Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μολδαβία πιστεύω ότι είναι καλύτερα γενικά...
ο θειος τασος λεει τωρα χαλασε και εκει γιατι ανοιξαν τα συνορα και σκορπισαν οι γυναικες
Μολδαβία πιστεύω ότι είναι καλύτερα γενικά...
εισαι η εξαιρεση του κανονα ..αν πας πανω γραψε κ θα βοηθησω οσο μπορω,παροτι ιδεολογικα ειναι αντιθετος στις Ρουμανοσυμφορες ...Δεν θα συμφωνήσω. Από Ρουμάνες έχω καλές εντυπώσεις, κι από Βουλγάρες επίσης. Παντού παίζουν και μούφες...
εζησα το 2014 στο Πιτεστι ακριβως 1 χρονο κ εχασα πασα ιδεα για δαυτεςμετα την αλβανια κ βουλγαρια η πιο ακυρη φυλη της ευρωπης
πολυ μουφα....
μποτα απο σαλαχι ειναι μαστ κ μπλουζα με τιγρη η δρακο μπροσταετοιμασου μιδα για ρωσια ετσι θα ντυθουμε για μην λεει τιποτα ο μιτσος29 για το ντυσιμο μας
μποτα απο σαλαχι ειναι μαστ κ μπλουζα με τιγρη η δρακο μπροστα
φαντασου οτι πιτεστι ειναι κ καλη περιοχη,που νασουνα σε κανα ιασι η σλατινα πουναι για τα σμπαραεζησα το 2014 στο Πιτεστι ακριβως 1 χρονο κ εχασα πασα ιδεα για δαυτες
φαντασου οτι πιτεστι ειναι κ καλη περιοχη,που νασουνα σε κανα ιασι η σλατινα πουναι για τα σμπαρα
εζησα το 2014 στο Πιτεστι ακριβως 1 χρονο κ εχασα πασα ιδεα για δαυτες
Ιασι κ Σλατινα τα περασα , Σλατινα εβγαλα γκομενα μια ζωντοχηρα με 7 χρονων παιδι αλλα ζηταγε γαμο κ τηνφαντασου οτι πιτεστι ειναι κ καλη περιοχη,που νασουνα σε κανα ιασι η σλατινα πουναι για τα σμπαρα
δεν μιλαω εγω για γυναικες με παιδια...Ιασι κ Σλατινα τα περασα , Σλατινα εβγαλα γκομενα μια ζωντοχηρα με 7 χρονων παιδι αλλα ζηταγε γαμο κ την
σαν πολη το Πιτεστι για καποιον που μενει μονιμα εχει πολλες ευκαιρειες να αλλα πολυ χαλια το επιπεδο γυναικασ
μπορει να γαμηθει τζαμπα μαζι σου να σηκωθεις το πρωι κ σου να παρει τις ασπιρινες απο το μπανιο πριν φυγει (αυτο επαθα εγω)
τις ασπιρινες φοιτητρια μου τις ''εφαγε'' , γενικα δεν κανει η ΡΑΤΣΑ τους οπως λεςδεν μιλαω εγω για γυναικες με παιδια...
δεν ασχοληθηκα ποτε με τετοιες
φοιτητριες απο 18-22 το πολυ παντα
αλλα κ μικρες κ μεγαλες δεν ειναι θεμα
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ η φυλη γενικα
@@ ποποφ πηγα να μπω στο σαιτ νυμφο αλλα δεν φορτωνει,εχεις μπει εσυ η απλα καπου διαβασες τον τιτλο?
ειναι οφφ νοοτροπια κ σπασαρχιδισες
ειδικα τωρα δεν υπαρχει ρουθουνι της προκοπης
ναι ειναι ολη η κουλτουρα τους κι η κοινωνια για κλωτσιεςτις ασπιρινες φοιτητρια μου τις ''εφαγε'' , γενικα δεν κανει η ΡΑΤΣΑ τους οπως λες
το DNA τους ετσι ειναι
@@ ποποφ πηγα να μπω στο σαιτ νυμφο αλλα δεν φορτωνει,εχεις μπει εσυ η απλα καπου διαβασες τον τιτλο?
οκ το βλεπω κ σου λεωΕίχα μπεί παλαιότερα και δούλευε κανονικά. Το είχαν συστήσει Βούλγαροι συνάδελφοι που τραβιώντουσαν Βουκουρέστι
και τους είχε βοηθήσει. Το είχα διατρέξει και μου φάνηκε πολύ σοβαρό και με χρήσιμα στοιχεία ειδικά για όποιον ξέρει γλώσσα.
Τώρα που πήγα να μπώ κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα και δεν φορτώνει. Ίσως να έχει κάποιο τεχνικό θέμα. Δοκίμασε άλλη στιγμή πάλι.
οκ το βλεπω κ σου λεω
αν ειναι να πας συντομα απεφυγε διαστημα 20δεκ με 7 ιαν ,δεν υπαρχει τιποτα πουθενα στο χομπυ πανω/...
λοιπον μπηκα σημεραΔεν έχω σκοπό για τώρα. Ίσως αργότερα. Θα σου γράψω σε πμ αν είναι. Ευχαριστώ πάντως!