Νέα

Σεξ και προβλήματα στύσης/εκσπερμάτισης/επιμήκυνση πέους κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε δεν νομίζω ότι έχεις πρόβλημα.
Μάλλον άγχος έχεις.
Δίνεις μεγάλη σημασία στο σεξ και αγχώνεσαι για τις επιδόσεις σου.
Να γίνεις πιο ατομιστής και να σκέφτεσαι αποκλειστικά την δική σου απόλαυση και όχι το τι θα πει η εκάστοτε γκόμενα ή αν θα της αρέσει.
Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλες και δεν χρειάζεται.
Αντιμετώπισέ το σαν το χέσιμο.
Έχεις αποτύχει ποτέ στο χέσιμο;
Φαντάζομαι πως όχι!
Κι αυτό γιατί δεν έχεις άγχος γι'αυτό.
Δες το ίδιο και το σεξ.
Σαν χέσιμο.
Σωματικές λειτουργίες και οι δύο.

Ίσως να μην είναι κακή ιδέα να μιλήσεις με έναν ιατρό , ψυχίατρο ειδικευμένο σε σεξουαλικά θέματα. Να μιλήσεις όμως.
Όχι να πάρεις φάρμακα.
Αντικαταθλιπτικά να παίρνει κανείς αν δεν του τα έχει δώσει ειδικευμένος ιατρός , είναι μεγάλη μαλακία.

Χαλάρωσε.

Και δες και τα χειρότερα για να νοιώσεις καλύτερα!
Δες εμάς τους ... παντρεμένους!

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
εγω καταθλιψη εχω,ειμαι 21.περνω και αντικαταθλιπτικα,ουτε διαθεση δεν εχω.με εχει γαμησει γενικοτερα αυτη η κωλοαρρωστεια,αλλα το οτι δε ζω τη σεξουαλικη ζωη με ριχνει ακομη πιο κατω

Φιλε .. απεκτησε ενδιαφεροντα, ξεκινα δραστηριοτητες και το κυριότερο απο ολα γυμνασου ... με τα αντικαταθλιπτικα χαπια μονο δεν θα δεις προκοπη. Και ναι υπαρχει περιπτωση η καταθλιψη να προκαλειται απο προβληματα φυσιολογιας αλλα στις περισσοτερες φορες προκαλειται απο τον τροπο σκεψης.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σχόλια τελείως ανεύθυνα.

Τα αντικαταθλιπτικά τα χορηγούν ιατροί-ψυχίατροι σε όποιον τα χρειάζεται πραγματικά.

Σίγουρα δεν θα τα έχει πάρει με δική του πρωτοβουλία αλλά μετά από στιγμιογράφηση ιατρού.

Να μην δίνουμε ιατρικές συμβουλές εμείς παρακαλώ, αυτό είναι δουλειά ιατρών. Η κατάθλιψη είναι επίσημη νόσος και μάλιστα σε κάποιο χαμηλό ποσοστό θανατηφόρος.

ΥΣ: Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό, ας μην ανοίξουμε συζήτηση.

Όχι στιγμιογράφηση, αλλά συνταγογράφηση. Συγνώμη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ελάχιστοι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν την (διαγνωσμένη) κατάθλιψη, χωρίς φάρμακα.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως σκέφτεται το μυαλό ενός καταθλιπτικού.
Τα ξέρω από κοντινό μου πρόσωπο που πάσχει.
Δεν πα να τον τραβάς να βγει έξω από το σπίτι, να έρθει παρέα, να πάμε για κάνα μπασκετάκι, καμιά βόλτα στη θάλασσα,
αν δεν πάρει φάρμακα δεν γίνεται τπτ...

για σεξ...ούτε λόγος...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Gushallo συμφωνω οτι βοηθουν πολλους ανθρωπους να ελεγξουν τα συμπτωματα αλλα δεν θεραπευουν. Αυτο που θεραπευει ειναι η αποφασιστικοτητα του αλλου να αλλαξει τροπο σκεψης και να ζησει - να βγει μια βολτα και να παιξει μπασκετακι οπως σωστα ειπες. Το λενε και οι ιδιοι οι γιατροι ....

The effectiveness of antidepressants

If you're suffering from depression, the idea of a “happy pill” that will cure your symptoms might sound very appealing. But while there are a variety of drugs for treating depression, these antidepressant medications are not miracle cures. Many people respond only partially to antidepressants. Others are unable to tolerate the side effects. So while drug treatment can be beneficial, it’s by no means the only answer. There are other effective treatment approaches that can be taken in addition to or instead of medications. It's up to you to evaluate your options and decide what's best for you.

Antidepressants reduce symptoms in approximately 70 percent of people. This leaves nearly 1 out of 3 people who don't get relief. Even in those who respond to medication, complete remission is rare. More commonly, their symptoms are reduced but not cured. This is important because unless a full remission is achieved, depression is very likely to recur.

Επισκέπτης
ρε παιδια ,σιγουρα τα παιρνω τα κωλοφαρμακα αυτα,τα αντικαταθλιπτικα εννοω,επειδη μου τα δινει ο ψυχιατρος και με πιεζουν οι δικιοι μου.ειναι οτι χειροτερο για αυτη την ηλικια.σε λεω ,για αλλους τομεις της ζωης καθως δεν αφορα το θρεντ εδω(συγκεντρωση ,μνημη,καλη διαθεση,ελλειψη ενδιαφεροντων κα πολλα).λεω ομως για το σεξουαλικο.γυμναστηριο πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα εδω και 2,5 χρονια.γνωριζω εκει κοριτσια και μιλαω ,οταν ειμαι οκ,αλλα δε το προχωραω γιατι φοβαμαι οτι θα γινω ρεζιλι

Επισκέπτης
καπου αντι για δ εβαλα σ.σας λεω ,τι να κανω.ειμαι σιγουρος οτι και να προσπαθω κατι να κανω με τις γκομενες στη κατασταση που ειμαι,ευκολα θα στενοχωρηθω(ηδη εγινε μια φορα πριν 2 μηνες).ειμαι εμφανισιακα μια χαρα ,ωραιο παιδι ,ουτε κανενας βαρετος και μαλακας ειμαι ,αλλα ...I WANT MY SEX LIFE BACK.

Επισκέπτης
ισως αν δεν επαιρνα αντικαταθλιπτικα,τωρα δε θα ημουν εδω ...να σας γραφω.δε μπορω να ΚΑτηγορησω το ''mou aresei h mounila '',γιατι ουτε οι γονεις μου δε καταλαβαινουν και δε με νιωθουν.το να εισαι καταθλιπτκος δεν σημαινει να εισαι ΛΙΓΟ  λυπημενος και να εχεις προβληματα.σημαινει οτι εισαι ανικανος να κανεις πολλα βασικα πραματα,και να εισαι χαλια για πολυ καιρο ,χωρις να μπορεις.....οτιδηποτε.

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
σε αυτο που λες εχεις δικιο φιλε antoninho. σου ευχομαι ολοψυχα να ξεπερασεις το προβλημα και ειμαι ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα γινει γιατι πανω απο ολα ειναι η θεληση και οχι καποιο φαρμακο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Διαβασα κι εγω τα περι καταθλιψης σου φιλε μου και σου ευχομαι να το νικησεις...Αυτο που με κανει να στενοχωριεμαι ειναι για ποιο λογο ενα παιδι της ηλικιας σου νεο με ολη τη ζωη μπροστα να εχει καταθλιψη?

Επισκέπτης
Διαβασα κι εγω τα περι καταθλιψης σου φιλε μου και σου ευχομαι να το νικησεις...Αυτο που με κανει να στενοχωριεμαι ειναι για ποιο λογο ενα παιδι της ηλικιας σου νεο με ολη τη ζωη μπροστα να εχει καταθλιψη?

Πολλοι λογοι που ουτε μπορεις να τους φανταστεις :headbang:

Επισκέπτης
Για να δουμε...Διαζυγιο γονιων?Γκομενο απογοητευση?Αποτυχια στη σχολη?Ανεργια?Προσπαθω να μαντεψω.... :think:

Ολα μαζι βαλτα και φαντασου ...Δεν σε πιανει καταθλιψη αμα σου συμβαινει αυτο?Ειναι να τρελαινεσε οταν βλεπεις την ζωη σου να γαμιεται ετσι.Προσθεσε και ελειψη "φιλων"/παρεας και φαντασου τι γινεται...

Τι νεο παιδι και ολη η ζωη σου μπροστα...παπαριες...μεντολες...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ολα μαζι βαλτα και φαντασου ...Δεν σε πιανει καταθλιψη αμα σου συμβαινει αυτο?Ειναι να τρελαινεσε οταν βλεπεις την ζωη σου να γαμιεται ετσι.Προσθεσε και ελειψη "φιλων"/παρεας και φαντασου τι γινεται...

Τι νεο παιδι και ολη η ζωη σου μπροστα...παπαριες...μεντολες...
Σιγουρα σε πιανει καταθλιψη...αλλα το 'ολη η ζωη μπροστα σου' πηγαινει στο οτι σου δινεται ο χρονος να αλλαξεις τις καταστασεις...κανω λαθος?

Επισκέπτης
Σιγουρα σε πιανει καταθλιψη...αλλα το 'ολη η ζωη μπροστα σου' πηγαινει στο οτι σου δινεται ο χρονος να αλλαξεις τις καταστασεις...κανω λαθος?

Ναι αλλα καποιος που περναει μια περιοδο σε τετοια ασχημη κατασταση με πολλα απο τα παραπανω που αναφεραμε δεν νομιζω οτι μπορει να σκεφτει θετικα και για αλλαγη καταστασεων.Απλα τρελαινεται σε αυτη την περιοδο και παυει να ελπιζει και να προσπαθει για κατι αλλο.

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ρε παιδια ,σιγουρα τα παιρνω τα κωλοφαρμακα αυτα,τα αντικαταθλιπτικα εννοω,επειδη μου τα δινει ο ψυχιατρος και με πιεζουν οι δικιοι μου.ειναι οτι χειροτερο για αυτη την ηλικια.σε λεω ,για αλλους τομεις της ζωης καθως δεν αφορα το θρεντ εδω(συγκεντρωση ,μνημη,καλη διαθεση,ελλειψη ενδιαφεροντων κα πολλα).λεω ομως για το σεξουαλικο.γυμναστηριο πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα εδω και 2,5 χρονια.γνωριζω εκει κοριτσια και μιλαω ,οταν ειμαι οκ,αλλα δε το προχωραω γιατι φοβαμαι οτι θα γινω ρεζιλι¨...

Διάβασα όλα σου τα post... Φίλε μου προσπάθησε να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου... Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και έχουν κατά κάποιο τρόπο "κοπεί" τα φτερά σου...

Είναι απίστευτη η δύναμη που έχει ο νους μας... Προσπάθησε να κατανοήσεις το όποιο πρόβλημα σε έχει φέρει σε αυτήν την κατάσταση και να δώσεις λύση... Και να "ξαναπετάξεις" ψηλά...

Με τον νου και την καρδιά σου για όπλα, θα βρείς τις λύσεις και θα προχωρήσεις... και θα πετάξεις στα σκουπίδια τα φάρμακα... και το χαρτάκι με το τηλέφωνο του κάθε ψυχίατρου που νομίζει πως γνωρίζει να δίνει λύσεις στα προβλήματα της ζωής του καθένα, με 5-6 συνεδρίες των 45 λεπτών...

Σκέψου φίλε μου... αναλογίσου... ανάλυσε μόνος σου το πρόβλημα... χρησιμοποίησε το πιο ισχυρό όπλο που έχεις στην διάθεσή σου... την σκέψη σου...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο... πραγματικά....

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
whitey Διάβασα το πρόβλημα σου και να σου πω ότι είναι πολύ λυπηρό εγώ θα σου πρότεινα να κάνης ένα ταξίδι στην  Ταϊλάνδη να περάσεις καλά και μετά βλέπης αν ακόμα έχεις πρόβλημα και που φοβάσαι μην και δεν ανταποκριθείς με την γκόμενα στην Ταϊλάνδη έχουν υπομονή. :rockon:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ενος τ'αρχιδια εγιναν μπλε μετα απο επεμβαση
Μετά από επέμβαση ή μήπως του πηρε πίπα η στρουμφίτα? Και έγλειφε και τις μπάλες  :dancing:
Για τον φίλο που άνοιξε το θέμα, ένας από τους λόγους που συχνά συμβαίνει πρόβλημα με το να χύσεις πιστεύω ότι είναι απλός. Σε εμενα παντως αυτο συμβαινει. Μηπως κανεις υπερβολικες φορες σεξ ? Και εγώ αμα γαμαω καθε μερα θα ερθει μια μερα που δεν θα βγαινει. Τωρα απηχα απο το σπορ για καμποσο καιρο και οπως εγραψα την Παρασκευη πηγα σε δυο στουντιο και ημουν μηχανακι . Και αμα ειχα λεφτα θα γαμουσα ακομα και θα τις εστελνα στο νοσοκομειο , χωρις πλακα. Παντως μη σε παιρνει απο κατω. Σιγά ! Κάθε τύχη εύχομαι  :)
Και μην ακουω μαλακίες του στυλ "Μήπως είμαι πούστης ?" .

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
φιλε antoninho η καταθλιψη ειναι ασθενεια μου μαστιζει στην εποχη μας,δεν εισαι ο μοναδικος μην ανησυχεις.ο γιατρος δεν σου εδωσε τυχαια τα φαρμακα,συνεχισε την θεραπεια σου και θα γινεις συντομα καλα.η καταθλιψη ειναι κατι που ξεπερνιεται αλλα με σωστη θεραπεια και με επισκεψη στον ψυχολογο!δεν εχει σημασια η ηλικια σου ετσι εκρινε ο γιατρος ετσι θα κανεις και ολα θα επανελθουν στο φυσιολογικο...τα λεμε με πιο αισιοδοξα μηνυματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom