Νέα

Σεβασμός & Ευγένεια, αρετές που είναι άγνωστες στον Νεοέλληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Athens1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Αλά στο θέμα της παιδεραστίας γίνομαι έξαλλος
Και με το δικιο σου,ο κυριος Αθηνας οχι απλα επρεπε να φαει muted,moderated κλπ μαλακιες αλλα επρεπε να φαει πουλο γενικα απο το σαιτ..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
φίλε θεωρώ ότι για όλα τα θέματα έχω μεγάλη ηθική ελαστικότητα και ανοχή. Αλλωστε και γω δε μπορώ να πω ότι είμαι από τα παιδιά του κατηχητικού....
Αλά στο θέμα της παιδεραστίας γίνομαι έξαλλος και φτάνω στο σημείο της αυτοδικίας ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους.
Τελεία.
Καλός ο χαβαλές, καλός ο ψευτοτσαμπουκάς να περνά η ώρα μας, αλλά με αυτό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Ρε περσονα....σε εχω μετρησει για αλλο τυπο
  Τι καθεσαι και ασχολεισαι με τον γελοιο;
  Του τα ειχα πρωτοχωσει μαζι με τον Ενφο στο θρεντ της ΟΧΙΑΣ για την Αμνηστια
  Και ξανα παρεα με τον στρειτ σε αλλα
  Ο τυπος ειναι απλα γελοιος
  Θα επρεπε να ξερει οτι εδω ολοι κατατασονται καπου,βασει αυτων που ποσταρουν
  Οσοι διαβαζουν τα διαφορα θρεντ,εχουν σχηματισει εικονα για τον καθενα μας,
  απο την συνεπεια με την οποια ο καθεις εκφραζει τις σκεψεις του ...
  Μην νομιζεις,ολοι εχουν καταλαβει τι χαρακτηρας εισαι εσυ,εγω ο αλλος ο παραλος..
  Καταδικαστε τον στην ληθη.....
  Αφηστε τον στην μαγεια της λιμνης του Κομο,παρεα με τα ωδικα πτηνα.
  Ουφ πια...

Πιο ενδιαφερον εχει να πλακωθουμε οι δυο μας για Λιβερπουλ-Utd...
  Καντου ignore...που θα μας κανει και μαθημα ευγενειας...
  Λες και δεν ξερουμε ποιοι ειναι οι ευγενεις εδω μεσα...

Επισκέπτης
δυστυχως δεν υπαρχει κρατος προνοιας και τα ψυχιατρικα ιδρυματα αδυνατουν να προσφερουν τις υπηρεσιες τους στους ανθρωπους που  τις εχουν  αναγκη και ειναι αρκετοι!αυτο εχει σαν αποτελεσμα ατομα σαν τον athens να κυκλοφορουν ελευθερα!

Επισκέπτης
ποιος ειναι υποστηρικτης τη παιδεραστειας εδω?αν ειναι ο αθενς οπως καταλαβα ,αυτο ειναι τραγικη ειρωνια,να γραφει για σεβασμους και ευγενειες και να υποστηριζει τα διαστροφικα κτηνη  που εκμεταλλευονται το μελλον του κοσμου και την αδυναμια των παιδιων για να ικανοποιησουν τις αρρωστες ορεξεις τους .η θανατικη ποινη πρεπει να εφαρμοζετα για αυτους η καλυτερα να να τους κρεμουν στο κεντρο της πολης και να τον αφηνουν στους πολιτες.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Να ηταν απο μια μερια ο Gamaomanoules να δει τι γινεται με αυτον τον Athens!

Επισκέπτης
δηλαδη ο αθενς ρε παιδια υποστηριζει τη παιδεραστια?για αυτο τον βριζουν οι περισσοτεροι.για ποια παιδεια,για ποια ευγενεια μιλαμε τωρα?γαμω την κοινωνια μου μεσα.τουλαχιστον δε τετοια θεματα ,οι ελληνες ειναι ανθρωποι με Α κεφαλαιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μάγκες επειδή μ αρέσει να είμαι με το δίκαιο ας μην καταδικάσουμε κάποιον ο οποίος απλά μπορεί να λέει παπαριές για να προσελκύσει το ενδιαφέρον.
Χίλιες φορές να είναι έτσι.
Η παιδεραστία είναι όντως το πιο ειδεχθές έγκλημα που μπορεί να διαπράξει άνθρωπος. Επειδή όμως είναι και τόσο άσχημο ας μελετήσουμε πρώτα την κάθε περίπτωση ενδελεχώς.
Θα σας ενημερώσω. Εχουν ξεκινήσει ορισμένες επαφές.
Ψυχραιμία. Και γω την έχασα το απόγευμα αλλά αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος.
Αντί να βρίζουμε και να μπινελικώνουμε υπάρχουν άλλοι πιο δημιουργικοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Επισκέπτης
Η αδιαφορία προς τέτοια άτομα είναι το καλύτερο μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Αλοίμονο αν δίναμε σημασία στον κάθε μαλάκα που βγαίνει με το nickname Athens1και λέει ότι μαλακία θέλει για να τραβήξει τις εντυπώσεις όλων μας εδω μέσα... Έλεος, νομίζω πολύ φαιά ουσία έχει ξοδευτεί απ' όλους για να του απαντήσουμε. Όπως και οι προλαλήσαντες είπαν: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom