- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Μπα; για να υπηρετησεις δε μπορουσες και πηρες απαλλαγη ειπες. Τωρα ζωηρεψες;
Πάει για σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και αυτός
Τα ιδια θα λεγα τυπε γιατι ποιο πολλη απο ολα τα αποβρασματα σιχαινομαι τους παιδεραστες και τους βιαστεςΑπάντησε μου ειλικρινά. Αν ήταν Έλληνες, θα έλεγες τα ίδια; Δεν νομίζω!
Το πιστεύω.
Τυπε οι κακες γλωσσες λενε οτι εισαι γιωτας τη εχεις να πεις εσυ περι του θεματος?Έλα από κοντά να δούμε πόσο κλασομπανιέρα είμαι. Κιμά για μακαρόνια θα σε κάνω.
Ότι είμαι περήφανος. Στο στρατό γίνεσαι φυτό.
Τα ιδια θα λεγα τυπε γιατι ποιο πολλη απο ολα τα αποβρασματα σιχαινομαι τους παιδεραστες και τους βιαστες
Ψυχολογικο ή παθολογικο Ι τυπε?
Ούτε που θυμάμαι. Όπως και να χει δεν υπηρέτησα, οπότε δεν έτυχε να με ξεφτιλίζει το κάθε μαϊμούνι γαλονάς, όπως εσάς.
Είσαι μεγάλο τρολ τύπε. Μήπως είσαι κλώνος χρυσαυγιτη που κάνει πλάκα;Ούτε που θυμάμαι. Όπως και να χει δεν υπηρέτησα, οπότε δεν έτυχε να με ξεφτιλίζει το κάθε μαϊμούνι γαλονάς, όπως εσάς.
Υπάρχει και τριτη περιπτωση απαλλαγης. Λογω ομοφυλλοφυλιας. Την κουνας την αχλαδια?
Νομιζω αυτο ειναι η κομψη ονομασια της σχιζοφρενειας.Νομίζω ότι υπάρχει και το "Δυσπροσαρμοστικότητα προς το Στράτευμα".
Δεν θυμασαι γιατι πηρες απαλλαγη? Ε πες το μας οτι μας δουλευεις. Και δεν εχεις και ταλεντο κιολας να λες ψεματα. Ακου δεν θυμαται γιατι πηρε απαλλαγη. Γραφικος.Ούτε που θυμάμαι. Όπως και να χει δεν υπηρέτησα, οπότε δεν έτυχε να με ξεφτιλίζει το κάθε μαϊμούνι γαλονάς, όπως εσάς.
Δεν θυμασαι γιατι πηρες απαλλαγη? Ε πες το μας οτι μας δουλευεις. Και δεν εχεις και ταλεντο κιολας να λες ψεματα. Ακου δεν θυμαται γιατι πηρε απαλλαγη. Γραφικος.
κατι τέτοιοι μπάσταρδοι τύπε μου χυσανε το αίμα τους για να μπορείς εσυ και οι ομοιοι σου να ξύνετε το μουνι σας και να να περηφανεύεται που δεν είστε εντάξει απέναντι στο Ελληνικό κράτος και τους θεσμούς τους. Και να σου θυμίσω οτι πολέμησαν και κοκκινοι και πράσινοι και ροζ μπομπονιστες. Αυτοί οι ίδιοι μπάσταρδοι καθαρίζουν τις βρωμιές όλων των κυβερνησεων. Δες ποιοι πήγαν στη μάντρα. Οχι τα πακια που βγαλανε φωτογραφίες αλλα ο στρατός και η αεροπορία. Δες ποιοι συντρέξανε τα ταξικά αδέρφια σου τους πακιδες άλλους λαθρους στα χοτ σποτ. Ας μην πήγαινες στρατό. Πηγες να κανεις σε άλλη υπηρεσία τη θητεία σου;Όχι. Αλλά ότι και να κάνεις μπορώ να σου αποδείξω πόσο λίγοι είναι όσοι υπηρέτησαν.
Υπήρχε λόγος που σεβόσουν το μπάσταρδο με τα γαλόνια;
Νομιζω αυτο ειναι η κομψη ονομασια της σχιζοφρενειας.