Νέα

Σεξουαλικά πεινασμένοι Ασιάτες μετανάστες "επιτέθηκαν" σε 30χρονη στο Άργος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
20 πακια με καδρονια;ο Τσακ Νορις και ο Μπλακ Ντραγκον ειναι τα αδερφια της κοπελας;
Μπορεί να είναι νταβραντισμένοι αγρότες τα παλικάρια, αγροτουπόλεις είναι το Άργος & το Ναύπλιο.....

Δεντροφυτευση με δεντρα ελιας σε ολες τις καμμενες εκτασεις,
Δεν ευδοκιμούν παντού, αλλά ό,τι δέντρο και να βάλεις σε καμμένη έκταση καλό είναι.

αλλα και τα ξερονησια ολοκληρης της χωρας, για να φτιαξει ξανα το φυσικο περιβαλλον.
Ας διοχετευσουν εκει την ευαισθησια τους και την ενεργητικοτητα τους..
Εδώ το πήγες λίγο μακρυά θυμίζοντας άλλες εποχές, αλλά να η γνώμη μου είναι να πάνε στα τσακίδια και να μας αφήσουν ήσυχους. Ακούω εδώ κάτι ηλικιωμένους, ε αν δεν υπήρχαν οι αλλοδαποί τι θα κάναμε θα ρήμαζε η ύπαιθρος......
Πριν το 1990 ποιοι ήταν σε χειρωνακτικές εργασίες??
Έλληνες δεν ήταν??
Αλλά δεν έχει πέσει πείνα αγαπητέ. Αν δεν πεινάσεις ΔΕΝ σηκώνεσαι από την καρέκλα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.720
Πόντοι
736
Το 95.6% των βιασμών στην Σουηδία διαπράττονται απο μουσμουλμάνους...( Για οσους δεν γνωρίζουν η Σουηδία εδω και αρκετές δεκαετίες έχει υιοθέτήσει αυτό το πολιτικό-μοτίβο του του (Αναρχό-Ντεμέκ-Φεμινισμου-φιλελευθερισμού και δήθεν αλληλεγγύης) Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν θρηνούμε τόσα πολλά θύματα στην χώρα μας , είναι διότι οι Ελληνίδες είναι ακόμα "ψηλιασμένες".

Και για να προλάβω κάποιους "καλοπροαίρετους" ... ΟΧΙ στον ελευθερό μου χρόνο δεν κηνυγάω με τσεκούρια αλλοδάπους ούτε και αναποδογυρίζω πάγκους στις Λαϊκές
Στην σουηδία να προσθέσω οτι είναι παράνομο αν πιαστείς να πληρώνεις για σεξ. Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνετε σε αυτό που λες. Αν και σύμφωνα με τον BLITZKRIEGER (σε κουβέντα που κάναμε σε άλλο νήμα) αυτός που είναι να βιάσει θα βιάσει υπάρχουνε δεν υπάρχουνε μπουρδέλα , αλλά όσο να ναι αν υπάρχουνε και μάλιστα είναι και φτηνά όπως στην αθήνα εγω πιστεύω οτι θα υπήρχε στάνταρ μιά μείωση, ίσως όχι στο ποσοστό που λες αυτο το 95% μπορεί να παραμείνει αλλά σαν ποσότητα ο αριθμός των βιασμών λογικά θα κατέβαινε.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.878
Πόντοι
3.506
Εφ οσον ειναι αληθεια δεν υπαρχουν  χειροτερα..χθες στη Χιο η απολυτη κτηνωδια.

"Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χίου μετά από την καταγγελία που έκανε το βράδυ της Πέμπτης μία Αφγανή ότι ο σύζυγός της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους. Το μωρό έχει μεταφερθεί στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο, όπου οι υγειονομικές αρχές παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του και εξετάζουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της μητέρας.
Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.
Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του.
Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή.

Πηγη:

AmoKomA

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Νοε 2017
Κριτικές
77
Like
4.066
Πόντοι
11.396
Αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή
Σοκ και αποτροπιασμός στην Χίο: Αφγανός βίασε το 11 μηνών παιδί του!

Τον κατήγγειλε η σύζυγός του και μητέρα του μωρού - Πηγές από το νοσοκομείο αναφέρουν πως η συγκεκριμένη οικογένειά έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές

Συγκλονισμένες οι υγειονομικές υπηρεσίες του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου εξετάζουν από χθες το βράδυ καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι ο σύζυγος της επιχείρησε να βιάσει το μόλις 11 μηνών παιδί τους!

Η οικογένεια διαμένει σε δομή εκτός ΒΙΑΛ, και ο κατηγορούμενος πα-τερας φρουρείται σε ειδικό δωμάτιο του Νοσοκομείου από αστυνομικές δυνάμεις, στις οποίες καταγγέλθηκε η αποτρόπαιη υπόθεση.

Νοσοκομειακοί υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη οικογένεια έχει απασχολήσει κατά κόρον τις αρχές, με τον πατέρα να εμφανίζει μια κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά ακόμα και στα μέλη της οικογένειας του. 
Το συμβάν επιβεβαιώνει και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, η οποία αναμένεται να δώσει λεπτομέρειες μετά την εξέταση αππο τον ιατροδικαστή.

Πηγή: politischios.gr

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ε και; Το ότι είναι Αφγανός,  δε σημαίνει ότι Αφγανός = βιαστής.

Αυτό λέγεται προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Πόλη με χρώμα, φασίστες στο χώμα ρε!  :rockon:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436

Αυτό λέγεται προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Πόλη με χρώμα, φασίστες στο χώμα ρε!  :rockon:
τύπε να σου κάνω μια ερώτηση; εχεις συναναστραφεί ποτε με Αφγανούς; τους ξέρεις καθόλου; εχεις ζήσει μαζι τους;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

μπεκιαρη θεε παρε την παε

δικε μου εισαι δυναμικος τσαμπουκας φατους ολους :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
μπεκιαρη θεε παρε την παε

δικε μου εισαι δυναμικος τσαμπουκας φατους ολους :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ε μα...γιατί για τους Έλληνες δε γίνεται κουβέντα;

τύπε να σου κάνω μια ερώτηση; εχεις συναναστραφεί ποτε με Αφγανούς; τους ξέρεις καθόλου; εχεις ζήσει μαζι τους;

Έχω ψωνίσει ουκ ολίγες φορές από μίνι μάρκετ που το έχουν Αφγανοπακιστανοί. Μια χαρά τα προϊόντα.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436

Έχω ψωνίσει ουκ ολίγες φορές από μίνι μάρκετ που το έχουν Αφγανοπακιστανοί. Μια χαρά τα προϊόντα.
τα προϊόντα τι σχέση έχουν φίλε μου;; εγω σε ρωτάω για την καθημερινότητα τους; εχεις πάει σε κανένα κέντρο φιλοξενειας τύπου Οινοφυτα, Σχιστο κλπ να προσφέρεις εθελοντική εργασία;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Αυτό λέγεται προπαγάνδα κατά των μεταναστών.

Οι μετανάστες αυτοί έχουν πάρα πολύ χαμηλό IQ και γι' αυτό είναι τελείως άχρηστοι.

Είπαμε αν το είχες κάνει εσύ θα γινόταν.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Οι μετανάστες αυτοί έχουν πάρα πολύ χαμηλό IQ και γι' αυτό είναι τελείως άχρηστοι.

Πες τους τα στα ίσα, αλλά είπαμε χέζεστε. Άμα δείτε Ασιάτες μετανάστες στο δρόμο αμέσως πάτε από αλλού γιατί φοβάστε μη βγάλουν κανένα μαχαίρι. Σας ξέρω.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Το ότι είναι Αφγανός,  δε σημαίνει ότι Αφγανός = βιαστής.
Αυτό λέγεται προπαγάνδα κατά των μεταναστών. Πόλη με χρώμα
Ειναι τοσο δημοκρατικοι και αντιρατσιστες οι λ/μεταναστες που η γυναικα γι αυτους θεωρειται ζωο.
Διοτι την εχουν ακομη κουκουλωμενη,τρομοκρατημενη,ακρωτηριασμενη,(ξερουμε ολοι που..)
Επισης δεν τολμα να βγει εξω απο το σπιτι της χωρις την συνοδεια και αδεια του αφεντη της.
Αυτη η υποκουλτουρα τωρα ερχεται  και στην χωρα μας.
Ενα μπραβο λοιπον σε ολους αυτους τους ονειροπολους που στηριζουν τον ισλαμοφασισμο.
Αν θελουμε πολη με χρωμα, ας παρουμε πινελα να την βαψουμε.
Αραγε ποσες Μυρτω πρεπει να θυσιαστουν ωσπου να βαλουμε μυαλο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πες τους τα στα ίσα, αλλά είπαμε χέζεστε. Άμα δείτε Ασιάτες μετανάστες στο δρόμο αμέσως πάτε από αλλού γιατί φοβάστε μη βγάλουν κανένα μαχαίρι. Σας ξέρω.

Εσυ συνεχισε να κοβεις μεταμεσονύκτιες βολτες στα στενα της ομονοιας

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι τοσο δημοκρατικοι και αντιρατσιστες οι λ/μεταναστες που η γυναικα γι αυτους θεωρειται ζωο.
Διοτι την εχουν ακομη κουκουλωμενη,τρομοκρατημενη,ακρωτηριασμενη,(ξερουμε ολοι που..)
Επισης δεν τολμα να βγει εξω απο το σπιτι της χωρις την συνοδεια και αδεια του αφεντη της.
Αυτη η υποκουλτουρα τωρα ερχεται  και στην χωρα μας.
Ενα μπραβο λοιπον σε ολους αυτους τους ονειροπολους που στηριζουν τον ισλαμοφασισμο.
Αν θελουμε πολη με χρωμα, ας παρουμε πινελα να την βαψουμε.
Αραγε ποσες Μυρτω πρεπει να θυσιαστουν ωσπου να βαλουμε μυαλο.

Έχεις ζήσει στα σπίτια τους και ξέρεις πως συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Έχεις ζήσει στα σπίτια τους και ξέρεις πως συμπεριφέρονται στις γυναίκες τους;
Exω ζησει, δουλεψει, επισκεφτει, και γνωριζω..
Αν ομως εχεις ζησει κατι διαφορετικο,απο αυτα που ηδη βλεπουμε κ΄γνωριζουμε.. πεστο μας για να ξερουμε..

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Αν το φέρει η κουβέντα θα τους το πω. Ο μόνος που χέζεται είσαι εσύ βλάκα. Κλασομπανιέρα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Διαβαζα στα σχολια σε ενημερωτικο σαιτ και γραφει ενας, Σιγα μην εγινε ετσι, τιποτα δεν εγινε, ολα ειναι στη φαντασια σας φασιστες. Απο οσο γνωριζω ειναι επιβεβαιωμενη η ειδηση, ως που φτανει ο αντιρατσισμος καθενος γαμημενου πουτανας γιου; μεχρι τη διαστρεβλωση και την αρνηση της πραγματικοτητας; Οτι ενα μπουλουκι ανθρωποι, αδιαφορο τι εθνικοτητας ειναι, συμπεριφερονται ετσι, ειναι φυσιολογικο γι αυτους η αποζητανε  να τους γαμησουν και τους ιδιους;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom