Νέα

Σεξ στο αεροπλανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brazil69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Τύπε η Graciela έχει γαμηθεί με το 50% των Ελλήνων επιβατών όλων των αεροπορικών εταιρειών. Ανεξαρτήτως της προέλευσης της Χώρας που υπάγεται η αεροπορική εταιρεία την Graciela την γαμάς Α Ν Ε Τ Α!!  :S :S :S
Παντως εγω θα ηθελα να την εχω για ενα ολοκληρο βραδυ σε κανονικο κρεββατι. Ηταν φωτια!!! Αν δωσει σημεια ζωης με βλεπω να πεταω για Ισπανια Σαββατοκυριακο...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Παντως εγω θα ηθελα να την εχω για ενα ολοκληρο βραδυ σε κανονικο κρεββατι. Ηταν φωτια!!! Αν δωσει σημεια ζωης με βλεπω να πεταω για Ισπανια Σαββατοκυριακο...

Χορεύει ενίοτε και στην Ισπανία απ'όσο γνώριζα. Πλέον έχω χάσει τα ίχνη της αλλά φυσικά έχω πάψει να ασχολούμαι καθώς της έριξα έναν μπούτσο και that's all. Πολύ καλό παιδί πάντως και συνεσταλμένο. Ξέρει τι θέλει και τι ψάχνει. Αγαπάει πολύ τους Έλληνες και το δείχνει σε κάθε πτήση. Ρισπέκτ.

z4

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
13
Like
321
Πόντοι
2.287
Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!
Φιλαρακι θυμασαι τον τυπο του αεροπλανου? και ποση ωρα ηταν η διαρκεια πτησης προς Paris?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Τύπε η Graciela έχει γαμηθεί με το 50% των Ελλήνων επιβατών όλων των αεροπορικών εταιρειών. Ανεξαρτήτως της προέλευσης της Χώρας που υπάγεται η αεροπορική εταιρεία την Graciela την γαμάς Α Ν Ε Τ Α!!  :S :S :S

Τι κόπανος που είμαι.... Τόσα χρόνια πάνω κάτω. Ας επαιρνα ένα γαμημένο μπλουζάκι να γραφει : "Soy Griego". Ρε τι έχασα...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.709
Πόντοι
216
Ίδια ορθογραφία με άλλο πρόσφατο τρολ. Δεν εχει πλάκα γμτ

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ πάλι έχω πηδήξει και σε γερμανικό. Όλες τις αεροσυνοδούς και όλες τις επιβάτισσες εκτός από κάτι γριές και μπάζα. Τρόπο θέλει.
Γι'αυτο με ψαχνανε τοσο εξονυχιστικα στην Φρανκφουρτη. Φοβηθηκαν μην τους πηδηξω οπως ο προηγουμενος, και εψαχναν τα βιαγκρα! :grin:

makis406

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
75
Πόντοι
1
Εγω παλι πηδηξα και τον πιλοτο πανω στην καβλα.
Τωρα ειμαι black list και παω μονο με τρενο.
:2funny: :2funny:

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Εγω παλι πηδηξα και τον πιλοτο πανω στην καβλα.
Τωρα ειμαι black list και παω μονο με τρενο.
:2funny: :2funny:
Γι' αυτο κουνιοταν τοσο πολυ ο ιπταμενος φροντιστης στην πτηση επιστροφης. Τον ειχε αρπαξει! Ευτυχως που δεν καθομουν διπλα σου...

Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
6
Like
280
Πόντοι
1
Δωσε πληροφοριες στο λαο ρε παιχτη...ακα εκανε κωλο εδωσε gfe η pse????

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Ρε φίλε απορώ πως γάμησες μέσα στο αεροπλανο.. στης τουαλετες να φανταστω... εγω και για χεσιμο οταν παω ειναι τερμα στριμωχτα..

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε απορώ πως γάμησες μέσα στο αεροπλανο.. στης τουαλετες να φανταστω... εγω και για χεσιμο οταν παω ειναι τερμα στριμωχτα..

Ακομη πιο δυσκολο απο το να χεσεις ειναι να σκουπιστεις τυπε .  :S :S :S

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
εγω πάντως έχω κάνει sex και σε drone μη επανδρομένο τι να μου κλάσει το απλό αερόπλανο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Καλό θα ήταν να μην ειρωνεύεστε μερικοί κακομαθημένοι.
Όσοι έχουμε γαμήσει σε αεροπλάνο νιώθουμε μειονεκτικά.

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Κι ομως, μου εκανε εντυπωση πως απ' τις τρεις τουαλετες που ειχε πισω, η μια ηταν πιο ευρυχωρη. Ηταν 777-300.

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
εγω πάντως έχω κάνει sex και σε drone μη επανδρομένο τι να μου κλάσει το απλό αερόπλανο!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Ενταξει αλλοι πηδανε drone, αλλοι πλαστικες κουκλες, κι αλλοι προβατα. Ο καθενας με τα γουστα του. Με τα προβατα τουλαχιστον εκτος απ' το πηδημα, εξασφαλιζεις ρουχισμο και φαι.

vaskores

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
6
εγω παντως μια φορα που γυρνουσα απο Βραζιλία πηδηξα όλα τα θηλυκα μεσα στο αεροπλανο πολυ ευκολα χωρις να πω κουβεντα
μετα πηδηξα και ολα τα αρσενικα και τους πιλοτους
μετα πηγα τουαλετα και τον επεξα

και στο τελος βγηκα με το αλεξιπτωτο απο εξω και πηδηξα και το ιδιο το αεροπλανο....... καυλααααα λεμεεεε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Κι ομως, μου εκανε εντυπωση πως απ' τις τρεις τουαλετες που ειχε πισω, η μια ηταν πιο ευρυχωρη. Ηταν 777-300.

Τύπε εσύ που γάμησες τελικά,μέσα σε τουαλέτα ή μήπως πλήρωσες κάτι παραπάνω και σου παραχώρησαν το πιλοτήριο να είσαι πιο άνετα  :uglystupid: :think: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom