Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Δεν θα συμφωνήσω. Από Ρουμάνες έχω καλές εντυπώσεις, κι από Βουλγάρες επίσης. Παντού παίζουν και μούφες...
εισαι η εξαιρεση του κανονα ..αν πας πανω γραψε κ θα βοηθησω οσο μπορω,παροτι ιδεολογικα ειναι αντιθετος στις Ρουμανοσυμφορες ... :grin:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ετοιμασου μιδα για ρωσια  ετσι θα ντυθουμε  :kyle: :kyle: :kyle: για μην λεει τιποτα ο μιτσος29  για το ντυσιμο μας :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
εζησα το 2014 στο Πιτεστι ακριβως 1 χρονο κ εχασα πασα ιδεα για δαυτες
φαντασου οτι πιτεστι ειναι κ καλη περιοχη,που νασουνα σε κανα ιασι η σλατινα πουναι για τα σμπαρα  :helpplea:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
εζησα το 2014 στο Πιτεστι ακριβως 1 χρονο κ εχασα πασα ιδεα για δαυτες

θωμα εσυ εζησες και ενα χρονο και το ειδες καλυτερα, εγω παραπανω απο μια εβδομαδα δεν εκατσα και τις σιχαθηκα τις ρουμανες οσο δεν φανταζεσαι πολυ βαλκανια και αρπακολατζιδικη συμπεριφορα

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
φαντασου οτι πιτεστι ειναι κ καλη περιοχη,που νασουνα σε κανα ιασι η σλατινα πουναι για τα σμπαρα  :helpplea:
Ιασι κ Σλατινα τα περασα , Σλατινα εβγαλα γκομενα μια ζωντοχηρα με 7 χρονων παιδι αλλα ζηταγε γαμο κ την  :hi: :hi: :hi:
σαν πολη το Πιτεστι για καποιον που μενει μονιμα εχει πολλες ευκαιρειες να  :fuck2: αλλα πολυ χαλια το επιπεδο γυναικασ
μπορει να γαμηθει τζαμπα μαζι σου να σηκωθεις το πρωι κ σου  να παρει τις ασπιρινες απο το μπανιο πριν φυγει (αυτο επαθα εγω)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ιασι κ Σλατινα τα περασα , Σλατινα εβγαλα γκομενα μια ζωντοχηρα με 7 χρονων παιδι αλλα ζηταγε γαμο κ την  :hi: :hi: :hi:
σαν πολη το Πιτεστι για καποιον που μενει μονιμα εχει πολλες ευκαιρειες να  :fuck2: αλλα πολυ χαλια το επιπεδο γυναικασ
μπορει να γαμηθει τζαμπα μαζι σου να σηκωθεις το πρωι κ σου  να παρει τις ασπιρινες απο το μπανιο πριν φυγει (αυτο επαθα εγω)
δεν μιλαω εγω για γυναικες με παιδια... :helpplea:
δεν ασχοληθηκα ποτε με τετοιες
φοιτητριες  απο 18-22 το πολυ παντα
αλλα κ μικρες κ μεγαλες δεν ειναι θεμα
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ  η φυλη γενικα

ειναι οφφ νοοτροπια κ σπασαρχιδισες
ειδικα τωρα δεν υπαρχει ρουθουνι της προκοπης

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
@@ ποποφ πηγα να μπω στο σαιτ νυμφο αλλα δεν φορτωνει,εχεις μπει εσυ η απλα καπου διαβασες τον τιτλο?

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
δεν μιλαω εγω για γυναικες με παιδια... :helpplea:
δεν ασχοληθηκα ποτε με τετοιες
φοιτητριες  απο 18-22 το πολυ παντα
αλλα κ μικρες κ μεγαλες δεν ειναι θεμα
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ  η φυλη γενικα
@@ ποποφ πηγα να μπω στο σαιτ νυμφο αλλα δεν φορτωνει,εχεις μπει εσυ η απλα καπου διαβασες τον τιτλο?
ειναι οφφ νοοτροπια κ σπασαρχιδισες
ειδικα τωρα δεν υπαρχει ρουθουνι της προκοπης
τις ασπιρινες φοιτητρια  μου τις ''εφαγε'' , γενικα δεν κανει η ΡΑΤΣΑ τους οπως λες
το DNA τους ετσι ειναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
τις ασπιρινες φοιτητρια  μου τις ''εφαγε'' , γενικα δεν κανει η ΡΑΤΣΑ τους οπως λες
το DNA τους ετσι ειναι
ναι ειναι ολη η κουλτουρα τους κι η κοινωνια για κλωτσιες
χειροτερα κι απο ελλαδα....
αυτες δε ειναι κλασικη φαση κουτοπηνηρης μαλακως
βε βαια εχω πει πως 2 περιοχες κουζ μπρασοφ βασικα κ δευτερευοντως τιμισοαρα εχουν πολυ καλη νοοτροπια,,ειναι ομως μονο το 15-20%
το υπολοιπο 80% ειναι για σουτ...
κ βασικα δεν καθονται οι ρουμανες ,κι αν κατσουν, με ανταλαγμα το παρεχομενο σερβις ειναι οφφ τελειως..imop :helpplea: :helpplea: :helpplea:
γενικα υπαρχει χαλια τοπιο εντος χωρας κι ειδικα βουκουρεστι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Είχα μπεί παλαιότερα και δούλευε κανονικά. Το είχαν συστήσει Βούλγαροι συνάδελφοι που τραβιώντουσαν Βουκουρέστι
και τους είχε βοηθήσει. Το είχα διατρέξει και μου φάνηκε πολύ σοβαρό και με χρήσιμα στοιχεία ειδικά για όποιον ξέρει γλώσσα.
Τώρα που πήγα να μπώ κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα και δεν φορτώνει. Ίσως να έχει κάποιο τεχνικό θέμα. Δοκίμασε άλλη στιγμή πάλι.

Μπήκα με webcache χωρίς εικόνα, και είδα ότι το φόρουμ σίγουρα και μέχρι τις 27.11 ήταν ενεργό εφόσον υπήρχαν ποσταρίσματα.
Πιστεύω ότι θα επανέλθει. Δοκίμασε μέσα στην εβδομάδα για να πάρεις ιδέα και να μας μεταφέρεις γνώμη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Είχα μπεί παλαιότερα και δούλευε κανονικά. Το είχαν συστήσει Βούλγαροι συνάδελφοι που τραβιώντουσαν Βουκουρέστι
και τους είχε βοηθήσει. Το είχα διατρέξει και μου φάνηκε πολύ σοβαρό και με χρήσιμα στοιχεία ειδικά για όποιον ξέρει γλώσσα.
Τώρα που πήγα να μπώ κι εμένα μου βγάζει πρόβλημα και δεν φορτώνει. Ίσως να έχει κάποιο τεχνικό θέμα. Δοκίμασε άλλη στιγμή πάλι.
οκ το βλεπω κ σου λεω
αν ειναι να πας συντομα απεφυγε διαστημα 20δεκ με 7 ιαν ,δεν υπαρχει τιποτα πουθενα στο χομπυ πανω/...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
οκ το βλεπω κ σου λεω
αν ειναι να πας συντομα απεφυγε διαστημα 20δεκ με 7 ιαν ,δεν υπαρχει τιποτα πουθενα στο χομπυ πανω/...

Δεν έχω σκοπό για τώρα. Ίσως αργότερα. Θα σου γράψω σε πμ αν είναι. Ευχαριστώ πάντως!  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Δεν έχω σκοπό για τώρα. Ίσως αργότερα. Θα σου γράψω σε πμ αν είναι. Ευχαριστώ πάντως!  :hi:
λοιπον μπηκα σημερα
γενικο συμπερασμα για Βουκουρεστι, οι πιο πολλες θελουν για μια εκτονωση εως 40λεπτα  στο χωρο τους 40 με 50 εως 70 ευρω... 200λει με 350λει ρουμανικα δηλ
βραδυα ζητανε στα 200υρω περιπου
βουκουρεστι ο πυρηνας  στα χρηματα αυτα ειναι στα 30 ,επαρχια πχ πιτεστι ειναι 20αρες
οι πιο μικρες στο βουκουρεστι ανεβαζουν στα 350 με 500λει την ωρα δηλ 80 με 120 ευρω για outcall,στα κλασικα 50ευρω στο χωρο τους
υψη απ οτι καταλαβα οι κλασικες 1.65 ειναι,βαζουν κατι τακουνες στις φωτο κατα 90% κ δηλ 1.70...
κριτικες ιδιαιτερα δεν βρηκα κατι παπαριες χιουμορ ρουμανικα ειδα πιο πολυ
αν θες καποιο τοπικ που εχεις εντοπισει πες μου να το δω... :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Βουκουρεστι ειναι καλα μονο με τον παναγιωταρο για Boa και Fratelli  :tooth:
παπου με εστειλες λιγο με αυτα που εγραψες  :grin: τετοιος δρομος δεν υπαρχει , τον τρελλανες τον μιδα χαχα εκτος απο εναν περιφερειακο που εχει καμια πεντε εξι γυφτισες για τους φορτηγατζηδες που τις ειχα δει το 08 πηγαινοντας Κωσταντζα...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Στο βουκουρεστι, η' στις ανατολικες πολεις της ρουμανιας οποιος γνωριζει απταιστα την γλωσσα τους, κ την ψυχολογια των
γυναικων εκει..μπορει να περασει ονειρικα. Στις δυτικες πολεις επειδη γουσταρουν αρκετα τους ιταλους,μπορει καποιος που γνωριζει την ιταλικη, να υποδυθει τον γκρεκο-ιταλο κ να περασει εξισου ομορφα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom