taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 310
- Πόντοι
- 5.785
Την Κυριακή 02/06 κατά τις 20:00 ήμουν με την δικιά μου στην 2η παραλία του ΚΑΠΕ. Φτάνοντας στην παραλία πετύχαμε ζευγάρι γύρω στα 50 με ξανθιά κυρία να τσιμπουκώνει τον κύριο![]()
.Αμέσως μόλις μας είδαν ο κύριος ανέβασε το σώβρακό του και η ξανθιά κυρία χαμογελούσε αμήχανα.Τους είπα να συνεχίσουν χαμογελώντας και αν ήθελαν να συνεχίσουμε το παιχνίδι και οι 4
![]()
![]()
.Δυστυχώς αποχώρησαν μαλλον επειδή ντράπηκαν :S :S
![]()
.Τα μαζέψαμε μιας και στην παραλία είχαν βγει αρκετά φύκια λόγω του κυματισμού εκείνη την ώρα και πήγαμε στην διπλανή παραλία γυμνιστών που είναι και η πιο γνωστή.Εκείνη την ώρα ήταν ένας πιτσιρικάς και άλλα 3 άτομα που έκαναν μια επαγγελματική φωτογράφιση
![]()
.Ο φωτογράφος ήταν άντρας και έβγαζε φωτο 2 κοπέλες γύρω στα 25,όλοι τους όμως ντυμένοι.Μάλλον κατάλαβαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι σωστό σε μια παραλία γυμνιστών και μετά από λίγο μετακινήθηκαν στην διπλανή που είναι με μαγιώ
![]()
.Η ώρα είχε πάει 21:00 και ο πιτσιρικάς ετοιμαζόταν να φύγει,ενώ εγώ ξεκίνησα να γλείφω τα βυζιά της δικιάς μου και σύντομα μου τον είχε πάρει στο στόμα
![]()
.Ο πιτσιρικάς κάβλωσε που μας έβλεπε και πλησίασε ρωτώντας αν μπορεί να συμμετέχει.Του έδωσε το οκ και η δικιά μου άρχισε να παίζει τον πούτσο του.Μετά από μόλις ένα λεπτό είχε χύσει πάνω στο μπούτι της δικιάς μου
![]()
.Αφού ξεπλύθηκε μας ευχαρίστησε και μας χαιρέτησε ενώ εμείς ρίξαμε ένα δυνατό γαμήσι μόνοι μας πια στην παραλία
![]()
.
εισαι ωραιος κωστακη.. ευγε και στην συνοδο σου για το φραπε στον συναγωνιστη