Νέα

Σεξ με καθηγήτριες, νηπιαγωγούς, δασκάλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cyclist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Έκανα έναν απολογισμό για τις ερωτικές συντρόφους μου και ανακάλυψα ότι έχω μια αδυναμία σε καθηγήτριες, νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς
(η τελευταία είναι καθηγήτρια αγγλικών.
Χρησιμοποιώ φυσικά το Facebook για προσέγγιση και είναι ο πιο εύκολος στόχος για εμένα ειδικά παντρεμένες γύρω στα 30-35, μιλάμε ψάχνονται απίστευτα. Και σεξ πολύ καλό δεν μασάνε μου αρέσει όλη αυτή η φάση ότι το παίζουν ψαγμένες μορφωμένες κυρίες,  και στο σεξ ξαφνικά βγάζουν τα πιο τρελά φετίχ bondage, bdsm...

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
tumblr_noi1uegJMa1ttnvx8o1_1280.jpg

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.206
Πόντοι
506
τυπε δεν ειναι Κυριακη

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Έκανα έναν απολογισμό για τις ερωτικές συντρόφους μου και ανακάλυψα ότι έχω μια αδυναμία σε καθηγήτριες, νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς
Χρησιμοποιώ φυσικά το Facebook για προσέγγιση και είναι ο πιο εύκολος στόχος για εμένα ειδικά παντρεμένες γύρω στα 30-35, μιλάμε ψάχνονται απίστευτα. Και σεξ πολύ καλό δεν μασάνε μου αρέσει όλη αυτή η φάση ότι το παίζουν ψαγμένες μορφωμένες κυρίες,  και στο σεξ ξαφνικά βγάζουν τα πιο τρελά φετίχ bondage, bdsm...

αυτες τις παντρεμενες απο το facebook που βρισκεις , ειναι αγνωστες τελειως??? και σου μιλανε??

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Χρησιμοποιώ φυσικά το Facebook για προσέγγιση και είναι ο πιο εύκολος στόχος για εμένα ειδικά παντρεμένες γύρω στα 30-35, μιλάμε ψάχνονται απίστευτα. Και σεξ πολύ καλό δεν μασάνε μου αρέσει όλη αυτή η φάση ότι το παίζουν ψαγμένες μορφωμένες κυρίες,  και στο σεξ ξαφνικά βγάζουν τα πιο τρελά φετίχ bondage, bdsm...

Συμφωνώ και σε καλύπτω.......οσοι λενε για φιδια ίσως δεν ξερουν....εχω παρει δασκαλα απο επαρχια, μεσω badoo, που ηρθε Αθηνα για να τον φαει....και αλλη φορα σε εκπαιδευτικη εκδρομη ψηνοταν στο ξενοδοχειο που εμενε με το σχολειο.....και μετα απο χρονια γνωρισα και πηρα και μια μαθητρια της.....οχι ακριβως δικια της....του πατερα της δασκαλου.....που μαλιστα αποκαλυψε οτι ειχε φημη οτι την επεφτε σε μαθητριες..........δημοτικο μιλαμε παντα........οι δασκαλοι τις χωνουν κατι τετοιες σε εκδρομες αβερτα κουβερτα.....γιατι το αλλο που μου πληροφορησε η μαθητρια ειναι οτι η δασκαλιτσα ειχε πιαστει στα πρασσα με δασκαλο συναδελφο σε μονοημερη εκδρομη σε δασος..............

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Παρε καμια βιταμινη μπας και στροφαρεις καλυτερα :birdman: :jerking:

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Bρε παιδιά το 81 είναι γεννημένη η καθηγήτρια Αγγλικών.  Ρώτησε ο φίλος αν τις ξέρω. Όχι απλά ψάχνω να είναι από την περιοχή μου, μπαίνουμε στις ίδιες ομάδες ίδια μουσική ίδιες ταινίες, σειρές, ίδια βιβλία (βιβλίο τρομάρα μου έχω να δω εδώ και 5 χρόνια άλλα κάνω ότι διαβάζω), παράδειγμα λέω τώρα μια δασκάλα που είχα πριν καιρό, όλοι την ώρα πόσταρε Nirvana και τέτοια, βγάζω και εγώ μια φωτογραφία με τα cd των Nirvana διάβασα και 3 πράγματα στη wiki για τον Curt Combain, μέσα σε 2 βδομάδες καφεδάκι κρυφό η δικιά σου να την παρηγορήσω για τον Curt.

Παλιά είχα προσεγγίσει μια με ένα άλλο κόλπο. Εντοπίζεις στην φωτογραφία της κάτι που έχει και ξεκινάς κουβέντα, παράδειγμα θυμάμαι φόραγε κάτι αθλητικά Diadora.

Αν είναι ούφο δεν θα τσιμπήσει αλλά αν το πάει το γράμμα.....
-Ώστε Diadora?
- Aπό το Δημοτικό.....

Δεν λεω ότι θα τα καταφέρεις με όλες, άλλα με αυτές που ψάχνονται έχεις πιθανότητες

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
συμφωνω...δεν ειναι και ολα φιδιες,οτι δεν γινονται καθε μερα δεν σημαινει οτι δεν γινονται και ποτε!!!απλα πρεπει να πεσεις στην περιπτωση που η αλλη γουσταρει το γαμησι,το θελει...ειδαλλως οτι και να πεις οτι και να κανεις δυσκολα τρως!!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Αν αποδιδει , καθε μεσο ειναι αποδεκτο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Χρησιμοποιώ φυσικά το Facebook για προσέγγιση και είναι ο πιο εύκολος στόχος για εμένα ειδικά παντρεμένες γύρω στα 30-35, μιλάμε ψάχνονται απίστευτα. Και σεξ πολύ καλό δεν μασάνε μου αρέσει όλη αυτή η φάση ότι το παίζουν ψαγμένες μορφωμένες κυρίες,  και στο σεξ ξαφνικά βγάζουν τα πιο τρελά φετίχ bondage, bdsm...

Τύπε, έχεις διαβάσει πολύ star86 εδώ μέσα. Έτσι δεν είναι;

Μην ντρέπεσαι. Ο πλαγιαρισμός είναι αποδεκτός στο παρόν σάιτ.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Bρε παιδιά το 81 είναι γεννημένη η καθηγήτρια Αγγλικών.  Ρώτησε ο φίλος αν τις ξέρω. Όχι απλά ψάχνω να είναι από την περιοχή μου, μπαίνουμε στις ίδιες ομάδες ίδια μουσική ίδιες ταινίες, σειρές, ίδια βιβλία (βιβλίο τρομάρα μου έχω να δω εδώ και 5 χρόνια άλλα κάνω ότι διαβάζω), παράδειγμα λέω τώρα μια δασκάλα που είχα πριν καιρό, όλοι την ώρα πόσταρε Nirvana και τέτοια, βγάζω και εγώ μια φωτογραφία με τα cd των Nirvana διάβασα και 3 πράγματα στη wiki για τον Curt Combain, μέσα σε 2 βδομάδες καφεδάκι κρυφό η δικιά σου να την παρηγορήσω για τον Curt.

Παλιά είχα προσεγγίσει μια με ένα άλλο κόλπο. Εντοπίζεις στην φωτογραφία της κάτι που έχει και ξεκινάς κουβέντα, παράδειγμα θυμάμαι φόραγε κάτι αθλητικά Diadora.

Αν είναι ούφο δεν θα τσιμπήσει αλλά αν το πάει το γράμμα.....
-Ώστε Diadora?
- Aπό το Δημοτικό.....

Δεν λεω ότι θα τα καταφέρεις με όλες, άλλα με αυτές που ψάχνονται έχεις πιθανότητες

Αυτό πιάνει περισσότερο με τις ξένες  :dancing:

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Με τις ξένες δεν υπάρχει κανένα θέμα, μπορείς να πεις αμέσως για σεξ, οι Ελληνίδες είναι οι παρεξηγησιάρες που κάνουν λες και τις τσίμπησε μύγα....

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Με τις ξένες δεν υπάρχει κανένα θέμα, μπορείς να πεις αμέσως για σεξ, οι Ελληνίδες είναι οι παρεξηγησιάρες που κάνουν λες και τις τσίμπησε μύγα....

Αυτό δέν είναι δεδομένο πίστεψε με  ;)

Αρκετοί παράγοντες παίζουν ρόλο

OP
OP
cyclist

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε έχω ζήσει και 4 χρόνια Γερμανία. Normal μυαλά. Όχι εδώ που η άλλη κάνει σεξ και ονειρεύεται παπά και κουμπάρο μαζί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom