free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.934
- Πόντοι
- 6.925
Μόνο που δεν υπάρχει παραλία γυμνιστών στην Βούλα!
Μόνο που δεν υπάρχει παραλία γυμνιστών στην Βούλα!
Μόλις τώρα γύρισα από εκεί!Μόνο που δεν υπάρχει παραλία γυμνιστών στην Βούλα!
Ωραιος. Να προσέχεις τις ροζ τσούχτρεςΜόλις τώρα γύρισα από εκεί!
Πάντα κλειστή ήταν. Είχαν ανοίξει σε κάποια σημεία την περίφραξη και μια πόρτα εκεί. Γίνονταν κάτι εκδηλώσεις. Παλιά πήγαινα μέσα από το κάμπινγκ. Ο χώρος πρέπει να είναι του ΠΙΚΠΑ. Όταν κατέβαινα προς τα εκεί δεν υπήρχαν γυμνιστές και τέτοια όπως αυτά που λέμε εδώ. Σπάνια έβλεπες κανένα ή καμία με τα βυζιά έξω. Πέρα από αυτά. Ξεπούλησαν τις παραλίες σε νταβατζίδες. Επί ΕΟΤ ήταν ωραία τα πράγματα.Καλησπερα
προσπαθησα να παω πρωτη φορα για φετος
ειναι κλειστη η εισοδος,ουτε απο αλλη επιλογη μπορεις
Λογικα μονο απο την κανονικη λαζ του ΕΟΤ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και ισως μπορεις με τ α ποδια και αρκετο περπατημα,δεν αξιζει νομιζωΚ
Κριμα γιατι το τοπιο ηταν σουπερ,δυστυχως οι περισσοτεροι gay, αλλα οκ,εκανες γυμνισμο χαλαρα
πως κ επιτρπαηκε να κλεισει μια δημοσια παραλια?
Είχε μάτι ;Μόλις τώρα γύρισα από εκεί!
Κάποιο λάθος κάνεις φίλε,κάνω γυμνισμο από 18 χρονών ,για μενα το γυμνό σώμα είναι κάτι που δεν χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η παρατήρησηςΕίχε μάτι ;
Κατάλαβα κανείς μπαλέτο στα ΜπολσόιΚάποιο λάθος κάνεις φίλε,κάνω γυμνισμο από 18 χρονών ,για μενα το γυμνό σώμα είναι κάτι που δεν χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η παρατήρησης
Ίσα μωρή λουγκρα!Κατάλαβα κανείς μπαλέτο στα Μπολσόι
Καλο σου βραδυ , τυπε
Ναιισχυει τελικα οτι μπαινεις απο την πλαινη εισοδο, διπλα απο το ΠΙΚΠΑ αλλα με τα ποδια?
Παντού παίζει αυτό όχι μόνο σε παραλίες γυμνιστών αλλά και σε κανωνικη αν δεις μια στριγκαρα με το βυζιά μεγάλα Και να τα έχει έξω να λιαζονται και πας και τραβάς φωτογραφίες να το παίζεις στο σπίτι θα στην πει συγουρα, εγώ ξέρω παραλίες αρκετές μέχρι το ΠΙΚΠΑ Βούλας που έχει βυζιά ελεύθερα αλλά δεν έχω κάτι ακόμημια χαρα η παραλια πικπα,απλα την χαλανε οι μλκ που τον παιζουν ,λεσ και θα γαμησουν...εχει ψωμι παντος αν εισαι ανθρωπος και λογικος...δεν πας βουρ στον πατσα βρε γιδι...πως θα σε εμπυστευτει η αλλη ???
Μαζευει μιλφάρες Ελληνίδες ή ξενες ; Παιζουν μπάλα σε διακριτικό καμάκι ; Εννοεις αναμεσα στο ΠΙΚΠΑ και στο παλιό BO ?Παντού παίζει αυτό όχι μόνο σε παραλίες γυμνιστών αλλά και σε κανωνικη αν δεις μια στριγκαρα με το βυζιά μεγάλα Και να τα έχει έξω να λιαζονται και πας και τραβάς φωτογραφίες να το παίζεις στο σπίτι θα στην πει συγουρα, εγώ ξέρω παραλίες αρκετές μέχρι το ΠΙΚΠΑ Βούλας που έχει βυζιά ελεύθερα αλλά δεν έχω κάτι ακόμη