Νέα

Σεξ στο αεροπλανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brazil69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μόνο η Σύλβια Κριστέλ (Θεός σχωρέστην) τον πήρε κιμπάρικα και όμορφα από δύο τύπους στο Εμμανουέλλα 2 νομίζω, κατά την διάρκεια νυχτερινής πτήσης με λίγο κόσμο στην καμπίνα.

Ο ένας τής τον έδωσε στην θέση της, ήσυχα ήσυχα σε πλάγια στάση και ο άλλος (που κοιτούσε όλη την ώρα) μόλις τελείωσε ο πρώτος, πήγε την πήρε αγκαλιά και την πήγε στην τουαλέτα για τα περαιτέρω.

Για όσους έχουν δει αυτές τις ταινίες, μεγάλες στιγμές του κινηματογράφου.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μόνο η Σύλβια Κριστέλ (Θεός σχωρέστην) τον πήρε κιμπάρικα και όμορφα από δύο τύπους στο Εμμανουέλλα 2 νομίζω, κατά την διάρκεια νυχτερινής πτήσης με λίγο κόσμο στην καμπίνα.

Ο ένας τής τον έδωσε στην θέση της, ήσυχα ήσυχα σε πλάγια στάση και ο άλλος (που κοιτούσε όλη την ώρα) μόλις τελείωσε ο πρώτος, πήγε την πήρε αγκαλιά και την πήγε στην τουαλέτα για τα περαιτέρω.

Για όσους έχουν δει αυτές τις ταινίες, μεγάλες στιγμές του κινηματογράφου.

Την είχα δει στο alter εγώ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε εσύ που γάμησες τελικά,μέσα σε τουαλέτα ή μήπως πλήρωσες κάτι παραπάνω και σου παραχώρησαν το πιλοτήριο να είσαι πιο άνετα  :uglystupid: :think: :2funny: :2funny:

Eκπαιδευμένοι μύστες έχουν γαμήσει και σε αυτό το πιλοτήριο

Συνημμένα

• f16-coc1.jpg
    f16-coc1.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 74

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
To μονο σεξ που θα γινει σε τετοιο πιλοτηριο, θα ειναι απο το γαμησι που θα φαει αυτος που θα παει να κανει μαλακια με σκαφος εκατομμυριων.

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
εγω παντως μια φορα που γυρνουσα απο Βραζιλία πηδηξα όλα τα θηλυκα μεσα στο αεροπλανο πολυ ευκολα χωρις να πω κουβεντα
μετα πηδηξα και ολα τα αρσενικα και τους πιλοτους
μετα πηγα τουαλετα και τον επεξα

και στο τελος βγηκα με το αλεξιπτωτο απο εξω και πηδηξα και το ιδιο το αεροπλανο....... καυλααααα λεμεεεε

Αυτα τα κανει μονο ο Σπαλιαρας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom