Elampra
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2024
- Κριτικές
- 8
- Like
- 774
- Πόντοι
- 301
Στα του αγώνα πως ήτανε;; Επειδή μιλάω και σκέφτομαι να την πάρω.Την έχω πάρει με 200 γιούρια στο σπίτι μου. Πολύ χαλαρή όμως χρονικά και γενικά.
Στα του αγώνα πως ήτανε;; Επειδή μιλάω και σκέφτομαι να την πάρω.Την έχω πάρει με 200 γιούρια στο σπίτι μου. Πολύ χαλαρή όμως χρονικά και γενικά.
Τι σου είπε για anal; Εγω έκανα επαφή μέσω σοσιαλ και μου έδωσε τηλ. Εξ αρχής μου είπε 500/ώρα και 700/2 ώρες αλλά δεν προχώρησα γτ φοβήθηκα μήπως είναι φόλα.Έκανα αντιπρόταση 500 για 2 ώρες και αυτή ρελάνς 700 για 2 ώρες. Ζήτησα anal για να πετάξω μπάλα στην εξέδρα.
Τ 700 ρε..με 150 βρισκεις μια κ περνατε γαματα...απο σικινγκ μια εχω παρει στα 120ευρω 4 φορες...δυστυχωε σταμστησε!Τι σου είπε για anal; Εγω έκανα επαφή μέσω σοσιαλ και μου έδωσε τηλ. Εξ αρχής μου είπε 500/ώρα και 700/2 ώρες αλλά δεν προχώρησα γτ φοβήθηκα μήπως είναι φόλα.
Πάντως από φωτό φαίνεται όντως μούναρος!
Ε τόσο κοστολογεί τον χρόνο της η κοπέλα τι να κάνουμε...Τώρα αν θα πάρω ή όχι κάθε φορά, είναι άλλο ζήτημα. Έχει απ' όλα ο μπαξές πάντως όπως λες.Τ 700 ρε..με 150 βρισκεις μια κ περνατε γαματα...απο σικινγκ μια εχω παρει στα 120ευρω 4 φορες...δυστυχωε σταμστησε!
700? Καλά έχουν τρελαθεί...Τι σου είπε για anal; Εγω έκανα επαφή μέσω σοσιαλ και μου έδωσε τηλ. Εξ αρχής μου είπε 500/ώρα και 700/2 ώρες αλλά δεν προχώρησα γτ φοβήθηκα μήπως είναι φόλα.
Πάντως από φωτό φαίνεται όντως μούναρος!
και όμως αδερφέ έχουν τρελαθεί....τέτοια ζητάνε ναι....κάτι 500-700-300Καλημέρα. Εχει κανεις εμπειρία εδώ; https://members.seeking.com/member/71019bce-ba70-46ec-be59-d7172f96ab67
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
700? Καλά έχουν τρελαθεί...
Με Alice καλό παιδί, μιλάει αρκετά σεξ οχι κάτι που θα το θυμάσαι 200και όμως αδερφέ έχουν τρελαθεί....τέτοια ζητάνε ναι....κάτι 500-700-300
Όπως κάτσει η μπίλια, θέλει ωραίο τρόπο, χαλαρά και άνεση ομιλίας, να το ρίξεις όσο μπορείς όμορφα.....γτ ξενερώνουν περισσότερες στο άμεσο και εξαφανιζόλ μετά.
Έχει όμως και μερικά με 150-200.....ανάλογα πόσο πεινασμένες θα τις βρεις!!!
Πιτσιρίκι όμορφο, παλιά χοντρουλα κ έχει κόμπλεξ με το σώμα της, υποτακτικό,πολύ καλό στοματικό με πνιξίματα κ οικονομικό, σε ρωτάει ποσά δίνεις κ παζαρεύεις αν έχει ανάγκη δίνει κ πίσω τρύπα. Εθισμένη σε μπαφο πολύ κ άλλες ουσιεςΑδέρφια εχουμε κάνα ίνφο για αυτό το πιτσιρίκι?
Λες την Alice το νέο προφίλ από 1/11? ξανθιά?Με Alice καλό παιδί, μιλάει αρκετά σεξ οχι κάτι που θα το θυμάσαι 200
Όχι αυτή είναι 100% εκτός αν μοιάζουν τόσο πολύ!Λες την Alice το νέο προφίλ από 1/11? ξανθιά?
Οι φωτογραφίες παραπέμπουν σε λογαριασμό στο ινστα από Πολωνία, με εκατοντάδες χιλιάδες followers και εξώφυλλα σε περιοδικά μοδας
Κι άλλη με μπάφους ? Και τη Highschool crush για αυτό την έκοψα .Πιτσιρίκι όμορφο, παλιά χοντρουλα κ έχει κόμπλεξ με το σώμα της, υποτακτικό,πολύ καλό στοματικό με πνιξίματα κ οικονομικό, σε ρωτάει ποσά δίνεις κ παζαρεύεις αν έχει ανάγκη δίνει κ πίσω τρύπα. Εθισμένη σε μπαφο πολύ κ άλλες ουσιες
Για να φτάνουν εκει κάτι συμβαίνει νορμαλ δεν είναι καμίαΚι άλλη με μπάφους ? Και τη Highschool crush για αυτό την έκοψα .
παντως ειναι τουμπανοΡε παίκτες, αυτή δεν μοιάζει με την Marina20κάτι, το παλιό cg?
https://members.seeking.com/member/51c09591-b1d1-4db9-8a22-b79210df86ec
Όχι πως είναι, αλλά μου μοιασε αρκετά.
καλό μωρό - μιλφάκι, δοκιμασμένο!!!παντως ειναι τουμπανο
Το έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .καλό μωρό - μιλφάκι, δοκιμασμένο!!!
Μπείτε....
ανέβηκε το άτιμο.....με 100 και μετά 200 ταβάνι έδινα....Το έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .
Την έκοψα άμεσα γιατί το έπαιξε ιστορία αντί να μπει στο ζουμί κατευθείαν κι αυτά μου την δίνουν .
αυτό δείτε και πες τε παίδες, τι φάση???Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εδώ Σαλόνικα τι έχουμε γνωρίζει κάποιος?