manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μonica Sweetheart,Nikky Vica Ryder, Hellen Saint ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
OK, το team είναι γαμάτο.Μonica Sweetheart,Nikky Vica Ryder, Hellen Saint ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
Στην Αθήνα πέρσι δηλαδή ποιές ήταν?OK, το team είναι γαμάτο.
Kαλό team συμφωνώ, οι διοργανωτές το έψαξαν βλέπωΜonica Sweetheart,Nikky Vica Ryder, Hellen Saint ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
Και 10 ακόμα ΜΟΝΤΕΛΑ του ανατολικού μπλοκ θα είναι παρόντα , χώρια οι στριπτιζούδεςKαλό team συμφωνώ, οι διοργανωτές το έψαξαν βλέπω
χαλι θα περασουμε δηλαδη...Και 10 ακόμα ΜΟΝΤΕΛΑ του ανατολικού μπλοκ θα είναι παρόντα , χώρια οι στριπτιζούδες
Δεν ξέρω γιατί δεν είχα πάει μιας και έλειπα από την Αθήνα. Για της Θεσ/νικης όμως, έχω ψηθεί πολύ.Στην Αθήνα πέρσι δηλαδή ποιές ήταν?
έτσι έτσι, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένοχαλι θα περασουμε δηλαδη...
έτσι έτσι, το χαβιάρι μαύρο και το τυρί μουχλιασμένο
Τα ξαναείπαμε σόρρυ μάγκες αλλά όχι φέτοςΜonica Sweetheart,Nikky Vica Ryder, Hellen Saint.. H Silvia δεν θα μας τιμησει με την παρουσια της.... >
α φιλαράκι θέλω και να σε εμπιστευτώ.αν το παρτυ αλλάζει κατευθύνσεις συνέχεια, μέχρι να φτάσει η μέρα της έκθεσης δεν πιστεύω να δούμε αλλάγες άλλες? εκεί είναι που θα αρχίσουν όλοι τα αρνητικάΠάρτυ Σάββατο 14 Φλεβάρη μετά την έκθεση στο Strip Club Dreams
??? Πλήρες??????μαγκες το προγραμμα πρεπει να ειναι πληρες.παμε για καψιμο αλλιος σε κανενα κολομπαρο.