Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση και ειλικρινά δεν το περίμενα από Ελλάδα και Θεσσαλόνίκη, είναι ότι παρά την προχειρότητα, ο κόσμος για 1η έκθεση ανταποκρίθηκε, επίσης οι γυναίκες ανταποκρίθηκαν, μου έκανε εντύπωση να βλέπω κοριτσοπαρέες μόνες τους να βολτάρουν κτλ.
Τελικά ο κόσμος δεν έχει κόμπλεξ, αλλά οι εκθέτες τον απογοήτεψαν...
θα συμφωνήσω απόλυτα
επικροτώ την προσπάθεια, χειροκροτώ την παρουσία του κόσμου όλων των φύλων και όλων των ηλικιών. ακόμη και ένα βρέφος είδα στην πλάτη του μπαμπά
(ισως δεν είμαστε τοσό υπερσύντηριτική πόλη όσο θα ήθελαν οι λοβοτομημένοι τοπικοί άρχοντες μας)(τώρα γιατί είναι τοπικός άρχοντας ο κατα τόπους μητροπολιτης είναι αλλη ιστορία)
ΑΛΛΑ...
τα €10 της εισόδου σε τί υπηρεσίες αντιστοιχούσαν; θα μου πείτε τα έξοδα της διοργάνωσης. δεκτό. τοσο πολύ θα εκτίνασε το κόστος αν κάθε μιση ή μια ώρα είχε ενα "στοιχειώδες" show. εστω μια να χορεύει, ελαφρώς ενδεδυμένη. να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα.
στο κατω κατω ας εκαναν συμφωνιά με τα μαγαζιά που είχαν περίπτερα. ελάτε δωρεάν, αλλά θα συνεισφέρεται σε είδος. θα ήταν και πρώτης τάξεως διαφήμιση για τα ίδια τα μαγαζια
για να μην αναφέρω το "μπάρ". ποιός ο λόγος ύπαρξης του; πέραν φυσικά του κοινώς αντιληπτού. κάθησα εκεί για να δώ την φάλαινα με το φίδι,που όπως μας ενημέρωσε χόρευε κάτι σε ανατολίτικα; για να κουνήσεις την μέση πρέπει να έχεις κιόλας ρεεεεεεεεεεεεεεε
οψόμεθα λοιπόν και αναμένουμε κάλύτερη οργάνωση του χρόνου, ειδάλως θα πέσει πολύ γιαούρτι