Νέα

Σεξ με πρώην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
το εχετε κανει ποτε με πρωην; ηταν το ιδιο με οταν ειχατε σχεση;

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
εχει τυχει με 2 πρωην να γινει μια πριν 3χρονια και μια τωρα το απογευμα λες και πηδουσα αλλη γκομενα πιο λυσσαρα πιο δετικη πιο καυλιαρα

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
εχει τυχει με 2 πρωην να γινει μια πριν 3χρονια και μια τωρα το απογευμα λες και πηδουσα αλλη γκομενα πιο λυσσαρα πιο δετικη πιο καυλιαρα

Το έκανα κανα-δυο φορές αλλά συνήθως με οδηγούσε σε επανένωση κι έτσι το έκοψα

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τα καλυτερα γαμησια...με πρωην γινονται παντα!

Και μετα πεφτει και η θεϊκη ατακα...."οταν ειμασταν μαζι...γιατι δεν πηδιομασταν ετσι?" :think: :uglystupid:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σχεδόν με όλες, άλλες καμια-δυο φορές, άλλες πάλι και πάλι (ενότητα και πάλη, και πάλι, και πάλι-πάλι-πάλι) επανασύνδεση ΠΟΤΕ (ολογράφως: Π-Ο-Τ-Ε) και ήταν, τις περισσότερες φορές, καλύτερα από ποτέ.

Καλά είναι, αλλά να μην τραβάς χειρόφρενο, κατά τη γνώμη μου.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καμμια σχεση το παθος που προερχεται απο την απουσια της ειναι εντονοτερο σε συνδιασμο με το παρελθον που ειχες μαζι της.ειναι σαν να χανεις κατι να σου λειπει με αποτελεσμα να το εκτιμας περισσοτερο και ξαφνικα να το βρισκεις. ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.984
Πόντοι
22.785
Ολα ωραια και ολα καλα......... και αυτη τη φορα
εδωσε και κολο .. και η θεικη ατακα ΤΩΡΑ..
Ζουζουνακι τι θα γινη τελικα με μας αφου βλεπης
οτι ταιριαζουμε.
Τραβα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Και μένα μου χει τύχει δυο φορές με πρώην.

Με την μια ήταν μια one off φάση που έτυχε και βρεθήκαμε σε ένα εστιατόριο και μετά πήγαμε για ποτάκι και καταλήξαμε σε hotel.

Η άλλη με παίρνει τηλ αραιά και που (συνήθως μόλις έχει χωρίσει) και βγαίνουμε δήθεν να τα πούμε και πάνω στην ώρα της κάνω full επίθεση... αυτή αντιστέκεται ότι και καλά δεν είναι σε φάση και δεν είναι τα πράγματα γαμήστε σκουπίστε τελειώσατε.. Μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες με παίρνει τηλ για να βρεθούμε να τα πούμε αλλά με την ρητή συμφωνία ότι θέλει μόνο να μιλήσουμε και τίποτε άλλο. όταν συναντιόμαστε είναι περιποιημένη, φρεσκοξυρισμένη και αρωματισμένη και πάμε κατευθείαν για πούτσα... Αυτή η φάση κρατάει κανά δυο βδομάδες μέχρι που την πιάνουν οι τύψεις ότι και καλά είναι μια πρόστυχη και γαμιέται ενώ ξέρει ότι εγώ δεν θέλω τίποτα παραπάνω κλπ. Κάπου εκεί εξαφανίζεται και εμφανίζεται μετά από μήνες και φτου και από την αρχή...
Με την γκόμενα αυτή είχα μια σχέση για κανα δίμηνο πριν από 4 χρόνια και από τότε τα παραπάνω σκηνικά έχουν γίνει 4-5 φορές... 

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι κυρίες επενέρχονται στον πρώην για 2 κυρίως λόγους. Προσπάθεια επανασύνδεσης ή/και σεξ με ασφάλεια από καποιον που γνωρίζουν/εμπιστεύονται.

και στίς 2 περιπτώσεις, έχουν πάντα κάποιου είδους τύψεις όσον αφορά το πως θα το πάρει ο άλλος. Ο σωστός χειρισμός είναι να ακουσετε με προσοχή και κατανόηση(εστω και επιτιδευμένη :boobies:) τι έχει να πεί και να μην κάνετε καμία νύξη για σεξ. θα έρθει μόνο του.

Εγω έχω μικτά συναισθήματα από σεξ reunions. Και καλά και άσχημα. Το σεξ εχει μεγαλύτερη ένατση, σαφώς. ¨ασε που είναι και εύκολο (που να τ΄ρεχουμε τώαρ :2funny:) Αλλά πάλι για λίγο. Οι λόγοι που σε κάναν να χωρίσεις είναι εκεί, απλα συγκαλίπτονται προσωρινά.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Οι κυρίες επενέρχονται στον πρώην για 2 κυρίως λόγους. Προσπάθεια επανασύνδεσης ή/και σεξ με ασφάλεια από καποιον που γνωρίζουν/εμπιστεύονται.

και στίς 2 περιπτώσεις, έχουν πάντα κάποιου είδους τύψεις όσον αφορά το πως θα το πάρει ο άλλος. Ο σωστός χειρισμός είναι να ακουσετε με προσοχή και κατανόηση(εστω και επιτιδευμένη :boobies:) τι έχει να πεί και να μην κάνετε καμία νύξη για σεξ. θα έρθει μόνο του.

Εγω έχω μικτά συναισθήματα από σεξ reunions. Και καλά και άσχημα. Το σεξ εχει μεγαλύτερη ένατση, σαφώς. ¨ασε που είναι και εύκολο (που να τ΄ρεχουμε τώαρ :2funny:) Αλλά πάλι για λίγο. Οι λόγοι που σε κάναν να χωρίσεις είναι εκεί, απλα συγκαλίπτονται προσωρινά.

σωστότατος

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μια χαρα το σεξ με πρωην. Εγω εχω παει με 2 πρωην γκομενες φιλων μου αρκετες φορες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
Μου έτυχε μία φορά, καμία σχέση με τότε που ήταν μαζί μου, τα έκανε όλα χωρίς καμία αναστολή όταν ξαναβρεθήκαμε, πλην όμως ενδόμυχα πίστευε σε επανασύνδεση, οπότε την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια...

Επισκέπτης
το εχω κανει και με κηνυγουσε 6 μηνες με ολα τα μεσα για επανασυνδεση. απο τοτε εχω παρει ορκο.μακρια κι αλαργα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom