται οτι δεν το δινουν στα φαρμακεια..αλλα ούτε και στο Συγγρός θα το δωσουν επειδη εγινε αυτο το ατυχημα 1 φορά... θα πρεπει να δουν αν καποιος εχει εκτεθει απο τον ιο και αν ο αλλος ηταν οροθετικος.... πολυ μικρες πιθανοτητες να κολησει κανεις ετσι...πηγαινε ομως και ρωταΔεν ειναι κατι απλο...ειναι αντιρετροικα φαρμακα που θα στα δωσουν απο το φαρμακειο του νοσοκομειου που πρεπει να απευθυνθεις...
Πηγαινε στο Συγγρος...αλλα καλυτερα εντος 24 ωρων....
παιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
..σεργιάνισα ένα πρωινό,
Δυο πόρτες έχει η ζωή, άνοιξα μια και μπήκα...
λειπει και ο δοκτωρ Απολυτος , εισαι ατυχος :Sπαιδες ξερει κανεις πως λεγεται το φαρμακο για το aids που το παιρνεις κ σκοτωνει τον ιο γιατι ειχα ενα ατυχημα με μια τανα.εσπασε το προφυλακτικο κ δεν το πηρα ειδηση κ εχυσα μεσα της?που το βρισκω κ ποσο κανει?
ZASTAVA...!!!τι μαρκα ηταν το λαστιχο?
Παδιά sos... κάθε φορά που μου κάνει γλυφοκώλι η γκόμενα μετά για καμια βδομάδα έχω έντονη φαγούρα στον πρωκτό. Τί λέτε να συμβαίνει?
Παδιά sos... κάθε φορά που μου κάνει γλυφοκώλι η γκόμενα μετά για καμια βδομάδα έχω έντονη φαγούρα στον πρωκτό. Τί λέτε να συμβαίνει?
Τύπε, στο 'παν κι άλλοι παραπάνω: Είσαι σχεδόν πούστης.χαχαχα οχι ρε σεις ούτε πιπεριές ούτε τίποτα... κάθε φορά μου κάνει και κάθε φορά το παθαίνω... Αυτή δεν έχει παραπονεθεί ποτέ για φαγούρα μετά από το γλυφοκώλι που της κάνω... Της έχω ζητήσει να μου κάνει χωρίς να φοράει ίχνος μακιγιάζ αλλά και πάλι τα ίδια, οπότε δεν είμαι αλλεργικός σε κάπιο χημικό. Από την άλλη είναι το μόνο που με κάνει να χύνω με ευχαρίστηση και δε θέλω να το σταματήσει...