Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.216
- Πόντοι
- 6.765
Καλή κουβέντα έγινε αλλά κάτι δε μου αρέσει . Έχει κανείς εμπειρία ?
Αυτή/ός εδώ https://members.seeking.com/member/b8c99680-fc43-4008-bf43-1e786de21f68
θέλει χαρτζιλίκι για να προσφέρει chat
Πίσσα και πούπουλα ... και block στο κάθε παρατράγουδο.
Link από σελίδα μηνυμάτων, δεν ανοίγει
Δεν έκανες link από το profile
Αυτή η ειλικρίνεια όμως των κοριτσιών του χώρου είναι αξιοσημείωτηΓια τριωρο ζήτησε αυτά τα χρήματα σε εμένα και δεν είναι λέει επαγγελματίας .
μια highschool crush τι ρολο παιζει?
εχει δοκιμαστει?
Ε με 600 το bet365 το δίνει 13.4 απόδοσηΣτην αρχή ζητούσε καφέδες και φαγητά με χρήματα και αν και εφόσον, το βλέπουμε για πριβέ.
Τώρα τα έβαλε όλα μέσα κατευθείαν στο πριβέ.
Αμφιβάλω αν έχει βρεθεί με κάποιον...
μα όλα ένα ψέμα είναι... καλέ μου/αγάπη (κλασσική κατάληξη πουτανοποιησης).Αυτή η ειλικρίνεια όμως των κοριτσιών του χώρου είναι αξιοσημείωτη
παππά φοβούμαι ότι δεν πιστεύεις στην άδολη συμπάθεια και αγάπη των κορασίδων προς τα μέλη...μα όλα ένα ψέμα είναι... καλέ μου/αγάπη (κλασσική κατάληξη πουτανοποιησης).
όσο ανεβαίνει το ποσό, καλούνται να το παίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα (ψέμα).
κάλλιστα θα μπορούσαν να σπουδάζουν και υποκριτική, παράλληλα με την "πρακτική" τους (λέμε τώρα) στο κρεβάτι, μπας και πάρουν και κάνα επιπλέον δίπλωμα... αλλά που τόσο μυαλό για τέτοια επενδυτικά πλάνα?
btw, κάποιες (ανεξάρτητες, γραφειατες) υπάρχουν και στο τιντερ.
εκεί μπορείς να δεις (γενικό) το ποσό μπάζα είναι, γιατί έχουν πιο "γήινες" φωτός ασφαλώς, αλλά και να γελάσεις με τη ψυχή σου με αυτά που ζητάνε στο ελεγκαντ πουτανοαπ.
Αυτή η ειλικρίνεια όμως των κοριτσιών του χώρου είναι αξιοσημείωτη
Εννοείς δύο του seeking μπήκαν στο bou ?καλα και η ειλικρινεια των μελων δεν παει πισω, ειρθαν περυσι 2 απο το seeking εδω και ενω πριν ζηταγαν 100 καποιοι μας ελεγαν οτι επαιρναν 400+ και ειρθαν εδω να δημοκρατικοποιησουν τον πληρωμενο ερωτα στα 120
Η νταμα πικα ?καλα και η ειλικρινεια των μελων δεν παει πισω, ειρθαν περυσι 2 απο το seeking εδω και ενω πριν ζηταγαν 100 καποιοι μας ελεγαν οτι επαιρναν 400+ και ειρθαν εδω να δημοκρατικοποιησουν τον πληρωμενο ερωτα στα 120
Εννοείς δύο του seeking μπήκαν στο bou ?
Εδώ ξέρω 4-5 που ήταν seeking και άνοιξαν προφίλ. Βέβαια και πριν το seeking έπαιζαν αλλούναι ναι και αυξησαν τιμες και βγηκε οτι και καλα εκαναν ραντεβου σε κλειστο κυκλο με πολλα παραπανω
βλακεια τους τωρα θα μπρουσαν να ζητανε 300 στο οπως αλλες