aprosperastos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ενδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
Ενδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
μπορει να είναι και το ποστ του μηνα τυπε
βγαλτην στην βιζιτα να βγαλεις τα εξοδα σου.
ναι γουσταρεις τα μισα?ξερεις τι ωραια θα ητανε εδω μεσα αν δεν ειχαμε τετοια σχολια?βγαλτην στην βιζιτα να βγαλεις τα εξοδα σου.
Tι ομαδα ειναι τυπεΕνδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
μπορει να είναι και το ποστ του μηνα τυπε
α) Ενδιαφέρεσθε να μοιρασθείτε μόνο τα έξοδα?
β) Η νεαρά Σέρβα γνωρίζει περί των προθέσεών σας?
δηλαδη;κάτσε στα αυγά σου ρε μιτζιθρόγκα! μου μαθατε όλοι και τις σέρβες
τι αλο;αν το ξερει;χαχαχαα) Ενδιαφέρεσθε να μοιρασθείτε μόνο τα έξοδα?
β) Η νεαρά Σέρβα γνωρίζει περί των προθέσεών σας?
ΓΙα να κερδισουμε τι ;Ενδιαφερει καποιον εδω μεσα να μοιραστουμε εξοδα για σερβα μουναρα 23 ετων..ερχετε αυτες τις μερες .αν ναι στειλε μου p.m.ειμαι θεσσαλονικη
τωρα μιλαμε....ενδιαφέρεστε για ταξιδακι και φιλοξενια αθηνα τυπε ?
δηλαδη;