insanetourist99
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 1.510
η αλλη μπηκε σε σαιτ με κριτικες για πουτανες που λεγεται μπουρδελα και απορει που της κανουν ανηθικες προτασεις...μια ζωη καβλαντας ο ελληνας ΤΕΛΟΣ
με σενα δεν εχουμε μιλησει καν.
τωρα δεν απορω συνηθισα!η αλλη μπηκε σε σαιτ με κριτικες για πουτανες που λεγεται μπουρδελα και απορει που της κανουν ανηθικες προτασεις...μια ζωη καβλαντας ο ελληνας ΤΕΛΟΣ
με σενα δεν εχουμε μιλησει καν.
εγω δεν εστειλα καμια τιμηΛογικό.
Με τέτοιες τιμές που μου στείλατε και με άρνηση από μέρους σας να μου αποστείλετε φωτογραφίες, τι περιμένατε; Να συνεχίσουμε τα π.μ. και να ανοίξουμε κουβεντούλα για το πώς θα φορεθούν τα φουλάρια φέτος τον χειμώνα;
απο τοτε που εγραψες εσυ εγιναν ολα!Οκ ,αν αλαξεις γνωμη ξερεις που θα με βρης !!!
απο τοτε που εγραψες εσυ εγιναν ολα!
λες;μπορει κιολας.....φοβάμαι ότι την πούτσησες .........και δεν το κατάλαβες αναμένουμε κριτική
λες;μπορει κιολας
πως θα φραψω για τον μπειμπυ αφου δε τον εχω συναντησεινα βάλεις και κριτική για τον baby , όχι τίποτα αλλο επειδή μας κάνει μαγκιές
καμια σχεση ομως μα καμια. :oπρέπει να λέει πολλά πάντως η τύπισσα για να έχει τέτοια πέραση ...
κάτι τέτοιο φαντασιώνομαι..
που βρηκες φωτο του Νιπλ ρε ? :o :o :oπρέπει να λέει πολλά πάντως η τύπισσα για να έχει τέτοια πέραση ...
κάτι τέτοιο φαντασιώνομαι..
που βρηκες φωτο του Νιπλ ρε ? :o :o :o
καμια σχεση ομως μα καμια. :o
γενικακαμιά σχέση η κατάσταση του ποπού η το πρόσωπο ?
γενικα
δε μας εγραψες το ξενοδοχειο!...η δευτερη συναντηση με την σελενα,κλειστηκε ευκολα με 1-2 μυνηματα,σε ξενοδοχειο στα νοτια, ηταν σε καλυτερη ατμοσφαιρα,ανετη πλεον,και μαλιστα 10 λεπτα νωριτερα(καλο αυτο)...της ζητησα να φορεσει κατι ποιο σεξυ(απο μεσα)..οντως,το σετ εσωρουχως ηταν μπομπα...τονιζε,στηθος και κολο στο φουλ...βελυιωμενη στο στοματικο,καταφερε στο 15 λεπτο να με τελειωσει εντος...διακριτικα,πηγε στην τουαλετα για αδειασμα..κουβεντα,και βουρ γιαδευτερο γυρο,οπου το γλυψιμο που της εκανα αποδειχθηκε οτι της αρεσε,αφου τα μαγουλα ειχαν γινει κατακοκκινα..προφυλακτικο,και στ 4 για αλλη μια φορα,δυνατοτερηενταση,τραβηγμα μαλλιων,και σκαμπιλια,ηταν στο φορτε...μετα απο 15λεπτο κοπανημα,γυρισε,και τελειωμα στο στηθος...χαλαρωση,φιλακι για αποχαιρετισμο,και τελος,για αλλη μια φορα...κοστος 100 ευρω οπως και την πρωτη + ξενοδοχειο..
πες το εσυ...δε μας εγραψες το ξενοδοχειο!