Νέα

Σέξ με προφυλακτικό μέσα σε νερό... βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Centr1no_Duo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
λοιπόν παιδιά ..θέλω την βοήθεια σας...
συνηθίζουμε με την κολέλα μου να το κάνουμε στην ντουζιέρα και να τρέχει νερό..
το θέμα είναι ότι μετά από κάποιες περιπέτειες που είχαμε..έχουμε αρχίσει να το κάνουμε μονο με προφύλαξη ...
η απορία μου...αν το κάνουμε στην ντουζιέρα με προφυλακτικό..και έρθει το προφυλακτικό σε επαφή με το νερό...υπάρχει κανένας κίνδυνος?.... αυτοί που γνωρίζουν ας με ενημερώσουν ...ευχαριστώ προκαταβολικά για τις οποιες πληροφορίες :)

Επισκέπτης
Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λιπαντικά με βάση ελαίων διότι είναι δυνατόν να αλλοιώσουν το προφυλακτικό. Τα λιπαντικά που είναι καλύτερα για τα προφυλακτικά, είναι αυτά με βάση νερού (KY jelly).

Συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλοιωθεί ή κάτι τέτοιο από όσο καταλαβαίνω τουλάχιστον!!!

Απλά λογικά γλιστράει πολύ,μην φύγει(αυτό θέλει μόνο προσοχή)!!! ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
το θέμα είναι ότι μετά από κάποιες περιπέτειες που είχαμε..έχουμε αρχίσει να το κάνουμε μονο με προφύλαξη ...
η απορία μου...αν το κάνουμε στην ντουζιέρα με προφυλακτικό..και έρθει το προφυλακτικό σε επαφή με το νερό...υπάρχει κανένας κίνδυνος?.... αυτοί που γνωρίζουν ας με ενημερώσουν ...ευχαριστώ προκαταβολικά για τις οποιες πληροφορίες :)

Πολυ καλη ερωτηση!
Να και ενα θρεντακι που αξιζει!

Τωρα που το ειπες θα το ψαξω κι εγω!

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το νερό απομακρύνει τη λιπαντική ουσία που προστατεύει το προφυλακτικο από τις φθορές και ευνοεί με τον τρόπο αυτό την ανάπτυξη εξωτερικών ερεθισμών στο αιδοίο της κοπελας. Αυτο δεν παει να πει οτι δεν συνισταται η χρήση του προφυλακτικού κατά την 'υγρή συνουσία'.

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

της το χωνεις και μετα ανοιγεις την ντουζιερα.δεν φευγει.τωρα σε πισινα,τζαγκουσι προσεχε μην σου γλυστρησει...

Επισκέπτης
οταν τρεχει το νερο δεν εχεις κανενα προβλημα οταν εισαι μεσα σε νερο προσεχε μη γλυστρησει, και αν εισαι σε θαλασσα προσοχη στα μικροβια για την κοπελα σου

Επισκέπτης
Ντουζιέρα ρε σεις λέει ο άνθρωπος,το φτάσατε σε πισίνα κ θάλασσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

Centr1no_Duo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
1
παιδιά ..για ντουζιέρα μιλάω..ούτε καν για μπανιέρα..¨)

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
το νερό δεν αλλοιώνει το latex οπότε μην ανησυχείς για το αν θα χαλάσει-σκιστεί.

το θεματάκι είναι βέβαια ότι με το νερό απομακρύνεται τόσο το λιπαντικό του προφυλακτικού όσο και τα κολπικά υγρά της κοπέλας σου. οπότε θα είναι σαν να κάνεις σεξ χωρίς καμία λίπανση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δε θα μπαίνει τόσο εύκολα, δε θα γλιστράει καλά, μπορεί να την πονέσεις, μπορεί να ζοριστεί το προφυλακτικό και να ξανατρέχετε)

με λίγο σαλάκι του θεού θα είσαι μια χαρά!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Στα όρθια στη ντουζιέρα
γαμιόσαστε εκει πέρα
να τρέχουν τα νεράκια
και κάνετε ναζάκια ?

Ρε, άμα δεν την ξαπλώσεις
βαθειά να της τον χώσεις
σαν κομπρεσέρ στά τέσσερα
να την αποτελειώσεις

Να λέει Βαρβάτε Κόναν μου
εσένα θα έχω εικόναν μου
δε θέλω να σε χάσω
και πως να σε ξεχάσω !

Το πούτσο σου το μερακλή
συνέχεια να παρακαλεί
Να λέει: Αχ κύριε Πούτσε μου,
Καραβοκύρη, Ντούτσε μου !

Και άσε τα νεράκια
τα πλατσουρισματάκια
αυτά είναι για μωράκια
που παίζουν με παπάκια

:grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057

Πήγαινε σε κατάστημα με είδη καταδύσεων.
Εκτός απο μάσκες ψαροντούφεκα βαρίδια στολές κλπ πουλάνε και ειδικά πεοφυλακτικά για χρήση έως 30 μέτρα βάθος.

tasos_69

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λιπαντικά με βάση ελαίων διότι είναι δυνατόν να αλλοιώσουν το προφυλακτικό. Τα λιπαντικά που είναι καλύτερα για τα προφυλακτικά, είναι αυτά με βάση νερού (KY jelly).

Συνεπώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αλλοιωθεί ή κάτι τέτοιο από όσο καταλαβαίνω τουλάχιστον!!!

Απλά λογικά γλιστράει πολύ,μην φύγει(αυτό θέλει μόνο προσοχή)!!! ;)
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ

politis2

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1

...υπάρχει κανένας κίνδυνος?....

Αν ΑΥΤΗ είναι η κολέλα σου, μπορείς άφοβα να το κάνεις στη ντουζιέρα και χωρίς προφυλακτικό.

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Συνημμένα

• hand.jpg
    hand.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom