Οταν ακουω τετοια πραγματα αναρωτιεμαι, γιατι ενας υποχονδριος προσπαθει να πεισει και τους αλλους οτι καλα κανει και ειναι υποχονδριος. Ειχα το ιδιο προβλημα και ο μονος τροπος να το ξεπερασεις ειναι ο εξης - δες τα επιστημονικα δεδομενα - δηλαδη, τα ακαποτα τσιμπουκια και γλυφομουνια, και τα γλωσσοφιλα ειναι κατι απιστευτα κοινο και συνηθες. Με βαση αυτο παρα παρα παρα πολλοι ανθρωποι θα ειχαν HBV kai HIV, αν κολουσε ετσι. Ομως, δεν ειναι ετσι....αυτο σημαινει οτι εδω μεσα, σε αυτο το σαιτ, υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ανθρωπων που ειναι φορεις ενος εκ των δυο αυτων ιων. Ειμαι βεβαιος οτι δε θα βρειτε ουτε εναν.
Τωρα, οι μαλακιες περι μεταναστων που φερνουν αρρωστιες που εχουν εξαφανιστει, ειναι εκτος απο ηλιθιο, ακατεργαστο και ενας μυθος, ειναι και ξενοφοβικο...δεν ειμαστε εσκιμωοι η' ινδιανοι (στην αμερικη) που δεν ειχαν ΠΟΤΕ επαφη με Ευρωπαιους και πανωλες και τους κατεστρεψε οταν ηρθαν οι δυτικοι. Και θα ελεγα οτι πρεπει να ντρεπεσαι που σκεφτεσαι ετσι, διοτι και εγω μεταναστης ειμαι, αλλα επειδη μου εχει κατσει καλα και δουλευω και ετυχε να ειναι καλες και σωστες οι συνθηκες για καριερα, δεν παυω να ειμαι σε μια ξενη χωρα. Α, ρε Ελλαδαρα, αυτα τα μυαλα εχουμε και περνιωμαστε για μαγκες, ενω οι αλλοι μας θεωρουν μαλακες....
Π