Νέα

selena

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apolonas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 819
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

insanetourist99

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
1.510
η αλλη μπηκε σε σαιτ με κριτικες για πουτανες που λεγεται μπουρδελα και απορει που της κανουν ανηθικες προτασεις...μια ζωη καβλαντας ο ελληνας ΤΕΛΟΣ

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
η αλλη μπηκε σε σαιτ με κριτικες για πουτανες που λεγεται μπουρδελα και απορει που της κανουν ανηθικες προτασεις...μια ζωη καβλαντας ο ελληνας ΤΕΛΟΣ
τωρα δεν απορω συνηθισα! :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
με σενα δεν εχουμε μιλησει καν.

Λογικό.

Με τέτοιες τιμές που μου στείλατε και με άρνηση από μέρους σας να μου αποστείλετε φωτογραφίες, τι περιμένατε; Να συνεχίσουμε τα π.μ. και να ανοίξουμε κουβεντούλα για το πώς θα φορεθούν τα φουλάρια φέτος τον χειμώνα;

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
Λογικό.

Με τέτοιες τιμές που μου στείλατε και με άρνηση από μέρους σας να μου αποστείλετε φωτογραφίες, τι περιμένατε; Να συνεχίσουμε τα π.μ. και να ανοίξουμε κουβεντούλα για το πώς θα φορεθούν τα φουλάρια φέτος τον χειμώνα;
εγω δεν εστειλα καμια τιμη :idiot:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πρέπει να λέει πολλά πάντως η τύπισσα για να έχει τέτοια πέραση ...  :grin:

images

κάτι τέτοιο φαντασιώνομαι..  :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...η δευτερη συναντηση με την σελενα,κλειστηκε ευκολα με 1-2 μυνηματα,σε ξενοδοχειο στα νοτια,πριν 3-4 μερε περιπου, ηταν σε καλυτερη ατμοσφαιρα,ανετη πλεον,και μαλιστα 10 λεπτα νωριτερα(καλο αυτο)...της ζητησα να φορεσει κατι ποιο σεξυ(απο μεσα)..οντως,το σετ εσωρουχως ηταν μπομπα...τονιζε,στηθος και κολο στο φουλ...βελυιωμενη στο στοματικο,καταφερε στο 15 λεπτο να με τελειωσει εντος...διακριτικα,πηγε στην τουαλετα για αδειασμα..κουβεντα,και βουρ γιαδευτερο γυρο,οπου το γλυψιμο που της εκανα αποδειχθηκε οτι της αρεσε,αφου τα μαγουλα ειχαν γινει κατακοκκινα..προφυλακτικο,και στ 4 για αλλη μια φορα,δυνατοτερηενταση,τραβηγμα μαλλιων,και σκαμπιλια,ηταν στο φορτε...μετα απο 15λεπτο κοπανημα,γυρισε,και τελειωμα στο στηθος...χαλαρωση,φιλακι για αποχαιρετισμο,και τελος,για αλλη μια φορα...κοστος 100 ευρω οπως και την πρωτη + ξενοδοχειο..

selena

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
31
Πόντοι
6
...η δευτερη συναντηση με την σελενα,κλειστηκε ευκολα με 1-2 μυνηματα,σε ξενοδοχειο στα νοτια, ηταν σε καλυτερη ατμοσφαιρα,ανετη πλεον,και μαλιστα 10 λεπτα νωριτερα(καλο αυτο)...της ζητησα να φορεσει κατι ποιο σεξυ(απο μεσα)..οντως,το σετ εσωρουχως ηταν μπομπα...τονιζε,στηθος και κολο στο φουλ...βελυιωμενη στο στοματικο,καταφερε στο 15 λεπτο να με τελειωσει εντος...διακριτικα,πηγε στην τουαλετα για αδειασμα..κουβεντα,και βουρ γιαδευτερο γυρο,οπου το γλυψιμο που της εκανα αποδειχθηκε οτι της αρεσε,αφου τα μαγουλα ειχαν γινει κατακοκκινα..προφυλακτικο,και στ 4 για αλλη μια φορα,δυνατοτερηενταση,τραβηγμα μαλλιων,και σκαμπιλια,ηταν στο φορτε...μετα απο 15λεπτο κοπανημα,γυρισε,και τελειωμα στο στηθος...χαλαρωση,φιλακι για αποχαιρετισμο,και τελος,για αλλη μια φορα...κοστος 100 ευρω οπως και την πρωτη + ξενοδοχειο..
δε μας εγραψες το ξενοδοχειο! :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom