GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.362
- Πόντοι
- 7.636
Φαίνονται καλά....έχει κανείς άποψη, βρέθηκε μαζί τους?
Μπορούμε κάπως???
η πρωτη δεν ανοιγει,,,ποια ειναι φιλος;
Φαίνονται καλά....έχει κανείς άποψη, βρέθηκε μαζί τους?
Μπορούμε κάπως???
Πηρες εδω;; Ειχα επικοινωνια προσφατα. Φαινεται οτι παιζει πολυ φιλτρο.Να οργανωθούμε, ΣΚ θα μαζέψω πληροφορίες σε αρχείο να στείλω σε πμ .
Τελευταία μου έστειλε η
https://members.seeking.com/member/9a3d8e6c-a766-4ad3-b0b8-a1d0b904e3b4
Καλές φώτο αλλά επαγγελματική προσέγγιση
Πηρες εδω;; Ειχα επικοινωνια προσφατα. Φαινεται οτι παιζει πολυ φιλτκαμ
καμια σχεση απο κοντα διεκπαιρεωτικη και κλεβει μεταφορικα και κυριολεκτικαΠηρες εδω;; Ειχα επικοινωνια προσφατα. Φαινεται οτι παιζει πολυ φιλτρο.
καμια πληροφορια για arvon? πως ερχομαστε σε επαφη μαζι της?
καμια πληροφορια για arvon? πως ερχομαστε σε επαφη μαζι της?
Βρηκε αγαπουλη να τις τα σκαει...Ημιαποσυρθηκε απο την αγορα! ....Παμε για αλλα!Είναι στο Seek η Avron;
Ποιό προφίλ έχει;
Βρηκε αγαπουλη να τις τα σκαει...Ημιαποσυρθηκε απο την αγορα! ....Παμε για αλλα!
mpliax ρε παίχτη.....τι ωραίο βλέπεις επάνω της.....
Με την γαλλίδα, έχει βρεθεί κανένας?
....για δωσε κανα ινφο μαγκα μου για το κοντοπουτανο!!! Κοστος, υπηρεσιες, επικοινωνια ???
Έχω κάνει μια επαφή εγώ.......για δωσε κανα ινφο μαγκα μου για το κοντοπουτανο!!! Κοστος, υπηρεσιες, επικοινωνια ???
Ελάχιστες.Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει καμία καλή περίπτωση μέχρι 200-300? Thanks
Αυτή νομίζω ήταν σε γραφείο.....για δωσε κανα ινφο μαγκα μου για το κοντοπουτανο!!! Κοστος, υπηρεσιες, επικοινωνια ???
Πρόχειρα μου έρχονται η Κλαίρη και η Σένσουαλ Μις.Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει καμία καλή περίπτωση μέχρι 200-300? Thanks
Θα πω Ελενα εστω και αν εχει ανεβει αρνητικη κριτικη απο συναγωνιστη...Αν σου αρεσουν μελαχρινες με πιασιματα...Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει καμία καλή περίπτωση μέχρι 200-300? Thanks