Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
Αυτή είναι μια παλιά σου φώτο ?
Αυτή είναι μια παλιά σου φώτο ?
Αα εγώ τώρα έχω μπράτσα και στα 2 χέριαΌχι τύπε έτσι είμαι τώρα :S :S :S
Αα εγώ τώρα έχω μπράτσα και στα 2 χέρια
υπάρχουν χειρότερα τύπε, ο δούκας ηταν γαμησι και παρασημο,εκεί να δεις γκαντεμια,τον μουταρανε αλλιως θα μας τα λεγεΜια που Γαμησα εγω,μια που με γάμησε στο καπάκι η ζωή
Καλησπέρα, πήγα σήμερα στη φυλής και πήρα μια κοπέλα, πολύ καλή, επειδή όμως είμαι λίγο φοβιτσιαρης μπορείτε να μου πείτε τι πιθανότητες έχω να έχω κολλήσει κάτι δεδομένου ότι όλα έγιναν με προφυλακτικο και πολύ προσεκτικά, ούτε γλυφωμουνια ούτε γλωσσοφυλα ούτε τπτ τέτοια. Υπάρχει περιπτωση λοιπόν να έχω κολλήσει κάτι. Α να μην ξεχάσω όταν πήγα σπίτι καθαριστικα πολύ καλά με καθαρό οινόπνευμα παντού ακόμα και στην ουριθρα και σε όλο το σώμα.
Πριν ένα μήνα περίπου ειχα συνάντηση με γνωστό μιλφ της Αθήνας(ένα απο τα ποιο γνωστά)..Η συναντηση ηταν φουλ : ακαποτη πιπα,γλειφομουνι,φιλια,χαδια,δακτυλιασματα(μετα εκανα την μαλακια και ακουμπησα τη πουτσα μου),τριψιματα,χυσιμο στο στομα,πρωκτικο .Εννοειτε πως γαμησα με καποτα.Οπως καταλαβαινετε περασα αρκετα καλα με αποδοση της κορασιδας 9/10!!!!!!
Παμε τωρα στο ζουμι. 2-3 Μερες μετα εμφανισα κατι μικρες κοκκινιλες στη βαλανο και ενα μικρο αισθημα ελαφρου καψιματος.Πηγα σε γιατρο ,μετα την εξεταση μου ειπε οτι κολλησα μυκητες!!!Ενταξει κλαιν λεω μυκητες ειναι.Οντως με αλοιφη εφυγαν.Στο διαστημα αυτο ομως αρχισα να εχω πονο στους ορχεις οπου για να μην τα πολυλογω μετα απο εξεταση γιατρου εμαθα οτι εχω επιδυδυμιτιδα που οφειλετε σε καποιο μικροβιο...Δεν ειναι τυχεο που εμφανιστηκε λιγες μερες μετα την επαφη.Ενα μηνα τωρα ταλαιπωρουμαι με χαπια και το προβλημα δεν εχει περασει.Ενα αισθημα πριξιματος κα ενας ηπιος πονος που επιμενει ομως και δεν υποχωρει μετα απο τοσα χαπια!!!!!!
Ο λογος που το γραφω ειναι να διαπυστωσουμε αν και αλλος συναγωνιστης ειχε τα ιδια συμπτωματα μετα απο επαφη με την κορασιδα...και για να προλαβω μερικους ΔΕΝ ειμαι καπιος που θελει να "μειωσει" την δουλεια της η ξερω γω τι θα πει απο κατω ο καθενας τωρα.Το γραφω για να προσταστευσω ατομα αν οντως οφειλετε η μολυνση στην κοπελα και δευτερον να μαθω αν και αλλος μετα απο επαφη μαζι της την παρασημοφορηθηκε :- οπως εγω..αρα δεν μιλαμε για συμπτωση!!! Μαγκες προσεχετε για μια ωρα απολαυσης δεν αξιζει να παιζουμε με την υγεια μας!!ΝΑ τονισω πρωτη φορα που δινω ακαποτο τσιμπουκι σε ιεροδουλη.Προσεχω αρκετα.τι να πω ρε παιδια???Τοσο σκατο τυχη πια??
τυποι μου ακουστε κατι
δεν τα πολυγραφω εδω γιατι καποιοι "καταδρομεις" δυσανασχετουν αλλα μιας και ανοιξε το θεμα θα το πω και οποιος θελει ακουει
οποιος κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακαποτο με εκδιδομενο προσωπο ειναι για βραβειο μαλακιας
αν μπορειτε ουτε μαλακια μην αφηνετε να σας τραβαει ακαποτους η πουτανα
απο ακαποτο τσιμπουκι κολλας χιλιες δυο αρρωστιες, ανδρολογος μου εχει πει οτι περα απο τα γνωστα εχει κανει εξετασεις για προστατιτιδες σε ασθενεις και εχει βρει μικροβια στοματος και λαρυγγα βαθια μεσα στον προστατη
αυτα δεν εκριζωνονται ποτε και δεκαπλασιαζεις πιθανοτητα για καρκινο και τεζα
Γράφονται πολλά σχετικά με το αν κολλάς hiv απο ακαποτο τσιμπουκι και δεν γνωριζουμε την αληθεια.
Μπορει και να μην εγινε απο το στοματικο πχ της εβαλα δακτυλο και πανω στη καυλα επιασα τη πουτσα μου!!!!υπαρχουν πολλοι τροποι να κολλησεις κατι.επισης και μονο που θα πιασεις να βγαλεις την καποτα με γυμνο χερι εγκυμονει κινδυνους.ΜΑγκες προσοχη!!!
εγώ θέλω να ρωτήσω αν ο γιατρός σε παρέπεμψε να κάνεις καλιέργεια σπέρματος ή ούρων;
γιατί το βακτήριο e-coli εντοπίζεται και στο σπέρμα και στα ούρα
και αν σήκωσες πυρετό από την προστατίτιδα που κληρονόμησες
Εδώ το παρατράβηξες. Αν είναι έτσι μην κάνεις τιποτα.
Με το fingering δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ μετάδοση του hiv ΜΟΝΟ αν έκοβες το χέρι σου και το έβαζες στο μουνι μιας οροθετικιάς (η οποια δεν θα πρέπει να παιρνει θεραπεια και να έχει υψηλο ιικό φορτιο ή να είναι στο στάδιο της πρωτολοιμωξης).
Αλλα με το ακαποτο στοματικο νομιζω έχει παρατηρηθεί.