Νέα

Σέρβοι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
εχεις δικιο φιλε μου αλλα δεν γουσταρω την ψευτομαγκια και το δηθεν πνευμα,εγω και φυσικα μιλησα γενικα αλλα αυτος ο με προσεβαλε και αυτος και ο αλλος ειναι κομπλεξικα ατομα και δεν εχουν ιδεα για το τι ειναι σερβος,πιστεψε με,πραγματικα πιστεψε με.

Και γω φίλε έχω την ίδια  εντύπωση για τους Σέρβους, βασανισμένος και όμως αξιοπρεπής λαός....
Παρόλα αυτά, (και έχω τσακωθεί άγρια με τον τριχωτό σε άλλα θρεντ που το κάνει), εδώ ουσιαστικά δεν έβρισε.
Αυτό που έκανε ήταν....μέσα στα όρια της ειρωνίας κατα κάποιο τρόπο....
Εσένα όμως σε κατάφερε (κακώς , ξέρω ότι δεν είσαι έτσι συνήθως), και ξέφυγες, και μεταχειρίστικες φράσεις που ήταν τρισχειρότερες.
Αυτό ήταν το λάθος σου.
Προσπάθησε να μην δίνεις λαβή, γιατί βρίσκουν αφορμή να λένε μετά ότι τους βρίζουμε , τους καταπιέζουμε , και διάφορα τέτοια.
Την γνώμη μου λέω, πάντα φιλικά.
Αν θες, δες το θρεντ με τους Αριστερούς λεβέντες, για να καταλάβεις τι πραγματικά πιστεύω για τα άτομα αυτά.
Στη συγκεκριμένη φάση βέβαια, ξέφυγες εσύ....

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.132
Πόντοι
10.335
Τολμαμε εμεις οι κλαψομουνιδες να κρινουμε αυτον τον λαο???Εαν εμεις ειχαμε υποστει τα δεινα τους θα βγαζαμε τισ αδελφες μας σε STUDIO!!!!Ντροπη ρε παιδια τετοια εμπαθεια σε αυτον τον περιφανο λαο.Ας ειχαμε το 1/10 απο το σθενος τους......

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Τολμαμε εμεις οι κλαψομουνιδες να κρινουμε αυτον τον λαο???Εαν εμεις ειχαμε υποστει τα δεινα τους θα βγαζαμε τισ αδελφες μας σε STUDIO!!!!Ντροπη ρε παιδια τετοια εμπαθεια σε αυτον τον περιφανο λαο.Ας ειχαμε το 1/10 απο το σθενος τους......
Γιατι αυτοι νομιζεις οτι προσπαθουν να κανουν κατι διαφορετικο.
Οταν γνωρισα το πρωι μια κοπελλα και κανονισαμε να παμε για καφε το απογευμα και μου εφερε μαζι μανα πατερα και αδελφο.Τι νομιζεις οτι εκαναν.Βγαλαν στη βιζιτα την κορουλα-αδελφη για μια καλυτερη ζωη στην Ελλαδα.Γιατι η συζητηση στον καφε ολο την εδιωχνα απο την ελλαδα και ολο εκει γυρναγε.Να μην αναφερω τις αμετρητες πολυ ωραιες αντικειμενικα δεν ειναι για τα δοντια μου απο εξωτερικης εμφανισης πως ξαφνικα γινοντουσαν με τη λεξη Ελληνας.Μην παρεξηγησεις αυτο που λεω.Ο νεοελληναρας το πιο πιθανο ειναι να ηταν χειροτερος αλλα μην τους λεμε και περηφανους.
razumes bratte.aide da duvamo nesto.

killthemobil

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε καλά μην τρελένεσαι.Οι Σέρβοι και Οι ρώσσοι οι Ορθοδοξοι γενικά μας βλέπουν πάρα πολύ σαν αδελφό λαό.Και πριν τους βομβαρδίσεις και από όταν η Ρωσσία ήταν στα πάνω τους.Πολύ πιο πολύ από τους κύπριους που μας αγαπούνε όσο οι Βρετανοί....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom