Νέα

Σεβασμός & Ευγένεια, αρετές που είναι άγνωστες στον Νεοέλληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Athens1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Κακώς τσιμπατε και ασχολείστε

Το όλο micro management, οι άμεσες απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο και το όλο ύφος σε καμμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν σε προσωπο με σημαντική θέση και ευθύνες

Μη χάνετε χρόνο και μη σπαταλάτε φαιά ουσία για κάποιον που τελικά μπορεί να ειναι ο καφετζής της γειτονιας.

OP
OP
A

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Κωλοτούμπες κάνω. Πονηρός γαρ... Υπάρχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος με τμήμα που ειδικεύεται στην παιδεραστία....Που να μπλέκουμε και με την Ιντερπόλ τώρα...........

πρόκειται για οτι καλύτερο και αξιοπρεπέστερο έχει να παρουσιάσει η διεθνής βιομηχανία free time leisure .... σε διαβεβαιώ οτι συμμετέχουν οι κεφαλίδες του διεθνούς γίγνεσθαι ....
και καμια σχέση με δραστηριοτητες που αναφέρεις ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
+απειρον
αλλαζω το χαρακτηρισμο
σε νεοπτωχο :2funny:
Κακώς τσιμπατε και ασχολείστε

Το όλο micro management, οι άμεσες απαντήσεις σε προσωπικό επίπεδο και το όλο ύφος σε καμμία περίπτωση δεν αντιστοιχούν σε προσωπο με σημαντική θέση και ευθύνες

Μη χάνετε χρόνο και μη σπαταλάτε φαιά ουσία για κάποιον που τελικά μπορεί να ειναι ο καφετζής της γειτονιας.

Επισκέπτης
που μενεις εσυ ρε αθενς δεν ειπες ακομη.2 φορες σε ρωτησα....πολυ ευγενης εισαι και συ

Επισκέπτης
Εγω απορω με τους Μods του site. Γιατι αφηνουν εναν υποστηρικτη της πιαδεραστειας εδω μεσα ποτε δεν το καταλαβα. Και μετα μιλανε για κανονες λειτουργιας. Πουντοι γαμω τ αυτια της πεταλουδας;;; :tickedoff:
Περσονα, μαζι σου.

OP
OP
A

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ενδιαφέρον .... σε πλείστα τόσα θέματα που συζητούνται εδώ παρουσιάζονται μερικά άτομα που καταστρέφουν τη θεματολογία και οδηγούν την πορεία της συζήτησης σε μονοπάτια τριβών, ύβρεων, προσβολών και οτι φέρει η τύχη και το κακό συναπάντημα μπροστα σου ...
Λειτουργούν ανώνυμα και με τη λογική των γηπεδικών συγκρούσεων ανεγκέφαλων κτηνών ....
Σε ένα θέμα όπως το συγκεκριμένο η μόνη συνεισφορά τους να αναμασούν μπαρουφολογικους ισχυρισμούς για δηθεν ατοπήματα που υπαρχουν μεσα στο - ομολογουμένως - ανήμπορο λογικό τους ....
Δηλαδή γιατι να φιμώνουν τα εν λόγω άτομα την πλειοψηφία των μελλών και να φέρνουν τη συζήτηση στο χαμηλων προδοκιών επίπεδό τους ?
Κάπως έτσι λειτουργουν και όλα σήμερα στην ελλαδίτσα ... μια ομάδα ανθρωπων σε κάθε επιπεδο, καταστρέφουν οτι προσπάθεια γινεται ....
Γιατι ? 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω απορω με τους Μods του site. Γιατι αφηνουν εναν υποστηρικτη της πιαδεραστειας εδω μεσα ποτε δεν το καταλαβα. Και μετα μιλανε για κανονες λειτουργιας. Πουντοι γαμω τ αυτια της πεταλουδας;;; :tickedoff:
Περσονα, μαζι σου.

Ιουλία το θέμα που θίγεται είναι σοβαρό και δεν πρέπει να απασχολεί μόνο το σάιτ, ή τα αλληλομπινελίκια ανάμεσα σε διαφωνούντα, ή συμφωνούντα θρεντ.
Στο δυτικό κόσμο γίνονται πράγματα που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους.
Σιχαμένα Ταξιδιωτικά πρακτορεία διαφημίζουν ταξίδια σε Ασιατικές Χώρες με μπόνους το ξεπαρθένιασμα κοριτσιών ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ηλικίας αναλόγως με τις ορέξεις του κάθε ζώου.
Υπάρχουν ζώα οικογενειάρχες σε πολιτισμένες ευρωπαικές χώρες που κάθε χρόνο κάνουν το "ταξιδάκι" τους σε Ασιατικές χώρες (αυτές που ονομάζει ο Σαλιέρι του σάιτ ραγδαία αναπτυσσόμενες) που πηγαίνουν εκεί και βγάζουν χωρίς καμμιά ποινική συνέπεια όλη τους την αρρώστια και μάλιστα με τις ευλογίες των εκεί οικογενειών που στα όρια του λοιμού με τα 100 δολλάρια του ξεπαρθενιάσματος συντηρούν την οικογένεια ολόκληρη για έναν ολόκληρο χρόνο!!!!!!!!!
Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα εν λόγω μουνιά όταν γυρίζουν καμαρώνουν στα κολλητάρια μουνόπανα φίλους τους για τα κατορθώματά τους.
Πολλά από τα παιδιά τα διαλέγουν από πριν από άλμπουμ φωτογραφιών όπως ακριβώς εμείς οι πολιτισμένοι ξεφυλλίζουμε τα άλμπουμ γενεθλίων, ή γάμου ή ταξιδίων αναψυχής.
Οταν είχα πρωτοανακαλύψει τι παίζεται εκεί σε αυτές τις χώρες είχα γίνει έξαλλος (και είμαι ακόμα) με την ατιμωρησία, την ασυδοσία και την ασυλία που χαίρουν αυτά τα μουνιά σε ολόκληρο τον δυτικοευρωπαικό πολιτισμένο κόσμο.
Και όσο για την καθημερινή ευγένεια που επικαλούνται κάποιοι για τους Ευρωπαίους, είμαι περήφανος που ρίχνω χριστοπαναγίες, αλλά τουλάχιστον η Ελλάδα δεν είναι τόσο ψηλά στην πελατεία αυτών των ταξιδιών αναψυχής.....

Υ.Γ.
Την επόμενη φορά που θα πάρω γραμμή έστω και οπουδήποτε στο ίντερνετ ότι κάποιος έχει τάσεις παιδοφιλίας, ή στα πλαίσια του "πολιτισμού" του υπερασπίζεται το πολιτισμένο νομικό πλαίσιο που πρέπει να διέπει την αντιμετώπιση αυτών, μα το χριστό και την παναγία δε θα σταματήσω μέχρι να ανακαλύψουν οι Αρχές και να γδύσουν το σπίτι αυτουνού που έστω και για πλάκα προκαλεί με τέτοιες δηλώσεις την ασυλία αρρώστων ανθρώπων.
Ο πολιτισμός σταματά εκεί που αρχίζει η αρρώστεια. Και δυστυχώς ο δυτικοευρωπαικός πολιτισμός έχει βρει βαλβίδα εκτόνωσης των ασθενειών του πάσης φύσεως στην Αφρική και την Ασία.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
A

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ιουλία το θέμα που θίγεται είναι σοβαρό και δεν πρέπει να απασχολεί μόνο το σάιτ, ή τα αλληλομπινελίκια ανάμεσα σε διαφωνούντα, ή συμφωνούντα θρεντ.
Σιχαμένα Ταξιδιωτικά πρακτορεία διαφημίζουν ταξίδια σε Ασιατικές Χώρες με μπόνους το ξεπαρθένιασμα κοριτσιών ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΩΝ ηλικίας αναλόγως με τις ορέξεις του κάθε ζώου.
Υπάρχουν ζώα οικογενειάρχες σε πολιτισμένες ευρωπαικές χώρες που κάθε χρόνο κάνουν το "ταξιδάκι" τους σε Ασιατικές χώρες (αυτές που ονομάζει ο Σαλιέρι του σάιτ ραγδαία αναπτυσσόμενες) που πηγαίνουν εκεί και βγάζουν χωρίς καμμιά ποινική συνέπεια όλη τους την αρρώστια και μάλιστα με τις ευλογίες των εκεί οικογενειών που στα όρια του λοιμού με τα 100 δολλάρια του ξεπαρθενιάσματος συντηρούν την οικογένεια ολόκληρη για έναν ολόκληρο χρόνο!!!!!!!!!
Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις τα εν λόγω μουνιά όταν γυρίζουν καμαρώνουν στα κολλητάρια μουνόπανα φίλους τους για τα κατορθώματά τους.
Πολλά από τα παιδιά τα διαλέγουν από πριν από άλμπουμ φωτογραφιών όπως ακριβώς εμείς οι πολιτισμένοι ξεφυλλίζουμε τα άλμπουμ γενεθλίων, ή γάμου ή ταξιδίων αναψυχής.
Οταν είχα πρωτοανακαλύψει τι παίζεται εκεί σε αυτές τις χώρες είχα γίνει έξαλλος (και είμαι ακόμα) με την ατιμωρησία, την ασυδοσία και την ασυλία που χαίρουν αυτά τα μουνιά σε ολόκληρο τον δυτικοευρωπαικό πολιτισμένο κόσμο.
Και όσο για την καθημερινή ευγένεια που επικαλούνται κάποιοι για τους Ευρωπαίους, είμαι περήφανος που ρίχνω χριστοπαναγίες, αλλά τουλάχιστον η Ελλάδα δεν είναι τόσο ψηλά στην πελατεία αυτών των ταξιδιών αναψυχής.....

Υ.Γ.
Την επόμενη φορά που θα πάρω γραμμή έστω και οπουδήποτε στο ίντερνετ ότι κάποιος έχει τάσεις παιδοφιλίας, ή στα πλαίσια του "πολιτισμού" του υπερασπίζεται το πολιτισμένο νομικό πλαίσιο που πρέπει να διέπει την αντιμετώπιση αυτών, μα το χριστό και την παναγία δε θα σταματήσω μέχρι να ανακαλύψουν οι Αρχές και να γδύσουν το σπίτι αυτουνού που έστω και για πλάκα προκαλεί με τέτοιες δηλώσεις την ασυλία αρρώστων ανθρώπων.
Ο πολιτισμός σταματά εκεί που αρχίζει η αρρώστεια. Και δυστυχώς ο δυτικοευρωπαικός πολιτισμός έχει βρει βαλβίδα εκτόνωσης των ασθενειών του πάσης φύσεως στην Αφρική και την Ασία.   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

τα έχεις δοκιμάσει περσόνα αυτα τα αίσχη και τα γνωρίζεις τοσο καλά ?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Περσονα, μαζι σου.
+1.000.000.000.000

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα έχεις δοκιμάσει περσόνα αυτα τα αίσχη και τα γνωρίζεις τοσο καλά ?
Να ζητήσεις ρε μουνόπανο να δώσουμε δημόσια τα στοιχεία μας στους Μοντς και βουρ για ΓΑΔΑ. Μετά να σε δω ρε αλητάμπουρα.
Και εάν συνεχίσεις τέτοιες μαλακίες υπάρχει και η Δίωξη Είπαμε.... One phonecall away είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προς μοντεράτορες...
Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, και επειδή το εν λόγω άι πι εχθές μου πρότεινε ριζόρτ δικό του με ρωσσοουκρανές (χωρίς να ξέρω τι άλλο παίζει με τα "ριζόρτ" του κυρίου) ότι θα τραβήξω το θέμα όσο πάει.
Επειδή μάλιστα έχει το θράσος να με ειρωνεύεται πρτοσπαθώντας να μετακυλήσει το ζήτημα σε δικές μου προσωπικές εμπειρίες θα ζητήσω από τον ιδιοκτήτη του σάιτ να επικοινωνήσει μαζί μου για τα περαιτέρω.

OP
OP
A

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Να ζητήσεις ρε μουνόπανο να δώσουμε δημόσια τα στοιχεία μας στους Μοντς και βουρ για ΓΑΔΑ. Μετά να σε δω ρε αλητάμπουρα.
Και εάν συνεχίσεις τέτοιες μαλακίες υπάρχει και η Δίωξη Είπαμε.... One phonecall away είναι.

εισαι μια μια αποτυχημένη μοναδα αφου χρησιμοποιείς ψέματα και συκοφαντιες για οτιδήπτε συζητας ....

καμια σοβαρότητα ολα χυμα και ολα ψεμα ....

να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου ....

ποτε δεν υπερασπίστηκα αυτο που αναφέρεις ... απλά μυαλο γνωση και έρευνα ανέφερα αλλά εσυ και οι παρομοιοι σου το αντιστρέψατε μεχρι εκι που δεν παει ....

δεν καταλαβαινω γιατι δεν σε φιμωνουν οι mods ?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Υ.Γ.
Ο πολιτισμός σταματά εκεί που αρχίζει η αρρώστεια. Και δυστυχώς ο δυτικοευρωπαικός πολιτισμός έχει βρει βαλβίδα εκτόνωσης των ασθενειών του πάσης φύσεως στην Αφρική και την Ασία.   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
+ 1.000.000.000  και τα αμελετητα του ξεριζωμα - οχι κοψιμο -και στη φωτια.
Αν και τον αγαπητο Ahens1 πιο πολυ τον κοβω για "μπαταξη" να μπαινει δηλαδη και να γ@μ@ει τη συζητηση, παρα για υποστηριχτη της παιδεραστιας παρα τα γραφομενα του.
Εχω ομως την περιεργεια να μαθω αν αυτα τα γραφομενα στα οποια σαφως ταζοταν υπερ της παιδεραστιας -αρκει τα θυματα να ηταν Ασιατακια -τα εσβησε ο οδιος ή οι moderators (και καλα εκαναν δλδ)

OP
OP
A

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6

για να σε δω ... στείλε μου με pm  ενα τηλ σου .... και θα σε καλέσω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχθές έγραψε σε άλλο θρεντ....
σε δική μου απάντηση εάν έχει κωλάδικο....

έχω στο Lugano για την εξυπηρέτηση των καλων πελατων .... club Victoria / on the lake - διπλα στο ξενοδοχείο Eden ....
Ουκρανορωσιδάκια και λοιπές ανατολικές φυλές ....

Ελπίζω να είσαι ψευτρόνι μικροαπατεώνας. Το παραπάνω λέγεται δημόσια αποδοχή μαστρωπείας.
Τηλέφωνό μου σε πμ να σου στείλω;
Φρόντισε να έχεις μαζεμένα ότι χρειάζεται εάν είναι αλήθεια τα παραπάνω.
Ξέρεις εσύ για που. Μαζί σου δεν ασχολούμαι άλλο. Εάν οι μοντεράτορες δεν ασχοληθούν σε εύθετο χρόνο με το θέμα θα αχοληθούν αυτοί που πρέπει.
Τα στοιχεία μου πλήρη στη διάθεσή τους.  Σταύρο περιμένω πμ. Οπως επίσης και από τον Ζηρο και τον αντισθένη.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ώρες ώρες ρε περσονα απορώ με εσένα.
Χειρότερος κι απο εμένα (στα αθλητικά, αν και στα υπόλοιπα καλός  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: γίνομαι εννίοτε) γίνεσαι  :grin: :grin: :grin: :grin:

Μα δεν βλέπεις οτι το μαλακιστήριον είναι μέλος απο το σωτήριον έτος 2006 και η πλειονότητα των ποστ του έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες??
Και κάτι γράφει πιο πίσω ο Enforcer, ή σε άλλο θρέντ (δεν θυμάμαι που το είδα) όπου έχει δίκιο.
Τι ασχολείσαι με τον παπαρίδη που κρατάει τις τύχες του κοσμάκη, δηλαδή εσένα και εμένα, στα χέρια του??
Άστον να πάει να γαμηθεί τον μαλάκα....να βρει την υγειά του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ώρες ώρες ρε περσονα απορώ με εσένα.
Χειρότερος κι απο εμένα (στα αθλητικά, αν και στα υπόλοιπα καλός  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: γίνομαι εννίοτε) γίνεσαι  :grin: :grin: :grin: :grin:

Μα δεν βλέπεις οτι το μαλακιστήριον είναι μέλος απο το σωτήριον έτος 2006 και η πλειονότητα των ποστ του έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες??
Και κάτι γράφει πιο πίσω ο Enforcer, ή σε άλλο θρέντ (δεν θυμάμαι που το είδα) όπου έχει δίκιο.
Τι ασχολείσαι με τον παπαρίδη που κρατάει τις τύχες του κοσμάκη, δηλαδή εσένα και εμένα, στα χέρια του??
Άστον να πάει να γαμηθεί τον μαλάκα....να βρει την υγειά του.
φίλε θεωρώ ότι για όλα τα θέματα έχω μεγάλη ηθική ελαστικότητα και ανοχή. Αλλωστε και γω δε μπορώ να πω ότι είμαι από τα παιδιά του κατηχητικού....
Αλά στο θέμα της παιδεραστίας γίνομαι έξαλλος και φτάνω στο σημείο της αυτοδικίας ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους.
Τελεία.
Καλός ο χαβαλές, καλός ο ψευτοτσαμπουκάς να περνά η ώρα μας, αλλά με αυτό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom