Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.214
Πόντοι
2.846
Το κάνατε το σίκινγκ χειροτερο κι από το μπου...

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.201
Πόντοι
6.765
ανέβηκε το άτιμο.....με 100 και μετά 200 ταβάνι έδινα....

600 ούτε στον ύπνο της....θα έχει τπτ χαζούληδες που την δίνουν τόσα ίσως και περισσότερα....

αυτά έχει ο μπαξές μάγκες....μερικοί μαλακοπίτουρες χαλάν τις πιάτσες και τα χωράφια!!!
Επενδυτές και εδώ....χαχαχαχαχαχ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτό δείτε και πες τε παίδες, τι φάση???
Θέλω 600 μου είχε πει , για πόσο χρόνο της είπα , α δε με νοιάζει μου είπε , εγώ θέλω μια νύχτα , αυτό μου είπε είναι κατασκήνωση όχι ραντεβού .....Ε μετά τα άκουσε .

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

APE

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
28
Like
1.498
Πόντοι
2.411
Θέλω 600 μου είχε πει , για πόσο χρόνο της είπα , α δε με νοιάζει μου είπε , εγώ θέλω μια νύχτα , αυτό μου είπε είναι κατασκήνωση όχι ραντεβού .....Ε μετά τα άκουσε .
Σκέψου μου είχε ζητησει 300 πριν 2 χρόνια και της είπα με τίποτα.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.201
Πόντοι
6.765
Σκέψου μου είχε ζητησει 300 πριν 2 χρόνια και της είπα με τίποτα.
Πολύ μουφα στο seeking τελικά , ψάχνουν για sugar daddy αλλά για 2 ώρες .
Κι αν τις πεις εσκορτς θίγονται κιόλας .

APE

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
28
Like
1.498
Πόντοι
2.411
Πολύ μουφα στο seeking τελικά , ψάχνουν για sugar daddy αλλά για 2 ώρες .
Κι αν τις πεις εσκορτς θίγονται κιόλας .
Η συγκεκριμένη είναι απ τα παλιά μέλη εκεί …σε μπλοκάρει αυτή και ταυτόχρονα χωρίς να το ξέρεις κι άλλες 5… ρίχνει σύρμα …καΚΩΣ της τα εχωσες, πες της 600 είναι λίγα ψάχνω κατι πιο ιδιαίτερο στα 5.000

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.030
Πόντοι
446
Πιτσιρίκι όμορφο, παλιά χοντρουλα κ έχει κόμπλεξ με το σώμα της, υποτακτικό,πολύ καλό στοματικό με πνιξίματα κ οικονομικό, σε ρωτάει ποσά δίνεις κ παζαρεύεις αν έχει ανάγκη δίνει κ πίσω τρύπα. Εθισμένη σε μπαφο πολύ κ άλλες ουσιες
εχουμε τηλ εποικινωνιας;

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.201
Πόντοι
6.765
Η συγκεκριμένη είναι απ τα παλιά μέλη εκεί …σε μπλοκάρει αυτή και ταυτόχρονα χωρίς να το ξέρεις κι άλλες 5… ρίχνει σύρμα …καΚΩΣ της τα εχωσες, πες της 600 είναι λίγα ψάχνω κατι πιο ιδιαίτερο στα 5.000
Με αυτήν δεν είχα θέμα . Με μια Σέρβα που ήθελα να την φέρω και δεν της απάντησα γρήγορα , με έδωσε σε ένα discord και για κανά μήνα με μπλοκαραν όλες οι Σέρβες .
Το έλυσα όμως το θέμα .

mkp2

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Like
76
Πόντοι
0
Παπαριές καμαρωτες...
Ζητάει η κάθε μία τυχαία λεφτά 2 και 3 φορές πάνω από ανεξάρτητες εκδιδόμενες με κριτικές και φωτογραφίες που ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Και όπως σωστά είπε ο @Herculas τα ζητάνε για 1-2 ώρες αλλά στο μυαλό τους δεν είναι εκδιδόμενες αλλά sugar babies...
Και σε άλλα παραδείγματα, αν τους πεις δεν τρελάθηκα να στα δώσω σε βρίζουν, σε λένε αφραγκο, (λες και όποιος τα έχει, τα έκανε όντας ηλίθιος πετώντας 1000αρικα για 1-2 ώρες στην κάθε τυχαία) ή ακόμα ρίχνουν και σύρμα στη συντεχνία (είπαμε δεν είναι εκδιδόμενες όμως ) για να σε κάνουν ξεπαρεου και οι φίλες τους.
Και δεν μπαίνουμε καν σε άλλα θέματα όπως ψεύτικες φωτό, στήσιμο σε ραντεβού κλπ κλπ...
Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια.-

swingerboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2019
Like
1.342
Πόντοι
206
Το έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .
Την έκοψα άμεσα γιατί το έπαιξε ιστορία αντί να μπει στο ζουμί κατευθείαν κι αυτά μου την δίνουν .
Καλημερα φιλε..Ποτε μιλησες μαζι της?Μου ειχε ζητησει 250 για 2 ωρες πριν κανα τριμηνο

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.201
Πόντοι
6.765

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
535
Πόντοι
300
Το έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .
Την έκοψα άμεσα γιατί το έπαιξε ιστορία αντί να μπει στο ζουμί κατευθείαν κι αυτά μου την δίνουν .
600;; Με 250 την πηρα πριν 2-3 εβδομαδες.

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Αδέρφια εχουμε κάνα ίνφο για αυτό το πιτσιρίκι?

Πρώην χοντρούλα με χαλαρότητα στην κοιλιά, δύο ραντεβού έκανα μαζί της, στο ένα δεν ήθελε να βγάλει το μπλουζάκι για να μη φανει. Πολύ καλή πίπα, μέτριο σεξ και οικονομική. Α και πίνει ασταμάτητα μπάφους. Έκοψα μαζί της όταν μου είπε αν θελω να την γαμήσω ακαποτο και να μην αγχώνομαι γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Συνενόηση εννοείται στα αγγλικά. Όλα αυτά το 2022.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.030
Πόντοι
446
Πρώην χοντρούλα με χαλαρότητα στην κοιλιά, δύο ραντεβού έκανα μαζί της, στο ένα δεν ήθελε να βγάλει το μπλουζάκι για να μη φανει. Πολύ καλή πίπα, μέτριο σεξ και οικονομική. Α και πίνει ασταμάτητα μπάφους. Έκοψα μαζί της όταν μου είπε αν θελω να την γαμήσω ακαποτο και να μην αγχώνομαι γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Συνενόηση εννοείται στα αγγλικά. Όλα αυτά το 2022.
Εχουμε τηλεφωνο απο την κοπελια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom