Νέα

Σεξ στην Πάρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Καλημέρα φίλοι συναγωνιστές,

έχει ξανατεθεί το θέμα νομιζω αλλά δεν το βρίσκω μέσα στην αναζήτηση. Αν υπάρχει, ας συγχωνευτεί.

Υπάρχει πληροφορία στην Πάρο για βίζιτα ή στριπ κλπ? Μη μου πείτε πως το νησί έχει χιλιάδες μουνιά, γιατί εγώ θέλψ να κανω τριολέτα με άλλη μια κοπέλα συν τη δικιά μου. Κι επειδή δεν είναι το πλέον εύκολο να βρεις μια ξέμπαρκη να ρωτήσεις αν θα ήθελε τριο, (φυσικά κάποιες μπορεί να είναι πρόθυμες αλλά χρόνος δεν υπάρχει), αν υπάρχει καμμιά πληροφορία ας γράψει κάποιος συναγωνιστής.

ΥΓ. Δεν με ενδιαφέρουν σχόλια του στυλ "κάποια τουρίστρια θα βρεις". "έχω ακούσει πως ίσως κάτι γίνεται σε ένα μαγαζί"....Απλά θα ήθελα διασταυρωμένη πληροφορία.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Παιζει τιποτα στην Σκιαθο????

;)...;)..;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
...και στην Πάρο και στη Σκιάθο...

Σε λίγο θα μας ζητάτε μήπως υπάρχει καλή πληροφορία για κανένα καλό CG στο Super Paradise στην Μύκονο που η γυναικεία κάβλα ξεχειλίζει και τρέχει στην άμμο!

Είπαμε ρε αδέρφια, να δίνουμε πληροφορίες, αλλά αυτό που ζητάτε είναι μασημένη τροφή! Αν δεν μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα σε Ελληνικό νησί (ναι, ακόμη και για λεσβιακό με τη δικιά σου!) μέσα στο κατακαλόκαιρο, ήρθε η ώρα να πάρεις φόρα και να σουτάρεις το PC σου από το παράθυρο! Άντε, ρε παιδιά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σβήστε το PC και βγείτε σε κανένα μπαράκι! Εδώ στα νησιά γαμάνε μουνάρες ακόμη και οι τελειωμένοι κακάσχημοι Αλβανοί - εσείς που κολλάτε δηλαδή?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κανένα καλό CG παίζει στην...Αλλόνησο?????????????????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Στα Κυθηρα παιζει τιποτα!!!!!!!!!!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Του το γαμήσατε το ποστ του ανθρώπου......

Επισκέπτης
Αν δεν μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα σε Ελληνικό νησί (ναι, ακόμη και για λεσβιακό με τη δικιά σου!) μέσα στο κατακαλόκαιρο, ήρθε η ώρα να πάρεις φόρα και να σουτάρεις το PC σου από το παράθυρο! Άντε, ρε παιδιά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Σβήστε το PC και βγείτε σε κανένα μπαράκι! Εδώ στα νησιά γαμάνε μουνάρες ακόμη και οι τελειωμένοι κακάσχημοι Αλβανοί - εσείς που κολλάτε δηλαδή?

Αυτά που λες γίνονται στην Πάρο;

Γιατί έχω τελείως διαφορετική άποψη και η γνώμη μου δεν είναι καθόλου καλή για το συγκεκριμένο νησί.

Είναι ακατάλληλο για του άνω των 22-23. Εκτός κι αν νοιώθουν ωραία σε ατμόσφαιρα που θυμίζει μαθητικό πάρτυ. Η πλειοψηφία πάντως είναι μαθητούδια-φοιτητές που πάνε είτε ζευγαράκια είναι μπακουροπαρέες.

Θεωρείς ότι είναι εύκολο να φας κάποια από τις μπάνικες φοιτήτριες που πάνε με γυναικοπαρέα; Το θεωρώ πολύ δύσκολο. Με το να τη φας, εννοώ να τη γαμήσεις, όχι να την κεράσεις σφηνάκια ή να χορεύετε μέχρι το πρωί συρτά και χασαποσέρβικα.

Εκτός κι αν μιλάς για ξένες. Τότε όμως και πάλι δεν λέει. Περισσότερες θα βρείς σε Θησείο, Μοναστηράκι, Πλάκα.

Πιστεύω ότι το καμάκι σε νησιά όπως η Πάρος, έχει φτωχότερα αποτελέσματα από το καμάκι στην ... Αθήνα και πολύ πιο περιορισμένους στόχους (μόνο πιτσιρίκια).

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εδώ στα νησιά γαμάνε μουνάρες ακόμη και οι τελειωμένοι κακάσχημοι Αλβανοί - εσείς που κολλάτε δηλαδή?

Ίσως στο ότι δεν είμαστε τελειωμένοι, κακάσχημοι, Αλβανοί...
Παρεπιπτόντως, κανά καλό στριπ σε Ανάφη και Γααυδοπούλα, ξέρει κανείς;

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια κανα καλο μπουρδελο σε Φαρμακονήσι ή έστω στο Αγαθονήσι ξερετε ;;  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:

Επισκέπτης
Αυτό που δεν πρέπει να ξέρει κανείς είναι μαγαζί/παραλία.περιοχή στην Πάρο που να συχνάζουν γυναίκες άνω των 25 !!!!!!!!!!!!!!!

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
μη πατε παρο...ελεος!Εδω εγω που ειμαι φοιτητης το χω βαρεθει το νησι...μονο φοιτητριες....κανω οτι κανω το χειμωνα!!Και το καλοκαιρι τα ιδια πραματα τις ιδιες φατσες...???

GreeK_LoveR

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μη πατε παρο...ελεος!Εδω εγω που ειμαι φοιτητης το χω βαρεθει το νησι...μονο φοιτητριες....κανω οτι κανω το χειμωνα!!Και το καλοκαιρι τα ιδια πραματα τις ιδιες φατσες...???
  ψψψψςςςςςς ποιος εισαι ρε δικε μου? Κινεζος? ο γαΜΑΟ? χειμωνα καλοκαιρι αγκαζε με τα φοιτητονια την βγαζεις? κ γω φοιτητης ειμαι κ μαλιστα στον πειραια (Πα.Πει) που ως γνωστον οι γκομενες κυκλοφορουν με την σεσουλα αλλα δεν το παιζω κ τοσο ανετος. ΑΣΕ τα παιδια να πανε στην Παρο κ συ τραβα Μακρονησο (LongIsland) να ηρεμισεις. (καλοπροαιρετα τα λεω αδερφε, μην τα παρεις στο κρανιο....:) )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom