Νέα

ΣEΝΕΓΑΛΗ 2021 (οι ομορφότερες αφρικανές)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μυρίζουν πολλές ακόμα κ. Μιγαδες
Αυτά τα μείον μας οδηγούν στις.. Κωλορωσσοφωνες
Για να μη με λεεν και ρατσιστή δεν λέω κάτι κακό για τις μαύρες έχω γνωρίσει μερικές σιμπαθητικα κορίτσια αλλά μιριζουνε.. Επίσης εινει πιο μορφομενες από τις ελλεινιδες εγώ είχα γνωρίσει μια καμερουνεζα και ήξερε να μιλάει τέλεια αγγλικά και γαλλικά.. Ποια ελλεινιδα το κάνει αυτό? Καμια?.. Γενικά το μιαλο των μαύρων γινεκων κόβει πιο πολύ από τις ελλεινιδες, αλλά θέλει λίγο χρόνο να τις σινηθισεις γιατί είναι διαφορετικές στην εμφάνιση, είναι σαν να πας από τη μηχανή στο αμάξι ένα πραγμσ..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.141
Πόντοι
5.006
Πάω για το metoo με αυτο :confused:
IMG_20220118_134802.jpg
σιγα ρε τυπε......τι ζουμ ειναι αυτο????
να τον παιξουμε θελουμε, δεν ειμαστε γυναικολογοι να κανουμε εξεταση για χλαμυδια....
:confused: :confused: :confused: :confused:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
σιγα ρε τυπε......τι ζουμ ειναι αυτο????
να τον παιξουμε θελουμε, δεν ειμαστε γυναικολογοι να κανουμε εξεταση για χλαμυδια....
:confused: :confused: :confused: :confused:
Λες τυπε κόλλησα κοβιντ από αυτήν; :confused:
Θα το στείλω στο νήμα με τον κορονοιο για εξεταση

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Για να μη με λεεν και ρατσιστή δεν λέω κάτι κακό για τις μαύρες έχω γνωρίσει μερικές σιμπαθητικα κορίτσια αλλά μιριζουνε.. Επίσης εινει πιο μορφομενες από τις ελλεινιδες εγώ είχα γνωρίσει μια καμερουνεζα και ήξερε να μιλάει τέλεια αγγλικά και γαλλικά.. Ποια ελλεινιδα το κάνει αυτό? Καμια?.. Γενικά το μιαλο των μαύρων γινεκων κόβει πιο πολύ από τις ελλεινιδες, αλλά θέλει λίγο χρόνο να τις σινηθισεις γιατί είναι διαφορετικές στην εμφάνιση, είναι σαν να πας από τη μηχανή στο αμάξι ένα πραγμσ..
Ρε τυπε άλλο οι προσφυγοπουλες που είναι Ελλάδα δίχως χρήματα κ άλλο να χτυπήσεις κανένα φοιτητακι από τιντερ κ από καλή γειτονιά

Πας που πας Αφρική τουλάχιστον να πάρεις από πάνω ραφι κ με κάποιο επιπεδο

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Oι Ελληνίδες κατουράνε μορφωτικά τις αφρικάνες.
Όσες έρχονται Ευρώπη,
το πολύ να σφουγγαρίσουν τίποτα σκάλες,γιατί για παραπάνω δεν είναι...

Αλλά εσύ έχεις κόμπλεξ με τις Ελληνίδες γιατί είτε δηλώσεις Ιταλός είτε Μεξικάνος(όπως η συμπατριώτισσά σου)
πάλι δε σου κάθονται.

Βολκάνο, συνέχισε τις εξορμήσεις και το ωραία thread σου.
Μία παρατήρηση...
Σαν λευκός δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι(ειδικά σαν Έλληνας),αλλά ακόμη και απόγονος δουλεμπόρων να ήσουν,
δεν υπάρχει κληροδοτική ευθύνη σε αυτά...
Ξέρω ότι τέτοια μέρη,έχουν περίεργη δυναμική,απλά το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για όσους επισκέπτονται το Νταχάου ή το Κατίν και όχι εξαιτίας blm μοντερνιάς.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Oι Ελληνίδες κατουράνε μορφωτικά τις αφρικάνες.
Όσες έρχονται Ευρώπη,
το πολύ να σφουγγαρίσουν τίποτα σκάλες,γιατί για παραπάνω δεν είναι...

Αλλά εσύ έχεις κόμπλεξ με τις Ελληνίδες γιατί είτε δηλώσεις Ιταλός είτε Μεξικάνος(όπως η συμπατριώτισσά σου)
πάλι δε σου κάθονται.

Βολκάνο, συνέχισε τις εξορμήσεις και το ωραία thread σου.
Μία παρατήρηση...
Σαν λευκός δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι(ειδικά σαν Έλληνας),αλλά ακόμη και απόγονος δουλεμπόρων να ήσουν,
δεν υπάρχει κληροδοτική ευθύνη σε αυτά...
Ξέρω ότι τέτοια μέρη,έχουν περίεργη δυναμική,απλά το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει και για όσους επισκέπτονται το Νταχάου ή το Κατίν και όχι εξαιτίας blm μοντερνιάς.
Σαν Έλληνας δεν ντρέπομαι αλλά σαν λευκός
Ασφαλώς κ ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε ευθυνη για το δουλεμπόριο αλλά ....τουλάχιστον οι πρώην αποικιοκράτες θα μπορούσαν να πουν ενα συγγνώμη
Μόνο αυτό αρκεί στις αφρικανικές κυβερνήσεις ως μια αρχή για νέες σχέσεις

Στην Ουγκάντα είχα γνωρίσει οδηγό ταξί με μηχανάκι που ήξερε πολλά πράγματα για την ελληνική ιστορία οπότε το βασικό είναι η μόρφωση κ παιδεία κ λόγω αυτού του θέματος οι Αφρικανοί είναι πίσω κ όχι διότι έχουν χαμηλότερο iq

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Ασφαλώς κ ούτε εγώ ούτε εσύ έχουμε ευθυνη για το δουλεμπόριο αλλά ....τουλάχιστον οι πρώην αποικιοκράτες θα μπορούσαν να πουν ενα συγγνώμη

Στην Ουγκάντα είχα γνωρίσει οδηγό ταξί με μηχανάκι που ήξερε πολλά πράγματα για την ελληνική ιστορία οπότε το βασικό είναι η μόρφωση κ παιδεία κ λόγω αυτού του θέματος οι Αφρικανοί είναι πίσω κ όχι διότι έχουν χαμηλότερο iq
Δεν ειναι ετσι απλα, αν ζητησουν συγγνωμη αναγνωριζουν λαθος αρα θα τους τρεχουν για αποζημιωσεις.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Δεν ειναι ετσι απλα, αν ζητησουν συγγνωμη αναγνωριζουν λαθος αρα θα τους τρεχουν για αποζημιωσεις.
Όχι ο ΟΗΕ είχε ζητήσει από συγγνώμη από όσο μου είπαν οι guide δίχως να τους δεσμεύει για αποζημιώσεις ή να ζητήσουν οι παρούσες χώρες αποζημιώσεις

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Όχι ο ΟΗΕ είχε ζητήσει από συγγνώμη από όσο μου είπαν οι guide δίχως να τους δεσμεύει για αποζημιώσεις ή να ζητήσουν οι παρούσες χώρες αποζημιώσεις
Στα @@ τους ο ΟΗΕ όπως πάντα. Δεν υπάρχει λόγος να ζητήσουν επισήμως.

Θα δεσμεύονταν από κάποια ανωτατη δικαστικη αποφαση να μην ζητησουν αποζημιωσεις;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Εγώ ντρέπομαι σαν άνθρωπος για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,
το παιχνίδι ήταν πάντα ισχυρός vs ανίσχυρου,
υπάρχουν και μη λευκοί που έκαναν τα ίδια όταν ήταν σε θέση ισχύος.
Και αν κάποιος πει ότι οι λευκοί θεωρούσαν τους μαύρους ζώα,
το ίδιο θεωρούσαν και οι ναζί τους Πολωνούς και στην ατζέντα τους ακριβώς για σκλάβους τους προόριζαν.

Λόγω δουλειάς θα σου πω ότι το iq είναι μετρήσιμο και οι αφρικανοί είναι πίσω κατά μ.ό.
Και όχι λόγω ελλειματικού dna ή αντίστοιχο λόγο.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
το ίδιο θεωρούσαν και οι ναζί τους Πολωνούς και στην ατζέντα τους ακριβώς για σκλάβους τους προόριζαν.

Λόγω δουλειάς θα σου πω ότι το iq είναι μετρήσιμο και οι αφρικανοί είναι πίσω κατά μ.ό.

Βιολόγος; Ανθρωπολόγος;
Υπάρχει κάτι να διαβάσουμε πάνω σε αυτό το τελευταίο;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Βιολόγος; Ανθρωπολόγος;
Υπάρχει κάτι να διαβάσουμε πάνω σε αυτό το τελευταίο;
Υπάρχει βιβλιογραφία,δημοσιεύσεις,έρευνα,κ.λ.π. εδώ και δεκαετίες.
Πήγα να σηκώσω ένα pdf στα αγγλικά,αλλά είναι μεγάλο.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266

Λόγο έλλειψης εικόνων παραστάσεων κ μορφωσης

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266

authenticstatue

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
12
Πόντοι
0
Ωραιες οι μαυρες , αλλα δεν χρειαζεται να παω στη Σενεγαλη . εχω μια νταρντανα σενεγαλεζα εδω στην αθηνα και τις ριχνω 3 την φορά και ειμαι 55 ετων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom