Νέα

Σεξ και προβλήματα στύσης/εκσπερμάτισης/επιμήκυνση πέους κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γνωριζει καποιος να μας πει (εγκυκλοπαιδικα ) τα αντικαταθλιπτικα τι ακριβως κανουν ; Δηλαδη πως επιδρουν στον ανθρωπο ; Ξαφνικα αρχιζει να χαιρεται; Παντως ειναι η αρρωστεια του μελλοντος λενε οι επιστημονες .  :-

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
απ οτι ξερω απο συγγενικα προσωπα που ειχαν καταθλιψη και την ξεπερασαν,με σωστη θεραπεια,ναι σου φτιαχνουν τη διαθεση αλλα δυστυχως μεχρι να περασει η δραση τους...επισης χρειαζεται και επισκεψη στον ψυχολογο και ψυχαναλυση για να διαγνωσει ο γιατρος απο που προερχεται το προβλημα σου.χαπια χωρις ψυχαναλυση δεν κανουν τιποτα!στην εποχη που δεν μας λειπει τιποτα εχουμε το προβλημα της καταθλιψης και των ψυχολογικων προβληματων,ειδικα στους νεους...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Που να οφειλεται αραγε ;
Τα πανεπιστήμια δίνουν απλόχερα πτυχία ψυχολογίας μήπως????
Τόσοι ψυχολόγοι που θα βρούν ασθενείς, για να βγάλουν κι αυτοί το κατιτίς τους?? Οεο....

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
απ αυτα που βλεπω ειναι οτι πλεον δεν μας ικανοποει τιποτα,ο πηχης εχει ανεβει ψηλα οι απαιτησεις ειναι πολυ μεγαλες,τα προτυπα που μας προβαλουν συνεχως απο την τηλεοραση,ως το ιδανικο,ειναι υπερβολικα και εκτος πραγματικοτητας,ο συγχρονος τροπος ζωης ειναι γεματος αγχος για να βγαλουμε τα απαραιτητα χρηματα να καλυψουμε τις υποχρεωσεις μας που πολυ δυσκολα βγαινουν(ετσι πως μας καταντησαν),αλλοι για να πληρωσουν τα δανεια για το καινουργιο τζιπ και την πολυτελη μεζονετα που πηραν για το ξανθο κελεπουρι τους και οχι μονο.ετσι ο κοσμος αποξενωνεται και κλεινεται στον εαυτο του.εχουμε καταντησει να μενουμε στην ιδια πολυκατοικια και να μην γνωριζουμε τον διπλανο μας...

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
οχι κανενα πανεπιστημιο δεν μοιραζει πτυχια ψυχολογιας!δεν υπαρχει λογος να προσπαθουν να μας βγαλουν τρελους η ασθενεις με το ζορι,υπαρχει λογος ομως να μας γεμισουν ψυχολογικα για να μας καθηλωσουν,να ειμαστε φυτα,να μην ασχολουμαστε και να μην μπορουμε να αντιδρασουμε σ αυτα που κανουν πισω απ την πλατη μας.ετσι ειναι το συστημα σημερα και η παγκοσμιοποιηση φιλε μου.καλα εχουμε ξεφυγει τελειως απ το θεμα υγεια...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Eγω πιστευω οτι παιζει ρολο και η διατροφη. Μου φαινεται οτι η αθλια διατροφη που κανουμε στις μερες μας ισως παιζει ρολο και στην κακη ψυχολογικη κατασταση.  :S

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
ενταξει και αυτο,καθε μερα πιτα γυρο δεν λεει...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Παντως εγω που τσακιζω τα βρωμικα ειμαι μες στην καλη χαρα, στην κοσμαρα μου  :grin:

Επισκέπτης
Ισα ισα τα "βρωμικα" και γενικα η σαβουρα των φαγητων σε ανεβαζει καπως.

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
παιδακι ρετσινουλα και αγιος ο θεος!!

