Νέα

Σεξουαλικά και ερωτικά όνειρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Στα ερωτικά σας όνειρα βλέπετε συνήθως.

• Ιερόδουλες

Ψήφοι: 3 5,1%
  • Πρώην ερωμένες

Ψήφοι: 13 22,0%
  • Συγγενικά και φιλικά πρόσωπα

Ψήφοι: 23 39,0%
  • Δημοφιλείς Αστέρες

Ψήφοι: 5 8,5%
  • Άλλους

Ψήφοι: 13 22,0%
  • Επαγγελματικούς συνεργάτες

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ηθελα να ξερα τι 100 αρες  μου βαζουν και πινω,χτες το βραδυ που γυρισα απο βολτα με κατι φιλους,ειδα στον υπνο μου οτι πηγαινα να γαμησω την κομμωτρια που με κουρευει,,και ολο προβληματα ειχα οποτε πηγαινα να τις τον βαλω,ειδα οτι πηγα σε παρκινγκ του πρακτικερ και ενω ειχε κοσμο γυρω γυρω εγω ηθελα να την πηδηξω,μετα απο λιγο ειδα οτι πηγα να τις  τον βαλω εξω απο το σπιτι μου στο δρομο :2funny: :2funny: αλλα ματαια :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ηθελα να ξερα τι 100 αρες  μου βαζουν και πινω,χτες το βραδυ που γυρισα απο βολτα με κατι φιλους,ειδα στον υπνο μου οτι πηγαινα να γαμησω την κομμωτρια που με κουρευει,,και ολο προβληματα ειχα οποτε πηγαινα να τις τον βαλω,ειδα οτι πηγα σε παρκινγκ του πρακτικερ και ενω ειχε κοσμο γυρω γυρω εγω ηθελα να την πηδηξω,μετα απο λιγο ειδα οτι πηγα να τις  τον βαλω εξω απο το σπιτι μου στο δρομο :2funny: :2funny: αλλα ματαια :headbang:

όνειρο με κομμώτρια κλασική αξία, κι εγώ την έχω καταγαμήσει την κομμώτρια μου (στον ύπνο μου)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
όνειρο με κομμώτρια κλασική αξία, κι εγώ την έχω καταγαμήσει την κομμώτρια μου (στον ύπνο μου)
εγω δεν τα καταφερα να τις τον βαλω λιγο να γλυκαθει ο ψωλοκεφαλος ουτε καν στον υπνο :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom