Δεν τοξερα Νομιζα αφρικάνικα μιλάνε
Ζηταν λεφτά με την ώρα η παίζει δήθεν γιρλφριεντφαση
με δώρο κάνα ψιλό?
Δηλαδή είδες πουρους χέρι χερι με γαζέλες ετών 20?
Καλά άστη αυτή
Οινπωλητριες κομωτριες νοσοκόμες ρεσεπσθονιστ δηλ ήταν δεκτικες σε πρόταση για καφέ ντίσκο κλπ?
Εννοείται με χοθστωμα άμεσο στο ραντεβού μετα
Επιστροφή στην Ευρώπη αφού πρώτα έφαγα άκυρο από royal air marocco αφού έκλεισε το Μαρόκο κ έκλεισα εισητηρια νέα dakar milano odessa stop over istanbul.
.
Απαράδεκτο το malpemsa που δεν άνοιξε το τράνζιτ baggage control κ τα ζώα στο αεροδρόμιο ζητούσαν συγνώμη διότι δεν μας ενημέρωσαν είκοσι άτομα κ αναγκαστικά έκανα ( παράνομα exit pasport control ανέβηκα αναχώρησεις τicket control baggage control passporr control σε 15 λεπτά αφού έφαγα ολονών τη σειρά
Ηληθιοι Ιταλοί
Ένας Αμερικανός με εξαμελή οικογένεια για Άμστερνταμ έχασε την πτήση
Ιταλία βγήκα παράνομα διότι ήθελε pcr test κ εγώ είχα μόνο green passport certificate
Αλλά κατάλαβαν τη βλακεία τους κ με άφησαν
Άκου εκεί international airport κ να μη δουλεύει το χάραμα transit baggage control επειδή δεν ήρθαν οι τρεις υπάλληλοι
Odessa βγήκα έξω αφού είχα ευτυχώς covid insuranse
Να σημειώσω Σενεγάλη πας μόνο με διαβατήριο δίχως βίζα κ με european green certificate pass
Καλά άστη αυτή
Οινπωλητριες κομωτριες νοσοκόμες ρεσεπσθονιστ δηλ ήταν δεκτικες σε πρόταση για καφέ ντίσκο κλπ?
Εννοείται με χοθστωμα άμεσο στο ραντεβού μετα
Επιστροφή στην Ευρώπη αφού πρώτα έφαγα άκυρο από royal air marocco αφού έκλεισε το Μαρόκο κ έκλεισα εισητηρια νέα dakar milano odessa stop over istanbul.
.
Απαράδεκτο το malpemsa που δεν άνοιξε το τράνζιτ baggage control κ τα ζώα στο αεροδρόμιο ζητούσαν συγνώμη διότι δεν μας ενημέρωσαν είκοσι άτομα κ αναγκαστικά έκανα ( παράνομα exit pasport control ανέβηκα αναχώρησεις τicket control baggage control passporr control σε 15 λεπτά αφού έφαγα ολονών τη σειρά
Ηληθιοι Ιταλοί
Ένας Αμερικανός με εξαμελή οικογένεια για Άμστερνταμ έχασε την πτήση
Ιταλία βγήκα παράνομα διότι ήθελε pcr test κ εγώ είχα μόνο green passport certificate
Αλλά κατάλαβαν τη βλακεία τους κ με άφησαν
Άκου εκεί international airport κ να μη δουλεύει το χάραμα transit baggage control επειδή δεν ήρθαν οι τρεις υπάλληλοι
Odessa βγήκα έξω αφού είχα ευτυχώς covid insuranse
Να σημειώσω Σενεγάλη πας μόνο με διαβατήριο δίχως βίζα κ με european green certificate pass
Ρε μλκα που να ξέρω τι γίνεται Σενεγάλη
Εδω παν οι άλλοι ταυλανδη γαμανε 35αρες 40αρες και τους δίνουν και 100ευρω
Που να ξέρω τι μλκια δέρνει όσους παν Σενεγάλη
Γκάμπια πάντως είναι πολύ εύκολο να πας μέσω Πορτογαλίας
Υγ μαλπενσε το κορυφαίο μαλακιστηρια αεροδρομιο
Μια φορά μπήκα μέσα με ε τικετ κ μετά που ταν να πετάξω το βγάζε ακυρο
Έχασα την πτήση
Στις 6 το πρωί επίσης
Πολύ μουνι κ ανσπτυσομενη τουριστικά γίνεται το Μπενίν
Κοτονού Σίτυ κ Πόρτο νοβο
Γαλλόφωνο κ εκεί με ωραίες κοπέλες κ ωραία μέρη σαν float villages
Στο μέλλον ίσως
Τέλος η Σενεγάλη έχει κοντά ροζ λίμνη που όμως έχω δει Μεξικό κ σαφάρι που όμως έχω κάνει Κένυα κ Κόστα Ρίκα κ Ουγκάντα
Επίσης έχει dessert safari κάτι που ίσως αξίζει αλλά είχα δει ουαρζαρατε Μαρόκο
Οπότε λόγω χρόνου επικεντρώθηκαν στην πόλη τα car στις παραλίες της και στο νησι γκορε
Πολύ μουνι κ ανσπτυσομενη τουριστικά γίνεται το Μπενίν
Κοτονού Σίτυ κ Πόρτο νοβο
Γαλλόφωνο κ εκεί με ωραίες κοπέλες κ ωραία μέρη σαν float villages
Στο μέλλον ίσως
Τέλος η Σενεγάλη έχει κοντά ροζ λίμνη που όμως έχω δει Μεξικό κ σαφάρι που όμως έχω κάνει Κένυα κ Κόστα Ρίκα κ Ουγκάντα
Επίσης έχει dessert safari κάτι που ίσως αξίζει αλλά είχα δει ουαρζαρατε Μαρόκο
Οπότε λόγω χρόνου επικεντρώθηκαν στην πόλη τα car στις παραλίες της και στο νησι γκορε
Ρε μλκα που να ξέρω τι γίνεται Σενεγάλη
Εδω παν οι άλλοι ταυλανδη γαμανε 35αρες 40αρες και τους δίνουν και 100ευρω
Που να ξέρω τι μλκια δέρνει όσους παν Σενεγάλη
Γκάμπια πάντως είναι πολύ εύκολο να πας μέσω Πορτογαλίας
Υγ μαλπενσε το κορυφαίο μαλακιστηρια αεροδρομιο
Μια φορά μπήκα μέσα με ε τικετ κ μετά που ταν να πετάξω το βγάζε ακυρο
Έχασα την πτήση
Στις 6 το πρωί επίσης
Τέλος στο παλαιότερο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Αφρικής το slaves of house me την door no return κσθως οι σκλάβοι όταν την περνούσαν δεν θα ξαναρβλεπαν ποτέ την οικογένεια τους κ ξεκινούσε με καράβι που προσάραξε στο φρούριο κ μάζευε τους σκλάβους για το υπεραρατλαντικο ταξιδι στην Αμερική
Οι μισοί πέθαιναν από αρρώστιες
Οφείλει η ανθρωπότητα ένα συγγνώμη στην ντροπή αυτή
Δυστυχώς αν κ ο ΟΗΕ το έχει ζητήσει από τους πρώην αποικιοκράτες Ισπανία Πορτογαλία Γαλλία και Αγγλία έχουν αρνηθεί να ζητήσουν συγνώμη