manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
1. Γράφε ελληνικά 2.Σορρυ νόμισα πως είσαι άντρας 3. Θα πωλούνατι εσώρουχα και βοηθήματαxm den eimai filos.....antikeimena ennow..ta diafora toys...pou tha ektithentai..
1. Γράφε ελληνικά 2.Σορρυ νόμισα πως είσαι άντρας 3. Θα πωλούνατι εσώρουχα και βοηθήματαxm den eimai filos.....antikeimena ennow..ta diafora toys...pou tha ektithentai..
γραφε Ελληνικα
[/quot
΄΄εχω πρ΄΄οβλημα με το πληκτρολ΄΄ογιο εδ΄΄ω και λ΄΄ιγη ΄΄ωρα μου εμφαν΄΄ιζει τον τ΄΄ονο διπλ΄΄ο....γι αυτ΄΄ο και γρ΄΄αφω greeklish
οκ φιλεναδαγραφε Ελληνικα
[/quot
΄΄εχω πρ΄΄οβλημα με το πληκτρολ΄΄ογιο εδ΄΄ω και λ΄΄ιγη ΄΄ωρα μου εμφαν΄΄ιζει τον τ΄΄ονο διπλ΄΄ο....γι αυτ΄΄ο και γρ΄΄αφω greeklish
οκ καταλάβαμε ή ελπίζουμε τουλάχιστοοκ φιλεναδα
Γράφε ελληνικά χωρίς τόνους καλύτεραοκ φιλεναδα
πρεπει να ερθουν κ γυναικες.ειμαστε μπροστα σαν λαος.....Πλάκα κάνουμε - λίγο - μη στραβώνεις απλά τις τελευταίεες μέρες μας βγήκαν τα μάτια μ αυτά που διαβάσαμε εδώ, με χαρά να σε υποδεχτούμε στην έκθεση
Και σαν πόληπρεπει να ερθουν κ γυναικες.ειμαστε μπροστα σαν λαος.....
έτσι έτσιSexotic 2009 Θεσσαλονίκη 13-15 Φλεβάρη 2009 Θα γίνει της πουτάνας και μετά όλοι Βουλγαρία
Οκ όλα καλά και καλώς όρισεςit's ok!δυστυχως εχω πολυ σημαντικοτερους λογους για να στραβωσω απο κατι τετοιο....αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε..οποτε....δε συντρεχει λογος......<<στραβωματος>>
KRUPS TRAVEL το ίδιο με τις καφετιέρες-καφετέριες ΠΕΣΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙmanthess34, υπάρχει κάποιο κρουπ για το Sexotic?
Mr Bean που είσαι?
Τώρα αν την πω πουτάνα θα φταίω?Μιλάω με Jennifer Stone, τρώγεται ο κωλαράκος της να ερθει και αυτή μόλις έμαθε οτι θα είναι οι φίλες της ...
Τώρα αν την πω πουτάνα θα φταίω?