Νέα

Σεξ στο αεροπλανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brazil69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Θίχτηκε πρόσφατα το ζήτημα, με εύστοχο τρόπο, σε εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου:
Στο κάθισμα της το μπέταξες ή στα βεσέδια?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.681
Πόντοι
41.129
Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Πριν απο λιγες μερες πραγματοποιησα :dunno: μια ερωτικη φαντασιωση που με βασανιζε χρονια: σεξ στο αεροπλανο με μια αγνωστη που δεν ηξερα καν το ονομα της. Νυχτερινη πτηση Sao Paulo- Paris, διπλα μου μια ξανθια μουνιτσα απο Παραγουαη. Δεν μιλαει Αγγλικα, δεν ξερω γρι Ισπανικα. Παιζουν ομως χαμογελα και βλεματα. Οταν σβησαν τα φωτα μετα το δειπνο αποφασισα να κανω κινηση. Η ευκολια με την οποια ανταποκριθηκε, χωρις καν ψησιμο, με κανει να αναρωτιεμαι αν επεσα σε επαγγελματια που αποφασισε να το ριξει λιγο εξω. Απ' τα λιγα λογια που καταφερα να ανταλλαξω, εμαθα οτι ειναι χορευτρια, και παει για δουλεια στην Ισπανια. Στην Λατινικη Αμερικη γουσταρουν πολυ τους Ελληνες, και τετεια σκηνικα δεν ειναι σπανια (μου εχει ξανασυμβει στον δρομο)!

Ώπα τύπε...

Δεν μας δίνεις το σκηνικό ξεκάθαρα, πώς και τί. Πολύ φλου...   :dunno:

Την κάρφωσες την σημαία στην Γη του Πυρός, ή απλώς φασωθήκατε on board?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Μπράβο ρε μεγάλε.... Μπράβο και παλι μπραβο. Τουλαχιστον εσύ είχες χρονο.... 11 ωρες ... πόσο είναι η πτηση;. Οχι σαν τον άλλον τον ψεύτη που έλεγε ότι πηδησε απο Σανγκάι για Νταλιάν (καπου 1,5 ωρα πτηση) την αεροσυνοδο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
URL]]

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

αυτό δεν είναι τπτ φίλε, εγώ σε πτήση λονδινο-μιλανο βαριέμαι τρελά, κοιτάω δίπλα μου όλο γιαγιαδες και παππούδες τι να κάνω να περάσει η ώρα, λέω θα πάω να την παίξω, σηκώνομαι πάω τουαλέτα ψάχνω στο διάδρομο καθώς πηγαίνω κανένα πουτανάκι τίποτε, τελικά ανοίγω την πόρτα της τουαλέτας ανακαλύπτω οτι δεν χωράς ούτε να κατουρήσεις εκεί μέσα και την κάνω ξανά για τη θέση μου μην χάσω και το φαγητό. αυτη είναι η πιο πικάντικη ιστορία που είχα στον αέρα τα καλά χρόνια που πηγαινοερχόμουν συχνά στο εξωτερικό...

monima_orthios1

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
αυτό δεν είναι τπτ φίλε, εγώ σε πτήση λονδινο-μιλανο βαριέμαι τρελά, κοιτάω δίπλα μου όλο γιαγιαδες και παππούδες τι να κάνω να περάσει η ώρα, λέω θα πάω να την παίξω, σηκώνομαι πάω τουαλέτα ψάχνω στο διάδρομο καθώς πηγαίνω κανένα πουτανάκι τίποτε, τελικά ανοίγω την πόρτα της τουαλέτας ανακαλύπτω οτι δεν χωράς ούτε να κατουρήσεις εκεί μέσα και την κάνω ξανά για τη θέση μου μην χάσω και το φαγητό. αυτη είναι η πιο πικάντικη ιστορία που είχα στον αέρα τα καλά χρόνια που πηγαινοερχόμουν συχνά στο εξωτερικό...

ετσι και για μένα φίλος!! :headbang:

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι ηταν αβολα και στριμοχτα, και κουναγε κιολας. Αν η κοπελα δεν ηταν εξπερ, δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω. Το χειροτερο ειναι οτι τωρα την ψαχνω και δεν δινει σημεια ζωης. Γεροντοκαψουρα. Αν βρεθητε σε τιποτα κολομπαρα στην Λεον της Ισπανιας, ψαχτε για την Graciela την Παραγουανη "χορευτρια"! Ειναι αστερι και γουσταρει τους Ελληνες...

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ευτυχως που το αεροπλανο ηταν Γαλλικο, και οι Γαλλοι ως γνωστον ειναι χαλαροι με το sex.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Ναι. Στα γαλλικά αεροπλάνα γαμάς μια χαρά. Στα άλλα έχεις πρόβλημα.

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Λετε τιποτα συντροφοι απ' το "bourdela" της Ισπανιας να βοηθησουν να την βρω;

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Ναι. Στα γαλλικά αεροπλάνα γαμάς μια χαρά. Στα άλλα έχεις πρόβλημα.
Επειδη μαλλον μας πηραν ειδηση, αν ηταν Γερμανικο αεροπλανο βλεπω να μας εδεναν. Οι Γαλλοι γενικα ειναι πιο χαλαροι. Και οι Γαλλιδες...

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
κι εγώ έχω μία ανάλογη εμπειρία αλλά αφού είχα πηδήξει από το αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης κάνοντας skydiving βλέπω ένα πουτανακι από άλλο αεροπλάνο οπότε τις ρίχνω ένα στα γρήγορα... δεν πρόλαβα πολλά γιατί έπρεπε να ανοίξω το αλεξίπτωτο... :wanker:

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
κι εγώ έχω μία ανάλογη εμπειρία αλλά αφού είχα πηδήξει από το αεροπλάνο και κατά τη διάρκεια της ελεύθερης πτώσης κάνοντας skydiving βλέπω ένα πουτανακι από άλλο αεροπλάνο οπότε τις ρίχνω ένα στα γρήγορα... δεν πρόλαβα πολλά γιατί έπρεπε να ανοίξω το αλεξίπτωτο... :wanker:
Αερογαμίες δηλαδη!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Επειδη μαλλον μας πηραν ειδηση, αν ηταν Γερμανικο αεροπλανο βλεπω να μας εδεναν. Οι Γαλλοι γενικα ειναι πιο χαλαροι. Και οι Γαλλιδες...
Εγώ πάλι έχω πηδήξει και σε γερμανικό. Όλες τις αεροσυνοδούς και όλες τις επιβάτισσες εκτός από κάτι γριές και μπάζα. Τρόπο θέλει.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Η αληθεια ειναι οτι ηταν αβολα και στριμοχτα, και κουναγε κιολας. Αν η κοπελα δεν ηταν εξπερ, δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω. Το χειροτερο ειναι οτι τωρα την ψαχνω και δεν δινει σημεια ζωης. Γεροντοκαψουρα. Αν βρεθητε σε τιποτα κολομπαρα στην Λεον της Ισπανιας, ψαχτε για την Graciela την Παραγουανη "χορευτρια"! Ειναι αστερι και γουσταρει τους Ελληνες...

Τύπε η Graciela έχει γαμηθεί με το 50% των Ελλήνων επιβατών όλων των αεροπορικών εταιρειών. Ανεξαρτήτως της προέλευσης της Χώρας που υπάγεται η αεροπορική εταιρεία την Graciela την γαμάς Α Ν Ε Τ Α!!  :S :S :S

OP
OP
B

brazil69

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ πάλι έχω πηδήξει και σε γερμανικό. Όλες τις αεροσυνοδούς και όλες τις επιβάτισσες εκτός από κάτι γριές και μπάζα. Τρόπο θέλει.
Σε Γερμανικο αεροπλανο μονο σε πηδανε, ποτε δεν πηδας! Σε ελενχο στην Φρανκφουρτη, μεχρι και κολοχερο μου εβαλε ο μπατσος. Σου βγαζουν παπουτσια, ζωνη, και σε ψαχνουν παντου! Καριοληδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom