Νέα

Sex με γιαγιάδες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Κάτω από κατάλληλες συνθήκες, το sex με γιαγιάδες (πάνω από 60) μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό...Από το 2001 έως το 2003, έκανε πιάτσα στην πλατεία Λαυρίου (Ομόνοια) μια τέτοια κυρία (Μαρία). Γεματούλα, με βαμμένο ξανθό μαλλί, μου κίνησε την περιέργεια, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι τον έπαιρνε. Την πήρα αρκετές φορές (εκδιδόταν για να βγάλει τα έξοδα θεραπείας του άντρα της). Μάγκες το καταυχαριστιόμουνα κάθε φορά που το κάναμε, γιατί την έκανα ό,τι ήθελα. Σε τίποτε δε μου έλεγε όχι.Έκανε φοβερό τσιμπούκι, γαμίσι και στο τέλος της έχυνα στο πρόσωπο (στα γυαλιά ηλίου). Εκπληκτικό. Δυστυχώς χάθηκε πριν 3 χρόνια-δεν την ξανάδα από τότε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει το ίδιο βίτσιο ας καταθέσει εμπειρίες ή αν ξέρει καμιά καλή (και ανώμαλη) γιαγιά για γαμησι.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τιμημενα γηρατεια της πατριδας μας που ελεγε και ο αειμνηστος Ανδρεας Παπανδρεου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εμαθα οτι τωρα κανει πιατσα η γιαγια στο νεκροταφειο ζωγραφου...για να βγαλει τα εξοδα της κηδειας, καταλαβαινεις... :grin:  :grin: :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
χα χα χα με ξεσκισες στο γελιο!!!!!!!!!!!σε καλο σου ρε φιλε

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κάτω από κατάλληλες συνθήκες, το sex με γιαγιάδες (πάνω από 60) μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό.

Συνθήκες αναισθησίας μάλλον

Δυστυχώς χάθηκε πριν 3 χρόνια-δεν την ξανάδα από τότε.

Ψάξε σε κανα καπί η νεκροταφείο!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Κάτω από κατάλληλες συνθήκες, το sex με γιαγιάδες (πάνω από 60) μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό...Από το 2001 έως το 2003, έκανε πιάτσα στην πλατεία Λαυρίου (Ομόνοια) μια τέτοια κυρία (Μαρία). Γεματούλα, με βαμμένο ξανθό μαλλί, μου κίνησε την περιέργεια, μέχρι που αντιλήφθηκα ότι τον έπαιρνε. Την πήρα αρκετές φορές (εκδιδόταν για να βγάλει τα έξοδα θεραπείας του άντρα της). Μάγκες το καταυχαριστιόμουνα κάθε φορά που το κάναμε, γιατί την έκανα ό,τι ήθελα. Σε τίποτε δε μου έλεγε όχι.Έκανε φοβερό τσιμπούκι, γαμίσι και στο τέλος της έχυνα στο πρόσωπο (στα γυαλιά ηλίου). Εκπληκτικό. Δυστυχώς χάθηκε πριν 3 χρόνια-δεν την ξανάδα από τότε. Αν κάποιος συναγωνιστής έχει το ίδιο βίτσιο ας καταθέσει εμπειρίες ή αν ξέρει καμιά καλή (και ανώμαλη) γιαγιά για γαμησι.
Τσιμπούκι σου έκανε με τη μασέλα η χώρίς? Γιατί υποψιάζομαι οτι το αμασέλωτο πρέπει να είναι πιο ερεθιστικό!

JJUMP

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά λέει αλήθεια!!! !!!!!!!!!!!
Ήταν η γιαγιά  της γυναίκας μου δηλαδή η πεθερά του πεθερού μου.
Με γούσταρε πολύ σαν γαμπρό του γαμπρού της  και τα λεφτά δεν τα έδινε για τον πεθερό του πεθερού μου όπως νομίζει ο φίλος που την πήδαγε αλλά σε μένα μήπως και γαμήσω κανένα καλό μουνί γιατί είδε τι παίδαρο παντρεύτηκε ο γαμπρός του γαμπρού της όπως σας είπα.
Πέθανε ή καημένη και στην κηδεία είχε και ένα διακριτικό στεφάνι από μένα που έγραφε . ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ!

ʼντε μαλακίες που ακούμε εδώ μέσα!!!!!!!!!
Κάπως έτσι βγαίνουν τα ανέκδοτα.

Πάντως νομίζω πρέπει να αλλάξουμε τίτλο στα 30.000 μέλη που μας βλέπω γύρω στα Χριστούγεννα και από bourdela.com να γίνει GAMOTASAIT.gr

Παίδες είστε, είμαστε και θα είναι και τα νέα μέλη φοβεροί.
Αν γράψουμε βιβλίο όπως πρότεινε πανέξυπνα κάποιος φίλος το Μπορντέλο  του συχωρεμένου του Πετρόπουλου (για τους παλιούς) θα ήταν  σαν τις συνταγές που έχουν πίσω οι σακούλες απ? τα μακαρίνια.
jjump .
με βαρέα ένσημα αλλά θέλω χρόνια ακόμη για σύνταξη.
Και ας μη παρεξηγηθεί ο φίλος γιατί αν δεν είχε γράψει δεν θα έγραφα δεν θα γράφαμε όλοι γενικώς.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ειναι παντως και κατι θειτσες πολυ αξιογαμητες!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εγώ πάντως μέχρι 50 και αν είναι πολύ καλοστεκούμενη και εμφανίσημη την πηδάω,παραπάνω πολύ δύσκολα τα πράγματα.εννοείται χωρίς να πληρώσω...... :2funny:

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
αν ειναι κατοικος Κολωνακιου/Εκαλης/Πολιτειας και εχει κανει τα μποτοξ και τις πλαστικες της ,την πηδας και αν σου ταξει περιουσια συζείς κιολας

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Τσιμπούκι σου έκανε με τη μασέλα η χώρίς? Γιατί υποψιάζομαι οτι το αμασέλωτο πρέπει να είναι πιο ερεθιστικό!
Αντε τωρα να σου πει για κανενα owo...Aλλο θα εννοει αυτη αλλο θα καταλαβεις εσυ...

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1

SORRY ρε φιλε αλλα σαβουρογαμιση μου κανει η ολη φαση....

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Ναι καλά. Τι να κάνουμε, γούστα είναι αυτά. Καλύτερα πάντως από το να τα ακουμπάω σε καμιά ανορεξικιά Ρωσίδα, που όταν την πηδάς κάθεται σαν το ζώο...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι οτι με στις ηλικές 40 με 50 υπάρχουν κάτι ηφαίστεια που σε κάνουν να ξεχνάς το όνομα σου.
Έχοντας ξεπεράσει τις όποιες υπαρξιακές, επαγγελματικές και άλλες ανασφάλειες το μόνο που τις νοιάζει είναι ενας τεράστιος, καυτός πούτσος (τι έγραψα ο καριόλης) που θα τους ξεβουλώσει όποια τρύπα έχουν στο κορμί τους.

ΟΜΩΣ υπάρχει και το θέμα της αισθητικής. Είπαμε το παν είναι η γκόμενα να την βλέπεις και να ανάβεις.

Τώρα με την γιαγιά τι να ανάψεις ? Το πολύ πολύ να ανάψεις το καντήλι της κάθε φορα που την γαμάς για να μην σου πεθάνει πάνω στην πράξη. Αλήθεια οι μουνότριχες της ήταν κι αυτές άσπρες ή τις έβαφε όπως τα μαλλιά της ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom