το εσρ ξυνει τα αρχιδια του
+1
Αλλά και να μην τα έξυνε, θα επέβαλε ένα πρόστιμο 50.000€, όσο 3 λεπτά διαφημίσεων της γαμωεκπομπής.
το εσρ ξυνει τα αρχιδια του
η να αποχωρήσει ο μαλακας και να αφησει το μωρό μόνο του
Πες τα ρε μεγάλε !!!!! Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να πάνε να δούνε το Σεφερλή
Ε το ιδιο δεν κανεις και εσυ ρε μαν;Πληρωνεις για να κανεις το ιδιο και το ιδιο συνεχεια.Και μάλιστα πληρώνουν για να ακούσουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ "ΑΣΤΕΙΑ", και να δουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ "ΠΑΡΩΔΙΕΣ" που έχουν ηδη δει και ακούσει τα τελευταία 10+ χρόνια, σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ που έχει κάνει!!!!!
Και δεν τα τρώω τα λεφτά μου στις πουτάνες καλύτερα;;;;;;
....oh, wait...
i already do that!
Ε το ιδιο δεν κανεις και εσυ ρε μαν;Πληρωνεις για να κανεις το ιδιο και το ιδιο συνεχεια.
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου!!!
Καλά κάνει ο Σεφερλής, μπράβο του, και μπράβο στα μοσχάρια που τον αποθεώνουν!
Πες τα ρε μεγάλε !!!!! Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να πάνε να δούνε το Σεφερλή
Κι ετσι θα βγαλουν πρωτο το συριζα για να ολοκληρωθεί η φρικη.Δεν εκπλήσσεσαι, αλλά δεν σκέφτεσαι κι όλας πως όλα αυτά τα μοσχάρια (όπως και το ζεύγος - θύματα της φάρσας) πάνε και ψηφίζουν, και καθορίζουν και τη δικιά σου, και τη δικιά μου τύχη.
Άμα το σκεφτείς έτσι, η έκπληξη σου θα μετατραπεί σε φρίκη!
Δεν εκπλήσσεσαι, αλλά δεν σκέφτεσαι κι όλας πως όλα αυτά τα μοσχάρια (όπως και το ζεύγος - θύματα της φάρσας) πάνε και ψηφίζουν, και καθορίζουν και τη δικιά σου, και τη δικιά μου τύχη.
Άμα το σκεφτείς έτσι, η έκπληξη σου θα μετατραπεί σε φρίκη!
Κι ετσι θα βγαλουν πρωτο το συριζα για να ολοκληρωθεί η φρικη.
όπως και να χει μετα τη θεα,συμπαθεστατη και πανεξυπνη ελενη μενεγακη, νομιζωοτι κανενα πρωινο δεν παρουσιασε κατι ιδιαιτερα αξιολογο!!!και ουτε φαρσες εκανε ουτε τιποτα..
Κι ετσι θα βγαλουν πρωτο το συριζα για να ολοκληρωθεί η φρικη.
Ετσι λεγαμε και για τον Σαντος, ότι πρεπει να φυγει γιατι "ποσο χειροτερα μπορει να παιξει η εθνικη" και ειδαμε τα χαΐρια μας.ολοκληρωμενη ειναι η φρικη. οτι και να βγει θα κανει το ιδιο με τους προηγουμενους, θα γαμισει τη χωρα.
τωρα αν εσεις εχετε προτιμηση αν θελετε να σας γαμανε δεξιοι ή αριστεροι, πρεπει να το κοιταξετε...