Sensualityspa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 186
Θα προτεινα Μικι.Μάγκες έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα κομμάτια ... φέρονται δυνατά
Την εμπειρία σας συναγωνιστές ...
Tzeni- Σερβα
Miki - Ρουμανα
Ειχα περασει και με τις 2 παλια, η Μικι ειναι οκ απο συμμετοχη, οσο για την αλλη...αν δεις κριτικες...κηφισου-θεσσαλιας-λ.αθηνων 373...απο κει και περα βεβαια ο,τι κρινει ο καθενας μας ασχετα με τις γνωμες κ εμπειριες των αλλων...Θα προτεινα Μικι.
Εχεις δοκιμασει αναλ με τη μικι? ειδα το προσφερειΕιχα περασει και με τις 2 παλια, η Μικι ειναι οκ απο συμμετοχη, οσο για την αλλη...αν δεις κριτικες...κηφισου-θεσσαλιας-λ.αθηνων 373...απο κει και περα βεβαια ο,τι κρινει ο καθενας μας ασχετα με τις γνωμες κ εμπειριες των αλλων...
Τζένη απο εμφάνιση τσόντα αλλα σέρβις χάνει πόντουςΕιχα περασει και με τις 2 παλια, η Μικι ειναι οκ απο συμμετοχη, οσο για την αλλη...αν δεις κριτικες...κηφισου-θεσσαλιας-λ.αθηνων 373...απο κει και περα βεβαια ο,τι κρινει ο καθενας μας ασχετα με τις γνωμες κ εμπειριες των αλλων...
Yes!Εχεις δοκιμασει αναλ με τη μικι? ειδα το προσφερει
Σε αφηνει να το χαρεις η σου βαζει περιορισμους ?
Δε με περιοριζε..απεναντιας! Αλλα μιλαμε 2 χρονια και βαλε πισω..δε ξερω πως αποδιδει τωραΣε αφηνει να το χαρεις η σου βαζει περιορισμους ?
Προσφατα ειχα παει με τη lucy και ελεγε μονο μια σταση και δεν το χαρηκα και πολυ
Είναι γωνία Βουλιαγμένης και Μπουζιάνη.ρε μαγκες απο που μπαινουμε στο σπα; η πορτα ειναι πανω στην βουλιαγμενης ; καμια ταμπελα κανα κουδουνι;
Νασαι καλά παίχτη. Τι ώρες είναι οι καλύτερες να μην έχει κίνηση το στέκι;Είναι γωνία Βουλιαγμένης και Μπουζιάνη.
Η πόρτα είναι γκρίζα και είναι πάνω στη Μπουζιάνη. Μπαίνεις και έχει μια δεύτερη αλουμινένια λευκή πόρτα που χτυπάει κουδούνι και σου ανοίγουν
ρε μαγκες απο που μπαινουμε στο σπα; η πορτα ειναι πανω στην βουλιαγμενης ; καμια ταμπελα κανα κουδουνι;
Νομίζω είναι ξανά σήμερα εδώ.Προ δύο τριών εβδομάδων περίπου, μεσημέρι, υπήρχε μια Alisia, δουλεύει κανονικά το κορίτσι, δεν φαίνεται στο πρόγραμμα.
Και προ αμνημονεύτων χρόνων μας ..κοιτάγανε με φθόνο , και εκεί _ και από τον φούρνο και από το βενζιναδικο οταν πηγαίναμε στο Βουλιαγμένης...68
Λάθος διατύπωση την Alisa ήθελα να γράψω, μια ξανθιά ψηλή Λευκορωσίδα την βλέπω σε Κηφισού 60 αλλά χωρίς ωράριο στο πρόγραμμα.Νομίζω είναι ξανά σήμερα εδώ.
Συνήθως νομίζω δουλεύει στο άλλο μαγαζι στη ΛΚ35