ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μην μου αποσυντονιζεσαι,ερχεται ΣΚ :S :S :SΤύπε με τα θέματα που σκάνε έχω πάθει βερτιγκο και δεν ξέρω τι μέρα έχουμε :S :S :S
τυπε μην μου αποσυντονιζεσαι,ερχεται ΣΚ :S :S :SΤύπε με τα θέματα που σκάνε έχω πάθει βερτιγκο και δεν ξέρω τι μέρα έχουμε :S :S :S
Τύπε αν ανησυχείς γι αυτό εσύ, τότε ο podolagnos που κυκλοφορεί ελεύθερος στο σαιτ και καταπίνει ότι σπέρμα υπάρχει στην ελληνική επικράτεια, τι να πει αυτός? :S :S :S
Σοβαρά τώρα, τι πιθανότητα υπάρχει να έχω κολλήσει ερπη γεννητικων ή κονδυλωματα μιας και υτα μεταδίδονται και με χρήση προφυλακτικου ?
ΠεςΑν σου πούμε αύριο θα πας στην Βαρβάκειο για να βρεις εκδορέα να σου ¨αφαιρέσει" τα μολυσμένα σημεία :S :S :S
Εγώ τα πάιρνω απ'το allfromjapan.com και απο ebayΠου τα βρίσκεις τύπε και πόσο έχουν;
Ερπη γεννητικών: 3.9%Σοβαρά τώρα, τι πιθανότητα υπάρχει να έχω κολλήσει ερπη γεννητικων ή κονδυλωματα μιας και υτα μεταδίδονται και με χρήση προφυλακτικου ?
Κάτι άλλο δεν υποτίθεται ότι αυτές τις περνάνε από έλεγχο κάθε 2 βδομάδες ?Εγώ τα πάιρνω απ'το allfromjapan.com και απο ebay
18€ τα 5,τα είκοσι 60€
Σε αυτή την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις.Ερπη γεννητικών: 3.9%
Κονδυλώματα: 3.7%
Αν θες πιθανότητες για χλαμύδια πες μου
τυπε μετα απο συσκεψη που καναμε καποια μελη,ειδικα για σενα,καταληξαμε οτι την γλυτωσες με μια απλη ηπατητιδα Β τελικου βαθμου :S :S :S
τυπε τόση ώρα έχεις μπλέξει και κανένας δε σου είπε για τη φαντα με ανθρακικό;Επειδή τα βλέπω σοβαρά τα πράγματα,θέλει το μεγάλο μπουκάλι.Ευτυχως που είπαν για ηπατίτιδα Β μόνο,από τη c δεν γλιτώνει κανεις.Σοβαρά τώρα, τι πιθανότητα υπάρχει να έχω κολλήσει ερπη γεννητικων ή κονδυλωματα μιας και υτα μεταδίδονται και με χρήση προφυλακτικου ?
Εγώ τα πάιρνω απ'το allfromjapan.com και απο ebay
18€ τα 5,τα είκοσι 60€
Σε αυτή την ζωή ότι πληρώνεις παίρνεις.Ερπη γεννητικών: 3.9%
Κονδυλώματα: 3.7%
Ψιλοπράματα τύπε, στην Γκαγκαουζία έχει πληθώρα ¨ανταλλακτικών¨ :S :S :S
Εδώ παίρνεις τηλεόραση με zero pixel εγγύηση ρε παίκτη που τις περνάνε 100 ελέγχους και έχει καμμένο pixel και εσύ μιλάς για έλεγχο σε πουτάνες και μάλιστα Ελληνικών δεδομένων?Κάτι άλλο δεν υποτίθεται ότι αυτές τις περνάνε από έλεγχο κάθε 2 βδομάδες ?
Εσυ πως και δεν φοβάσαι μην αρπαξεις κανά μεταδιδομενο ?Εδώ παίρνεις τηλεόραση με zero pixel εγγύηση ρε παίκτη που τις περνάνε 100 ελέγχους και έχει καμμένο pixel και εσύ μιλάς για έλεγχο σε πουτάνες και μάλιστα Ελληνικών δεδομένων?
Εσυ πως και δεν φοβάσαι μην αρπαξεις κανά μεταδιδομενο ?
Δεν τον ξέρω αλλά καλά κάνει και φοβάται αν κατάλαβα καλάΈχεις καμιά συγγένεια με τον ντοπαμινα τύπε; :S :S :S
1. Γιατί φοράω καπότες.Εσυ πως και δεν φοβάσαι μην αρπαξεις κανά μεταδιδομενο ?
Δεν τον ξέρω αλλά καλά κάνει και φοβάται αν κατάλαβα καλά
Δεν τον ξέρω αλλά καλά κάνει και φοβάται αν κατάλαβα καλά