Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ στο αεροπλανο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα brazil69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Laser Dildo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2012
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
Θίχτηκε πρόσφατα το ζήτημα, με εύστοχο τρόπο, σε εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου:
Στο κάθισμα της το μπέταξες ή στα βεσέδια?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.681
- Πόντοι
- 41.129
Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ώπα τύπε...
Δεν μας δίνεις το σκηνικό ξεκάθαρα, πώς και τί. Πολύ φλου...
Την κάρφωσες την σημαία στην Γη του Πυρός, ή απλώς φασωθήκατε on board?
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Μπράβο ρε μεγάλε.... Μπράβο και παλι μπραβο. Τουλαχιστον εσύ είχες χρονο.... 11 ωρες ... πόσο είναι η πτηση;. Οχι σαν τον άλλον τον ψεύτη που έλεγε ότι πηδησε απο Σανγκάι για Νταλιάν (καπου 1,5 ωρα πτηση) την αεροσυνοδο.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
ANTONISBASILEIOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
No way
mars_ch
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 508
- Πόντοι
- 316
αυτό δεν είναι τπτ φίλε, εγώ σε πτήση λονδινο-μιλανο βαριέμαι τρελά, κοιτάω δίπλα μου όλο γιαγιαδες και παππούδες τι να κάνω να περάσει η ώρα, λέω θα πάω να την παίξω, σηκώνομαι πάω τουαλέτα ψάχνω στο διάδρομο καθώς πηγαίνω κανένα πουτανάκι τίποτε, τελικά ανοίγω την πόρτα της τουαλέτας ανακαλύπτω οτι δεν χωράς ούτε να κατουρήσεις εκεί μέσα και την κάνω ξανά για τη θέση μου μην χάσω και το φαγητό. αυτη είναι η πιο πικάντικη ιστορία που είχα στον αέρα τα καλά χρόνια που πηγαινοερχόμουν συχνά στο εξωτερικό...
monima_orthios1
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτό δεν είναι τπτ φίλε, εγώ σε πτήση λονδινο-μιλανο βαριέμαι τρελά, κοιτάω δίπλα μου όλο γιαγιαδες και παππούδες τι να κάνω να περάσει η ώρα, λέω θα πάω να την παίξω, σηκώνομαι πάω τουαλέτα ψάχνω στο διάδρομο καθώς πηγαίνω κανένα πουτανάκι τίποτε, τελικά ανοίγω την πόρτα της τουαλέτας ανακαλύπτω οτι δεν χωράς ούτε να κατουρήσεις εκεί μέσα και την κάνω ξανά για τη θέση μου μην χάσω και το φαγητό. αυτη είναι η πιο πικάντικη ιστορία που είχα στον αέρα τα καλά χρόνια που πηγαινοερχόμουν συχνά στο εξωτερικό...
ετσι και για μένα φίλος!!
Η αληθεια ειναι οτι ηταν αβολα και στριμοχτα, και κουναγε κιολας. Αν η κοπελα δεν ηταν εξπερ, δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω. Το χειροτερο ειναι οτι τωρα την ψαχνω και δεν δινει σημεια ζωης. Γεροντοκαψουρα. Αν βρεθητε σε τιποτα κολομπαρα στην Λεον της Ισπανιας, ψαχτε για την Graciela την Παραγουανη "χορευτρια"! Ειναι αστερι και γουσταρει τους Ελληνες...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Ναι. Στα γαλλικά αεροπλάνα γαμάς μια χαρά. Στα άλλα έχεις πρόβλημα.
Επειδη μαλλον μας πηραν ειδηση, αν ηταν Γερμανικο αεροπλανο βλεπω να μας εδεναν. Οι Γαλλοι γενικα ειναι πιο χαλαροι. Και οι Γαλλιδες...Ναι. Στα γαλλικά αεροπλάνα γαμάς μια χαρά. Στα άλλα έχεις πρόβλημα.
bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
κι εγώ έχω μία ανάλογη εμπειρία αλλά αφού είχα πηδήξει από το αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης κάνοντας skydiving βλέπω ένα πουτανακι από άλλο αεροπλάνο οπότε τις ρίχνω ένα στα γρήγορα... δεν πρόλαβα πολλά γιατί έπρεπε να ανοίξω το αλεξίπτωτο...
Αερογαμίες δηλαδη!!!κι εγώ έχω μία ανάλογη εμπειρία αλλά αφού είχα πηδήξει από το αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης κάνοντας skydiving βλέπω ένα πουτανακι από άλλο αεροπλάνο οπότε τις ρίχνω ένα στα γρήγορα... δεν πρόλαβα πολλά γιατί έπρεπε να ανοίξω το αλεξίπτωτο...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Εγώ πάλι έχω πηδήξει και σε γερμανικό. Όλες τις αεροσυνοδούς και όλες τις επιβάτισσες εκτός από κάτι γριές και μπάζα. Τρόπο θέλει.Επειδη μαλλον μας πηραν ειδηση, αν ηταν Γερμανικο αεροπλανο βλεπω να μας εδεναν. Οι Γαλλοι γενικα ειναι πιο χαλαροι. Και οι Γαλλιδες...
Pecados
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2015
- Like
- 137
- Πόντοι
- 16
Η αληθεια ειναι οτι ηταν αβολα και στριμοχτα, και κουναγε κιολας. Αν η κοπελα δεν ηταν εξπερ, δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω. Το χειροτερο ειναι οτι τωρα την ψαχνω και δεν δινει σημεια ζωης. Γεροντοκαψουρα. Αν βρεθητε σε τιποτα κολομπαρα στην Λεον της Ισπανιας, ψαχτε για την Graciela την Παραγουανη "χορευτρια"! Ειναι αστερι και γουσταρει τους Ελληνες...
Τύπε η Graciela έχει γαμηθεί με το 50% των Ελλήνων επιβατών όλων των αεροπορικών εταιρειών. Ανεξαρτήτως της προέλευσης της Χώρας που υπάγεται η αεροπορική εταιρεία την Graciela την γαμάς Α Ν Ε Τ Α!! :S :S :S
Σε Γερμανικο αεροπλανο μονο σε πηδανε, ποτε δεν πηδας! Σε ελενχο στην Φρανκφουρτη, μεχρι και κολοχερο μου εβαλε ο μπατσος. Σου βγαζουν παπουτσια, ζωνη, και σε ψαχνουν παντου! Καριοληδες...Εγώ πάλι έχω πηδήξει και σε γερμανικό. Όλες τις αεροσυνοδούς και όλες τις επιβάτισσες εκτός από κάτι γριές και μπάζα. Τρόπο θέλει.