You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Seeking.gr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 162K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
αυτό?
καλό, αξίζει, κόστος ξέρει κανείς?
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 6.765
Θέλω 600 μου είχε πει , για πόσο χρόνο της είπα , α δε με νοιάζει μου είπε , εγώ θέλω μια νύχτα , αυτό μου είπε είναι κατασκήνωση όχι ραντεβού .....Ε μετά τα άκουσε .ανέβηκε το άτιμο.....με 100 και μετά 200 ταβάνι έδινα....
600 ούτε στον ύπνο της....θα έχει τπτ χαζούληδες που την δίνουν τόσα ίσως και περισσότερα....
αυτά έχει ο μπαξές μάγκες....μερικοί μαλακοπίτουρες χαλάν τις πιάτσες και τα χωράφια!!!
Επενδυτές και εδώ....χαχαχαχαχαχ!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό δείτε και πες τε παίδες, τι φάση???
APE
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 2.411
Σκέψου μου είχε ζητησει 300 πριν 2 χρόνια και της είπα με τίποτα.Θέλω 600 μου είχε πει , για πόσο χρόνο της είπα , α δε με νοιάζει μου είπε , εγώ θέλω μια νύχτα , αυτό μου είπε είναι κατασκήνωση όχι ραντεβού .....Ε μετά τα άκουσε .
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 6.765
Πολύ μουφα στο seeking τελικά , ψάχνουν για sugar daddy αλλά για 2 ώρες .Σκέψου μου είχε ζητησει 300 πριν 2 χρόνια και της είπα με τίποτα.
Κι αν τις πεις εσκορτς θίγονται κιόλας .
APE
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 2.411
Η συγκεκριμένη είναι απ τα παλιά μέλη εκεί …σε μπλοκάρει αυτή και ταυτόχρονα χωρίς να το ξέρεις κι άλλες 5… ρίχνει σύρμα …καΚΩΣ της τα εχωσες, πες της 600 είναι λίγα ψάχνω κατι πιο ιδιαίτερο στα 5.000Πολύ μουφα στο seeking τελικά , ψάχνουν για sugar daddy αλλά για 2 ώρες .
Κι αν τις πεις εσκορτς θίγονται κιόλας .
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
εχουμε τηλ εποικινωνιας;Πιτσιρίκι όμορφο, παλιά χοντρουλα κ έχει κόμπλεξ με το σώμα της, υποτακτικό,πολύ καλό στοματικό με πνιξίματα κ οικονομικό, σε ρωτάει ποσά δίνεις κ παζαρεύεις αν έχει ανάγκη δίνει κ πίσω τρύπα. Εθισμένη σε μπαφο πολύ κ άλλες ουσιες
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 6.765
Με αυτήν δεν είχα θέμα . Με μια Σέρβα που ήθελα να την φέρω και δεν της απάντησα γρήγορα , με έδωσε σε ένα discord και για κανά μήνα με μπλοκαραν όλες οι Σέρβες .Η συγκεκριμένη είναι απ τα παλιά μέλη εκεί …σε μπλοκάρει αυτή και ταυτόχρονα χωρίς να το ξέρεις κι άλλες 5… ρίχνει σύρμα …καΚΩΣ της τα εχωσες, πες της 600 είναι λίγα ψάχνω κατι πιο ιδιαίτερο στα 5.000
Το έλυσα όμως το θέμα .
Παπαριές καμαρωτες...
Ζητάει η κάθε μία τυχαία λεφτά 2 και 3 φορές πάνω από ανεξάρτητες εκδιδόμενες με κριτικές και φωτογραφίες που ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Και όπως σωστά είπε ο @Herculas τα ζητάνε για 1-2 ώρες αλλά στο μυαλό τους δεν είναι εκδιδόμενες αλλά sugar babies...
Και σε άλλα παραδείγματα, αν τους πεις δεν τρελάθηκα να στα δώσω σε βρίζουν, σε λένε αφραγκο, (λες και όποιος τα έχει, τα έκανε όντας ηλίθιος πετώντας 1000αρικα για 1-2 ώρες στην κάθε τυχαία) ή ακόμα ρίχνουν και σύρμα στη συντεχνία (είπαμε δεν είναι εκδιδόμενες όμως ) για να σε κάνουν ξεπαρεου και οι φίλες τους.
Και δεν μπαίνουμε καν σε άλλα θέματα όπως ψεύτικες φωτό, στήσιμο σε ραντεβού κλπ κλπ...
Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια.-
Ζητάει η κάθε μία τυχαία λεφτά 2 και 3 φορές πάνω από ανεξάρτητες εκδιδόμενες με κριτικές και φωτογραφίες που ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις.
Και όπως σωστά είπε ο @Herculas τα ζητάνε για 1-2 ώρες αλλά στο μυαλό τους δεν είναι εκδιδόμενες αλλά sugar babies...
Και σε άλλα παραδείγματα, αν τους πεις δεν τρελάθηκα να στα δώσω σε βρίζουν, σε λένε αφραγκο, (λες και όποιος τα έχει, τα έκανε όντας ηλίθιος πετώντας 1000αρικα για 1-2 ώρες στην κάθε τυχαία) ή ακόμα ρίχνουν και σύρμα στη συντεχνία (είπαμε δεν είναι εκδιδόμενες όμως ) για να σε κάνουν ξεπαρεου και οι φίλες τους.
Και δεν μπαίνουμε καν σε άλλα θέματα όπως ψεύτικες φωτό, στήσιμο σε ραντεβού κλπ κλπ...
Καλύτερα να τα φάω σουβλάκια.-
swingerboy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2019
- Like
- 1.342
- Πόντοι
- 206
Καλημερα φιλε..Ποτε μιλησες μαζι της?Μου ειχε ζητησει 250 για 2 ωρες πριν κανα τριμηνοΤο έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .
Την έκοψα άμεσα γιατί το έπαιξε ιστορία αντί να μπει στο ζουμί κατευθείαν κι αυτά μου την δίνουν .
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 6.765
Αρχές Σεπτέμβρη της είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη για δουλειά .Καλημερα φιλε..Ποτε μιλησες μαζι της?Μου ειχε ζητησει 250 για 2 ωρες πριν κανα τριμηνο
600;; Με 250 την πηρα πριν 2-3 εβδομαδες.Το έπαιζε γκομενοδουλειά , να γνωριστούμε , να βγούμε αλλά για σεξ θέλει 600 .
Την έκοψα άμεσα γιατί το έπαιξε ιστορία αντί να μπει στο ζουμί κατευθείαν κι αυτά μου την δίνουν .
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Αξίζει τουλάχιστον600;; Με 250 την πηρα πριν 2-3 εβδομαδες.
Περίμενε μήπως πέσει στο black FridayΤι διάολο ούτε εφοπλιστής είπα ότι είμαι ούτε βιομήχανος .
Για την Katherine μιλαμε παντα ετσι;; Νομιζω ναι αλλα δεν θα την ξαναπαιρνα. Για μια φορα καλα ηταν.Αξίζει τουλάχιστον
Blackbeard
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
Όχι για την mariamoon
Matthew James
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 700
- Πόντοι
- 361
Πρώην χοντρούλα με χαλαρότητα στην κοιλιά, δύο ραντεβού έκανα μαζί της, στο ένα δεν ήθελε να βγάλει το μπλουζάκι για να μη φανει. Πολύ καλή πίπα, μέτριο σεξ και οικονομική. Α και πίνει ασταμάτητα μπάφους. Έκοψα μαζί της όταν μου είπε αν θελω να την γαμήσω ακαποτο και να μην αγχώνομαι γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Συνενόηση εννοείται στα αγγλικά. Όλα αυτά το 2022.Αδέρφια εχουμε κάνα ίνφο για αυτό το πιτσιρίκι?
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
Εχουμε τηλεφωνο απο την κοπελια;Πρώην χοντρούλα με χαλαρότητα στην κοιλιά, δύο ραντεβού έκανα μαζί της, στο ένα δεν ήθελε να βγάλει το μπλουζάκι για να μη φανει. Πολύ καλή πίπα, μέτριο σεξ και οικονομική. Α και πίνει ασταμάτητα μπάφους. Έκοψα μαζί της όταν μου είπε αν θελω να την γαμήσω ακαποτο και να μην αγχώνομαι γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Συνενόηση εννοείται στα αγγλικά. Όλα αυτά το 2022.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις