GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εννοειται οτι θα παμε και στο παρτυ.... ;)
??? Πλήρες??????
έχασα κάτι?
ναι ρε συ, τι νόμιζες?
Μαζί θα έρθετε, εγώ τη δικιά μου θα τη φέρω πάντωςΑντε να δούμε μέρα που διαλέξατε πώς θα ξεφύγω από την δικιά μου του Αγίου Βαλεντίνου για το party στο Dreams μετά....
μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα την ποιότητα που υπάρχει στο threadέχασα κάτι?
Τώωωωωωωωωωωωωρα κατάλαβα ο μαλάκαςμου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα την ποιότητα που υπάρχει στο thread
ΠΑΝΤΑπανω απο ολα πρεπει να υπαρχει ποιοτης σε τετοια πραγματα.
fahr1600 καλά που είμαστε κι εμείς και κρατάμε το επίπεδο ψηλά
Τίποτα ρε, μπράβο σε σένα και τον fahr1600 που το κρατάτε ζωντανό.fahr1600 καλά που είμαστε κι εμείς και κρατάμε το επίπεδο ψηλά
mouNINJA αφιερωμένο συνάδελφε, είχες απόλυτο δίκιο
Kαι γαμώ τις πιότητες που έλεγε και ο κινέζοςΤίποτα ρε, μπράβο σε σένα και τον fahr1600 που το κρατάτε ζωντανό.
Ποιότητα λέμμμμμεεεεεεε και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.
Φασόλια 3Α και μετά προσοχή στο κλανίδι όμωςτο θεμα ειναι να μπορεσουμε να γευτουμε την ποιοτητα ομως και εμεις.
Ξέρεις Βουλγάρικα ρε αλάνι?τι να κανω?ειναι ενας εκει του λεω πως να παει και τι να κανει
έλα ρε άρχοντα και μας το κράταγες κρυφό, τι σπούδασες αν επιτρέπεται?3 χρονια σπουδαζα σοφια φιλε.
Πήρες πτυχίο η απλά γαμούσες Βουλγάρες?πολ.μηχανικος.αλλα αρχιδια δεν εχω κανει ουτε το πτυχιο αναγνωρισει
Δε θα έρθουν και Βουλγάρες πορνοστάρ ρε γμτ να κάνεις το μεταφραστήΠήρες πτυχίο η απλά γαμούσες Βουλγάρες?