taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
Την Κυριακή 02/06 κατά τις 20:00 ήμουν με την δικιά μου στην 2η παραλία του ΚΑΠΕ. Φτάνοντας στην παραλία πετύχαμε ζευγάρι γύρω στα 50 με ξανθιά κυρία να τσιμπουκώνει τον κύριο .Αμέσως μόλις μας είδαν ο κύριος ανέβασε το σώβρακό του και η ξανθιά κυρία χαμογελούσε αμήχανα.Τους είπα να συνεχίσουν χαμογελώντας και αν ήθελαν να συνεχίσουμε το παιχνίδι και οι 4 .Δυστυχώς αποχώρησαν μαλλον επειδή ντράπηκαν :S :S .Τα μαζέψαμε μιας και στην παραλία είχαν βγει αρκετά φύκια λόγω του κυματισμού εκείνη την ώρα και πήγαμε στην διπλανή παραλία γυμνιστών που είναι και η πιο γνωστή.Εκείνη την ώρα ήταν ένας πιτσιρικάς και άλλα 3 άτομα που έκαναν μια επαγγελματική φωτογράφιση .Ο φωτογράφος ήταν άντρας και έβγαζε φωτο 2 κοπέλες γύρω στα 25,όλοι τους όμως ντυμένοι.Μάλλον κατάλαβαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό σε μια παραλία γυμνιστών και μετά από λίγο μετακινήθηκαν στην διπλανή που είναι με μαγιώ .Η ώρα είχε πάει 21:00 και ο πιτσιρικάς ετοιμαζόταν να φύγει,ενώ εγώ ξεκίνησα να γλείφω τα βυζιά της δικιάς μου και σύντομα μου τον είχε πάρει στο στόμα .Ο πιτσιρικάς κάβλωσε που μας έβλεπε και πλησίασε ρωτώντας αν μπορεί να συμμετέχει.Του έδωσε το οκ και η δικιά μου άρχισε να παίζει τον πούτσο του.Μετά από μόλις ένα λεπτό είχε χύσει πάνω στο μπούτι της δικιάς μου .Αφού ξεπλύθηκε μας ευχαρίστησε και μας χαιρέτησε ενώ εμείς ρίξαμε ένα δυνατό γαμήσι μόνοι μας πια στην παραλία .
εισαι ωραιος κωστακη.. ευγε και στην συνοδο σου για το φραπε στον συναγωνιστη