Νέα

Σεξουαλικά και ερωτικά όνειρα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Στα ερωτικά σας όνειρα βλέπετε συνήθως.

• Ιερόδουλες

Ψήφοι: 3 5,1%
  • Πρώην ερωμένες

Ψήφοι: 13 22,0%
  • Συγγενικά και φιλικά πρόσωπα

Ψήφοι: 23 39,0%
  • Δημοφιλείς Αστέρες

Ψήφοι: 5 8,5%
  • Άλλους

Ψήφοι: 13 22,0%
  • Επαγγελματικούς συνεργάτες

Ψήφοι: 2 3,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αχαχαχαχαχαχα ηταν καλο  :2funny:

Δεν ηταν προφητικα λεμε. Καθ'ολη τη διαρκεια του ξυπνιου να πουμε , εχουμε χιλιαδες εγκεφαλικα ερεθισματα , πολλα απο τα οποια το μυαλο μας δεν τα επεξεργαζεται , γιατι ειναι ανευ ενδιαφεροντος για εμας. ΑΛΛΑ τα παντα αποτυπωνονται στο υποσυνειδητο , το οποιο πιανει δουλεια κατα τη διαρκεια του υπνου. Αυτα που νομιζεις οτι εγιναν μετα που ειδες το ονειρο , στην ουσια τα εχεις ξαναδει-ακουσει και αυτο που σου συμβαινει ειναι το λεγομενο ντεζαβου.

Αμφιβαλλεις Αλεξανδρε???????? :s&m_2:

Το deja vu δεν εχει σχεση με τα ονειρα.Βαρα με.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
α σορρι πριγκηπεσσα δεν ηξερα οτι εισαι τοσο ευαισθητη. Δεν θα το ξανακανω :2funny:

Αχχχ εμφανισθηκε παλι η κυπριακη ευγενεια...Πειραζει που εσενα σε παω με χίλια?

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η θεωρεια αυτη του Φροϋντ περι του καθε ονειρου να εχει σεξουαλικο υποβαθρο εχει προ πολλου καταριφθει. Τα ονειρα αποτελουν μια πυλη προς το υποσυνειδητο και αφορουν πραγματα τα οποια μας απασχολουν ειτε σε συνειδητο ειτε σε υποσυνειδητο επιπεδο.
Γενικα, οταν στα ονειρα μας εχουμε σεξουαλικο περιεχομενο, αυτο δειχνει καποιες βαθυτερες μας επιθυμιες ή καποια πραγματα τα οποια καταπιεζουμε. Σε αυτο που ανεφερες GEORGE περι του ηθικου κλπ κλπ, κατα την αποψη μου παντα, δεν ειναι απολυτο. Δεν θεωρω δλδ οτι επειδη ειδες ενα ονειρο Α να νιωθεις τυψεις που το ειδες. Ειναι μια διεργασια του υποσυνειδητου σου που προσπαθει να σου "πει" κατι.
Επιπλεον, επειδη δεν ειναι απαραιτητο, οταν πχ δεις οτι κανεις σεξ με μια κοπελα (ή και περισσοτερες) οτι ειναι καποια στερηση στην πραγματικη ζωη, αν και αυτο παιζει, στις περιπτωσεις οπου υπαρχει στερηση και βαραινει κατα καποιο τροπο την ψυχολογια του ατομου και ετσι ο νους προσπαθει να υπερκαλυψει αυτη την αναγκη μεσω του ονειρου ωστε να επελθει μαι ισορροπια, μπορει να ειναι απλα αν πχ εισαι σε σχεση, να εχεις εντονα συναισθηματα απο τις εμπειριες σου και να σου εχουν εντυπωθει εντονα.

Οποτε, τα ονειρα, δεν ειναι "κακα"/"ανηθικα" ή οτι αλλο, ειναι μονο βοηθοι του εαυτου μας που μας οδηγουν προς μια απαντηση/επιλυση σε αυτα τα ζητηματα που μας απασχολουν.
Από προσωπικό μου βίωμα πριν πολλά χρόνια είχα δει στον ύπνο μου ότι πηδούσα μια συναδέλφισα από τη δουλειά (φοβερός μούναρος). Η πλάκα είναι ότι όταν με προκάλεσε (2 φορές) και μου δόθηκε η ευκαιρία να την ορμήξω δεν έκανα απολύτως τίποτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
πως;εγω ειδα ενα ονειρο προφητικο χτες....ειχε γινει μοντ ο βαρος και δεν μπορουσα να μπω με τον κλωνο μου...... :grin: :grin:
ειπαμε το κοινο συμφερων πανω απο το προσωπικο ειναι αρχη αυτη αλλα σε σενα θα κανω μια εξειρεση λογω της φιλικης σχεσεις που εχουμε φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
και στο κατω κατω οι κακοπροαιρετοι κλωνοι ειναι για πουλο οχι οι δικοι σου που ειναι καλοπροαιρετοι :-* :-*
ελπιζω να θυμηθεις αυτα τα λογια αν γινεις μοντ πριν απο μενα :tooth: :tooth:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
στο ονειρο μου εχω δει οτι πηδαγα την δευτερη ξαδερφη μου ,,απιστευτη καυλα,μετα ξυπνησσ και τον εκανα σφεντονα :cum:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
ποσες φορες πηγα να γαμησω και μολις παω να βαλω το παπαρι μου μεσα της...ξυπναω.,.
μετα κανω πως ξανακοιμαμαι μετα μπας και συνεχιστει το ονειρο...αλλα δεν :( :( :(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
....Κι εγω βλεπω ενα ονειρο και ξυπναω με ρευση
Βλεπω μια χωρα(Ελλαδα) τιγκα στο χρυσαφι, με ουρανοξυστεs , λιμουζινεs κοτερα κι ελικοπτερα  και ξαφνικα.. ντριιννν το ξυπνητηρι για δουλεια

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6
Εγό πολλές φορές βλέπω ότι κινηγάω και βιάζω τύπισσες. Το κινήγι λαμβάνει χόρα σε περίεργα μέρι, σκάλες, δασάκια, ταράτσες. Το περίεγρο είνε ότι ποτέ δε φένεται συγκεκριμένο πρόσοπο στα όνειρα που έχουν βιασμό. Σιμένει κάτι αφτό;

Έχω και λοιπά όνειρα, κανονικό sex, με γκομενες που δεν μου κάτσαν η δεν έπρεπε να πλισιάσω. Εκεί βλέπω κανονικά ποια έινε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Βασικά στα όνειρα δεν φαίνονται κανονικά πρόσωπα, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τέτοια εντίπωση είχα ρε ξάδερφε..  Μίπος ήταν κάνα πεχνίδι του μυαλού; :huh:

Σήμερα που θα κοιμηθείς όταν δεις όνειρο θυμήσου να κοιτάξεις πρόσωπο, θα δεις ότι δεν είναι αυτό που νομίζεις (σαν τρέιλερ σε θρίλερ ακούστηκε αυτό)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.029
Πόντοι
5.006
βαλτε και καμμια φωτο να τον παιξουμε ρε μαγκες....
:2funny: :2funny: :2funny: : :2funny: :2funny: :2funny: 2funny:

honey

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ονειρευεστε απωθημενα που εινα πολυ χλωμο να συμβουν η ρεαλιστικα πραγματα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom