noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τύπε εσύ που γάμησες τελικά,μέσα σε τουαλέτα ή μήπως πλήρωσες κάτι παραπάνω και σου παραχώρησαν το πιλοτήριο να είσαι πιο άνετα
Τύπε εσύ που γάμησες τελικά,μέσα σε τουαλέτα ή μήπως πλήρωσες κάτι παραπάνω και σου παραχώρησαν το πιλοτήριο να είσαι πιο άνετα
Την έχω γαμήσει τύπε. Φοβερό παιδί και πολύ εξυπηρετική.
Μόνο η Σύλβια Κριστέλ (Θεός σχωρέστην) τον πήρε κιμπάρικα και όμορφα από δύο τύπους στο Εμμανουέλλα 2 νομίζω, κατά την διάρκεια νυχτερινής πτήσης με λίγο κόσμο στην καμπίνα.
Ο ένας τής τον έδωσε στην θέση της, ήσυχα ήσυχα σε πλάγια στάση και ο άλλος (που κοιτούσε όλη την ώρα) μόλις τελείωσε ο πρώτος, πήγε την πήρε αγκαλιά και την πήγε στην τουαλέτα για τα περαιτέρω.
Για όσους έχουν δει αυτές τις ταινίες, μεγάλες στιγμές του κινηματογράφου.
Ναι. Στα γαλλικά αεροπλάνα γαμάς μια χαρά. Στα άλλα έχεις πρόβλημα.
Καλό θα ήταν να μην ειρωνεύεστε μερικοί κακομαθημένοι.
Όσοι έχουμε γαμήσει σε αεροπλάνο νιώθουμε μειονεκτικά.
εγω παντως μια φορα που γυρνουσα απο Βραζιλία πηδηξα όλα τα θηλυκα μεσα στο αεροπλανο πολυ ευκολα χωρις να πω κουβεντα
μετα πηδηξα και ολα τα αρσενικα και τους πιλοτους
μετα πηγα τουαλετα και τον επεξα
και στο τελος βγηκα με το αλεξιπτωτο απο εξω και πηδηξα και το ιδιο το αεροπλανο....... καυλααααα λεμεεεε
Αυτα τα κανει μονο ο Σπαλιαρας