Επισκέπτης
βασικα,ολοι σωστα τα λετε.ξερετε πολλα...το επαθα τη χρονια στις πανελληνιες.ειχα αγχος ,ειχα και ασθμα(επαιρνα αλλα κωλοφαρμακα για αυτο) 0και σε συνδιασμο του οτι ξεκοψα με τις παρεες μου και δε εβγαινα εξω,2 βδομαδες πριν τις εξετασεις εγινε το μπαμ ,so ,εγινε οτι εγινε.σιγουρα και οι γονεις επαιξαν αρνητικο ρολο...εστω και αν δε το παραδεχονται.τα αντικαταθλιπτικα,για αυτους που ρωτουν ,δρουν μετα απο 3-4 βδομαδες η και παραπανω αναλογα με το ατομο.αλλαζει τη διαθεση(προς το θετικο) ,αλλα κυριως τη προσωπικοτητα...εκρηξεις χαρας ,λυπης και βελτιωνουν λιγο τη συγκεντρωση,μνημη.αλλα και σου γαμανε τη λιμπιντο.προβληματα στυσης,και για να γινει εκσπερματιση πρεπει να φτασω 200 παλμους.ετσι το βιωνω εγω.ειναι ασθενεια που προκαλει υπερευαισθησια στη διαθεση.δε περναει ετσι απλα οπως λενε με τα φαρμακα και τις φιλιες και κατι τετοια.και σιγουρα ειναι κατι που δε θα το ευχομουν και στο χειροτερο εχθρο μου.αλλα i keep trying,γιατι ετσι ειναι το σωστο πιστευω

Sandri

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εχω διαβάσει.. ότι όταν ξυπνάς το πρωί και την έχεις σηκωμένη, είσαι οk από θέματα στύσης.  :)    Ισχύει αυτό;

Επειδή και εμένα από στρές μου έχει τύχει κάνα δυο φορές να μη μπορώ να χύσω.. και με κοπέλα που μου άρεσε πολύ.

Επισκέπτης
και στο θεμα του θρεντ,πιστευω,οτι εκτος απο το αγχος ,ρολο στη καλη σεξουαλικη ζωη παιζει η διατροφη οπως γραφτηκε.η ασκηση σε συνδιασμο με τη διατροφη σιγουρα θα φερνει αποτελεσματα.και βασικες τροφες ,που συνηθως δε μας πολυαρεσουν με αντιοξειδωτικα(τα ροδια εχουν πολλα),βοηθουν σημαντικα.ψαξτε και εδω στο net ...bravo σε αυτον που εθεσε το θρεντ(απο τα πιο ενδιαφεροντα)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
βασικα,ολοι σωστα τα λετε.ξερετε πολλα...το επαθα τη χρονια στις πανελληνιες.ειχα αγχος ,ειχα και ασθμα(επαιρνα αλλα κωλοφαρμακα για αυτο) 0και σε συνδιασμο του οτι ξεκοψα με τις παρεες μου και δε εβγαινα εξω,2 βδομαδες πριν τις εξετασεις εγινε το μπαμ ,so ,εγινε οτι εγινε.σιγουρα και οι γονεις επαιξαν αρνητικο ρολο...εστω και αν δε το παραδεχονται.τα αντικαταθλιπτικα,για αυτους που ρωτουν ,δρουν μετα απο 3-4 βδομαδες η και παραπανω αναλογα με το ατομο.αλλαζει τη διαθεση(προς το θετικο) ,αλλα κυριως τη προσωπικοτητα...εκρηξεις χαρας ,λυπης και βελτιωνουν λιγο τη συγκεντρωση,μνημη.αλλα και σου γαμανε τη λιμπιντο.προβληματα στυσης,και για να γινει εκσπερματιση πρεπει να φτασω 200 παλμους.ετσι το βιωνω εγω.ειναι ασθενεια που προκαλει υπερευαισθησια στη διαθεση.δε περναει ετσι απλα οπως λενε με τα φαρμακα και τις φιλιες και κατι τετοια.και σιγουρα ειναι κατι που δε θα το ευχομουν και στο χειροτερο εχθρο μου.αλλα i keep trying,γιατι ετσι ειναι το σωστο πιστευω

antoninho ειμαι σιγουρος οτι θα το ξεπερασεις .. ειχα πολυ γνωστο μου προσωπο που μπορεσε να ξεπερασει πολυ ασχημη περιπτωση με Generalized Anxiety Disorder απλα και μονο με το να βρει ενδιαφεροντα και ασχολιες και να καταλαβει οτι η ζωη εχει και τα ωραια της. Και σου μιλαω για ατομο που σε καποια φαση εβρισκε δυσκολο ακομα και να δεσει τα κορδονια του αν καταλαβαινεις τι εννοω. Μην το βαζεις κατω. Το βασικο ειναι ο θετικος τροπος σκεψης.

Επισκέπτης
Και σου μιλαω για ατομο που σε καποια φαση εβρισκε δυσκολο ακομα και να δεσει τα κορδονια του αν καταλαβαινεις τι εννοω. Μην το βαζεις κατω. Το βασικο ειναι ο θετικος τροπος σκεψης.

Βασικα ουτε εγω ξερω να δενω τα κορδονια μου αλλα τα βλεπω ολα θετικα! :dancing:

Επισκέπτης
και στο θεμα του θρεντ,πιστευω,οτι εκτος απο το αγχος ,ρολο στη καλη σεξουαλικη ζωη παιζει η διατροφη οπως γραφτηκε.η ασκηση σε συνδιασμο με τη διατροφη σιγουρα θα φερνει αποτελεσματα.και βασικες τροφες ,που συνηθως δε μας πολυαρεσουν με αντιοξειδωτικα(τα ροδια εχουν πολλα),βοηθουν σημαντικα.ψαξτε και εδω στο net ...bravo σε αυτον που εθεσε το θρεντ(απο τα πιο ενδιαφεροντα)

ειλικρινα σου ζηταω συγνωμη εαν σε στενοχωρησε αυτο που ειπα αλλα τσαντιζομαι (οχι οτι το παιζω ρομπεν των δασων)να υπαρχουν παιδια με ολα τα χρονια μπροστα τους κ στην πρωτη δυσκολια να τα παρατανε κ να πηγαινουν στην ευκολη λυση οτι συνεπαγεται αυτο....κ δεν μιλαω μονο για τα φαρμακα γενικα μιλαω...ελπιζω μονο να μην περνεις φαρμακα λογω καποιας ερωτικης απογοητευσης γιατι τοτε το συγνωμη θα το παρω πισω :grin: :grin:

Επισκέπτης
φιλε ,mou aresei i mounila,eipa oti de se pareksigo.kai dikio eheis,kathos και ego ta perno me ton eafto mou pou thn epatha etsi.καλα κανεις.με αυτα που γραφεις δειχνεις οτι νοιαζεσαι για τη νεολαια και τα προβληματα της.και εγω σκεφτομουν οτι θα ερθω θεσσαλονικη να μαμαω γκομενουλες,που να ξερα τη γκαντεμια που θα ερθει.και τωρα που ερχεται το καλοκαιρι,,,,,μμμμμμμμμμμμμμμμ.ολες κολαση ειναι εξω.ολες για ξεσκισμα ειναι.να δουμε ποτε θα παρω μπρος.εχω αλλα 4 χρονακια εδω .ευχαριστω ολους για τη συμπαρασταση εδω,γιατι αυτα δε λεγονται ευκολα σε αλλους συνομιληκους ,και δε θα ηθελα ουτε σε γκομενα να λεω για τετοια.ουτε στους γονεις μου,που σιγουρα στενοχωριουνται.THX

sixameros

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μπορειτε να μου προτεινετε εναν καλο ουρολογο-ανδρολογο?
Εστω και pm για να μην κανουμε διαφημηση.Ευχαριστω.

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
για επιμηκυνση πεόυς γνωριζει κανείς κάτι αν έχει σωστό αποτέλεσμα η διαδικασία αυτή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom