Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Βουκουρεστι ειναι καλα μονο με τον παναγιωταρο για Boa και Fratelli  :tooth:
παπου με εστειλες λιγο με αυτα που εγραψες  :grin: τετοιος δρομος δεν υπαρχει , τον τρελλανες τον μιδα χαχα εκτος απο εναν περιφερειακο που εχει καμια πεντε εξι γυφτισες για τους φορτηγατζηδες που τις ειχα δει το 08 πηγαινοντας Κωσταντζα...

τασο εχει περασει και πολυς καιρος απο τοτε (2012), ειδα αρκετες γυναικες μαζεμενες να κανουν πιατσα σε κεντρικο δρομο του βουκουρεστιου αλλα ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσες γυναικες ηταν. παντως οι περισσοτερες μπαζα και γυφτουλια ηταν σκετη αποτυχια  :vomit:

περυσι που ανεβηκα μολντοβα στο δρομο δεν βρηκα παραπανω απο 5. 2 στον περιφεριακο του βουκουρεστιου κοντα στα μοτελ και αλλες 3 πιο πανω απο το μπουζαου στις παρκιδες για τους φορτιγατζηδες, οι πουτανες ηταν πολυ σκατοφατσες και ζητουσαν 40 ευρω για ενα γρηγορο στο αυτοκινητο, σκετη αποτυχια μιλαμε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
τασο εχει περασει και πολυς καιρος απο τοτε (2012), ειδα αρκετες γυναικες μαζεμενες να κανουν πιατσα σε κεντρικο δρομο του βουκουρεστιου αλλα ειπα οτι δεν ειμαι σιγουρος για το ποσες γυναικες ηταν. παντως οι περισσοτερες μπαζα και γυφτουλια ηταν σκετη αποτυχια  :vomit:

περυσι που ανεβηκα μολντοβα στο δρομο δεν βρηκα παραπανω απο 5. 2 στον περιφεριακο του βουκουρεστιου κοντα στα μοτελ και αλλες 3 πιο πανω απο το μπουζαου στις παρκιδες για τους φορτιγατζηδες, οι πουτανες ηταν πολυ σκατοφατσες και ζητουσαν 40 ευρω για ενα γρηγορο στο αυτοκινητο, σκετη αποτυχια μιλαμε
αποτυχια σιγουρα ειναι το Βουκουρεστι στο θεμα του πληρωμενου σεξ , εδω 4-5 φορες που πηγα και με ελληνες φιλους εκει που ζουνε χρονια και οταν θελησε να κανει κατι ο δικος μου τον πηγανε στα μασατζιδικα που σε παιζουν μαλακια χαχα  :jerking:
για αγγελιες τι να ασχοληθεις? αφου δεν ξερεις στο τελος τι θα σου ερθει , μουφα οι φωτο στις πιο πολλες περιπτωσεις
Σοφια πιστευω σε αυτο το θεμα παιζει να ειναι καλυτερα ακομα και σημερα , εχω να παω βεβαια χρονια
τωρα αν μιλας την γλωσσα και εισαι κοντα στα 30 καλοστεκουμενος , γκομενες για να παιξεις παρα πολλες στα κλαμπ  και μωλλ  :grin:
απο εκει και περα εξαρταται πως θα κινηθεις και τι εμπειρια εχεις για το αν θα φας στο τελος σε ευλογο χρονικο διαστημα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αποτυχια σιγουρα ειναι το Βουκουρεστι στο θεμα του πληρωμενου σεξ , εδω 4-5 φορες που πηγα και με ελληνες φιλους εκει που ζουνε χρονια και οταν θελησε να κανει κατι ο δικος μου τον πηγανε στα μασατζιδικα που σε παιζουν μαλακια χαχα  :jerking:
για αγγελιες τι να ασχοληθεις? αφου δεν ξερεις στο τελος τι θα σου ερθει , μουφα οι φωτο στις πιο πολλες περιπτωσεις
Σοφια πιστευω σε αυτο το θεμα παιζει να ειναι καλυτερα ακομα και σημερα , εχω να παω βεβαια χρονια
τωρα αν μιλας την γλωσσα και εισαι κοντα στα 30 καλοστεκουμενος , γκομενες για να παιξεις παρα πολλες στα κλαμπ  και μωλλ  :grin:
απο εκει και περα εξαρταται πως θα κινηθεις και τι εμπειρια εχεις για το αν θα φας στο τελος σε ευλογο χρονικο διαστημα

:hi:  :thumbsup:

axortagos3

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2013
Like
14
Πόντοι
0
στην ουκρανια και στην μολδαβια δηλαδη ειναι καλυτερα στο θεμα του πληρωμενου σεξ? το ιδιο σκατα ειναι και εκει μονο με τηλεφωνα γαμας...εκτος απο την ουκρανια που παιζουνε και κατι παρακμιακα σαλονια με γκομενες καθαριστριες στην πλειοψηφια τους...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
στην ουκρανια και στην μολδαβια δηλαδη ειναι καλυτερα στο θεμα του πληρωμενου σεξ? το ιδιο σκατα ειναι και εκει μονο με τηλεφωνα γαμας...εκτος απο την ουκρανια που παιζουνε και κατι παρακμιακα σαλονια με γκομενες καθαριστριες στην πλειοψηφια τους...
:2funny:
μολδαβια γαμας απο τα κλαμπ ουκρανια μπορει και απο το δρομο χαχα

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Έζησα στο Βουκουρέστι από το 2006-2012 παλαιά 2006 απλά πήγαινες σε διάφορα μπαράκια πχ planters ήταν κοντά στην πλατεία ρομανα όπου σύχναζαν ξένοι κυρίως, και ρουμάνες που ψάχνανε ξένο γκόμενο για να τις ταιζει τώρα πια έχουν κλείσει αυτά. Στον δρόμο έβρισκες διάφορες από και πρός την πλατεία ρομάνα αλλά οι περισσότερες ήταν κάτι τελειωμένες. Δύο η τρία στενά ΄πριν το interconntinental όπως ανεβαίνεις απο την πλατεία Ρομάνα επίσης υπήρχε μια πιάτσα.
Τελευταία επισκευτόμουν το night club mirage ( ) εκεί ουσιαστικά ήταν ένα κολάδικο στριπ οπου κέρναγες και καλα, και μετά τις φόρτωνες με αντίτιμο όμως οι τιμές ήταν υψηλές συνολικά ζημια 150 ευρο τότε, είχε όμως το εν λόγω μαγαζί αν και παρακμιακό τουλάχιστον καμμια 15 αριά πουτάνες όλων των ηλικιών σωματοτύπων και χρωμάτων. Προσοχή εκεί πρέπει να πάτε με παρέα και όχι μόνοι.

neronas

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Για το mirage πριν πάτε ψάξτε μήπως και έχει κλείσει

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Έζησα στο Βουκουρέστι από το 2006-2012 παλαιά 2006 απλά πήγαινες σε διάφορα μπαράκια πχ planters ήταν κοντά στην πλατεία ρομανα όπου σύχναζαν ξένοι κυρίως, και ρουμάνες που ψάχνανε ξένο γκόμενο για να τις ταιζει τώρα πια έχουν κλείσει αυτά. Στον δρόμο έβρισκες διάφορες από και πρός την πλατεία ρομάνα αλλά οι περισσότερες ήταν κάτι τελειωμένες. Δύο η τρία στενά ΄πριν το interconntinental όπως ανεβαίνεις απο την πλατεία Ρομάνα επίσης υπήρχε μια πιάτσα.
Τελευταία επισκευτόμουν το night club mirage ( ) εκεί ουσιαστικά ήταν ένα κολάδικο στριπ οπου κέρναγες και καλα, και μετά τις φόρτωνες με αντίτιμο όμως οι τιμές ήταν υψηλές συνολικά ζημια 150 ευρο τότε, είχε όμως το εν λόγω μαγαζί αν και παρακμιακό τουλάχιστον καμμια 15 αριά πουτάνες όλων των ηλικιών σωματοτύπων και χρωμάτων. Προσοχή εκεί πρέπει να πάτε με παρέα και όχι μόνοι.

:hi:

εκει κοντα στο ξενοδοχειο ιντερκοντινεταλ στους παραδρομους ειχε αρκετες πουτανες που καναν πιατσα μπαζα οι περισσοτερες  :vomit: απλα δεν θυμομουν που ακριβως ηταν γιατι εχω να παω απο το 2012

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εξω απο το  terminoius  σε καθετο δρομο στην  galea victorie  εκει ειχε πιατσα παλια ,,,

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
λοιπον μπηκα σημερα
γενικο συμπερασμα για Βουκουρεστι, οι πιο πολλες θελουν για μια εκτονωση εως 40λεπτα  στο χωρο τους 40 με 50 εως 70 ευρω... 200λει με 350λει ρουμανικα δηλ
βραδυα ζητανε στα 200υρω περιπου
βουκουρεστι ο πυρηνας  στα χρηματα αυτα ειναι στα 30 ,επαρχια πχ πιτεστι ειναι 20αρες
οι πιο μικρες στο βουκουρεστι ανεβαζουν στα 350 με 500λει την ωρα δηλ 80 με 120 ευρω για outcall,στα κλασικα 50ευρω στο χωρο τους
υψη απ οτι καταλαβα οι κλασικες 1.65 ειναι,βαζουν κατι τακουνες στις φωτο κατα 90% κ δηλ 1.70...
κριτικες ιδιαιτερα δεν βρηκα κατι παπαριες χιουμορ ρουμανικα ειδα πιο πολυ
αν θες καποιο τοπικ που εχεις εντοπισει πες μου να το δω... :hi:

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Αν δώ κάτι συγκεκριμένο θα σου πώ!  :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καντε κονε με ταριφες αλλα θελουν λεφτα

θα σας πανε σε κρυφα στουντιο η σε κατι πολυκατοικιες μεγαλες τεραστιες

θυμαμαι ενας με πηγε σε μια τετοια και χτυπαγε κατι κουδουνια απο κατω ,αλλα δεν βγηκε ακρη και με πηγε αλλου ,ηθελε και να με περιμενει απο εξω αλλα τον εδιωξα
πλεον βουκουρεστι κατι σκαμπαζω απο δρομους οπωτε το παω περπατητο η κανα ταξακι

στον ταριφα εδωσε το κατιτισ του .να ξερετε θελει πολυ παζαρι παρα πολυ ,στον ταριφα εδωσα δεκαευρω νομιζω αλλα τουλαχιστον εμαθα το κρυφο στουντιο

ειχα υποσχεθει και πιο παλια να το αναφερω αλλα βαριεμαι να ψαξω την καρτουλα
παντως λεγεται club massage αλλα δεν θα το βρειτε ,θα το γραψω παντως αμα βρω την καρτουλα

εκει εδωσα 250 λει απο 350 που μου ζηταγανε

μια ωριτσα 2 πιστολιες διαλεγεις κοπελα εκτος κωλο ολα τα αλλα τα κανανε

το σπιτι ηταν πολυ καλτ και εγω δεν ξερω ποσα δωματια ειχε ανεβαινες σκαλες κατεβαινες σκαλες διαδρομοι υπογεια εμπανες σε δωματια απο πορτες εβγαινες απο αλλες κλεινανε τις κουρτινες στο σαλονι για να μην ερχονται οι πελατες φορα με φορα :2funny: :2funny: :2funny: ,στη φυλλης ειμαστε ολοι οι συναγωνιστες στο ιδιο δωματιο ενω εκει σε περνουν ξεχωριστα
μια μερα με βαλανε σε ενα γραφειο -κανονικο γραφειο με καναπεδες τραπεζι γραφειου- για να μην πεσω απανω σε αλλο πελατη με κερασανε μια πορτοκαλαδιτσα και κοιταγα τις γκομενες .θυμαμαι την ανκα που την ζηταγα για γαμο και την τσατσα -οχι τσατσα δηλαδη μια μουναρα πιτσιρικα ονοματι μαρια που εκανε κουμαντο,δυστηχως δωματιο δεν εμπαινε :headbang:

αυτα και αλλα ωραια θα βαλω και μια φωτο απο το δρομο που πηγαινεις προς τα εκει ,εγω πηγαινα με τα ποδια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λοιπον εψαξα τα κιταπια μου και σας βρηκα τη διευθυνση

Strada Căpitan Mircea Vasilescu

θα πατε σε αυτον τον δρομο και στο τελος του δρομου που συνανταει τον δρομο Strada Justitiei ειναι το σπιτι

θα το καταλαβετε γιατι υπαρχει κινηση απο εξω με ταξι που περιμενουν .το σπιτι ειναι κρυφο και χτυπας κουδουνι,ανοιγει μετα το απογευμα

ψαξτε την διευθυνση σε χαρτη του βουκουρεστιου θα το βρειτε ευκολα .ακριβως απο πανω ειναι η λεωφορος Regina Maria που ειναι οι γραμμες του τραμ που φαινονται και στη φωτο που εβαλα

καλα να περασατε οσοι πατε εκει  :hi:

δειτε και εδω επειδη μπορει να χαθηκε

αυτα που λεει ο παππους με τον δρομο δεν ισχυουν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
ayto το σαλον ,κοντα στην πιατσα ουνιρι, που λεει ο πουσης ειναι αρκετα γνωστο κ θεωρειται καλο απο τοπικους μπουρδελιαρηδες απο μια γρηγορη ερευνα
δεν εχω παει μεσα ποτε,ομως ειναι μια σιγουρη μετρια η καλη λυση χωρις εκλπηξεις κ χρονοτριβες
οι τιμες απ οσο διαβασα ομως ειναι στα 40Ε το 40λεπτ
ΕΤΣΙ πρεπει ναναι η εισοδος
η φωτο ειναι παπαρατσι με καποιυς τοπικους μαλακες ποδοσφαιριστες παλιοτερα

Συνημμένα

• βθ-βορ.jpg
    βθ-βορ.jpg
    355,6 KB · Εμφανίσεις: 85

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ayto το σαλον ,κοντα στην πιατσα ουνιρι, που λεει ο πουσης ειναι αρκετα γνωστο κ θεωρειται καλο απο τοπικους μπουρδελιαρηδες απο μια γρηγορη ερευνα
δεν εχω παει μεσα ποτε,ομως ειναι μια σιγουρη μετρια η καλη λυση χωρις εκλπηξεις κ χρονοτριβες
οι τιμες απ οσο διαβασα ομως ειναι στα 40Ε το 40λεπτ
ΕΤΣΙ πρεπει ναναι η εισοδος
η φωτο ειναι παπαρατσι με καποιυς τοπικους μαλακες ποδοσφαιριστες παλιοτερα

αυτο ειναι εγω το βρηκα απο το πρωτο βραδυ μου εκει απο ταριφα οπως γραφω και πανω

να πατε μονοι σας ομως γιατι οι ταριφες θελουν λεφτα και να κανετε παζαρι εννοειται

πολυ καλτ το μερος μεσα οπως γραφω με απειρα δωματια σε καθε σημειο

η κοπελα στην υποδοχη η μαρια ωραιο μουνι :rockon:

σε ολα τα υπολοιπα μασατζιδικα που διαφημιζουν σπανια γαμας

γενικα οπου βλεπεται καρτουλες κραχτες διαφημιστικα ειναι μονο για μασαζ φραπε κτλ οχι καλο γαμησι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
τυποι το καλο και φτηνο SEX στη ρουμανια ουσιαστικα τελειωσε το 1989 όταν φυτεψαν τον "seful" και αποτελειωσε όταν η χωρα μπηκε στην ευρωπαικη ενωση και οι καλες την εκαναν για γερμανια κλπ.

Τι να συζητάμε για ρουμανια τωρα όταν σε διπλανο θρεντ διαβαζουμε τις περιγραφες του mindreader από ταυλανδη  :S

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
τυποι το καλο και φτηνο SEX στη ρουμανια ουσιαστικα τελειωσε το 1989 όταν φυτεψαν τον "seful" και αποτελειωσε όταν η χωρα μπηκε στην ευρωπαικη ενωση και οι καλες την εκαναν για γερμανια κλπ.

Τι να συζητάμε για ρουμανια τωρα όταν σε διπλανο θρεντ διαβαζουμε τις περιγραφες του mindreader από ταυλανδη  :S

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

μεχρι το 99-2000 μια χαρα ηταν,μετα χαλασε
εγω λεω σε ολους μην οερασουν ουτε απ εξω..απλα οποιοι αμετανοητοι πανε,υπαρχουν καποιες λυσεις του "το μη χειρον βελτιστον.".. στυλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom