500 εχω δωσει για πολυωρο ( συν εξοδα για δειπνο ) , οχι σκινυ αλλα πολυ λεπτη στυλιαρακι - μοντελε κορμι , δεν ειναι καινουργια στο χωρο του σουγκαρινγκ .
Μιλαει ελληνικα αψογα αλλα ειναι σλαβικης καταγωγης μεγαλωμενη εδω και ασχολειται με καλλιτεχνικο επαγγελμα . Πριν το ραντεβου θα σ ζητησει να βρεθειτε εξω για γνωριμια , δε παει απευθειας χοτελ , επειδη ειναι πιτσιρικα με χαρωπο στυλακι θα σ λεγα να προτεινεις ενα ποτο κ κρινεις αν προχωρησεις , ειχαμε πολυ καλη χημεια , δεν ειναι για χαρντκοριλικια , πηρα ομως οτι ηθελα προσωπικα
Πινει κρασακι και δεν οδηγαει , με ταξι θα ρθει , αν βγειτε κανονισε καπου κοντα να υπαρχει χοτελ αν τυχον προχωρησει να σαι κοντα.
Κανε παζαρι γτ οτι τους ερχεται λενε , με 5 δεν θα αρνηθει , πες πχ πολυωρο 4ωρο στο χοτελ αντι για ολονυχτιο κ παζαρεψε τα καψουλια ( το κανω προσωπικα )
Στη ιδια τιμη αν δεν εισαι του λεπτου μοντελε αλλα του -πληθωρικου ( οχι μπαμπατσικου ) , με 500αρα παιζει η νο1 σοσιαλμιντιατζου του σαητ , ηταν γνωστη παλια στο λουνονα , ξανθιες ντοπιες βυζαρουδες τσεκαρε κ θα τη βρεις ( 4αρι φυσικο βυζι ) , θελει χαρτι για να βγει αρχικα κ να δωσει πρασινο φως σε αντιθεση με την απο πανω
Κ στο λουνονα η ''jasmine'' ειχε μονιμα μια φεικ φωτο στο ακαουντ της , μια χαρακτηριστικη με ενα γκρι φορεμα μουναρα να γραφει κατι στο κινητο στο ρετιρε ενος κτιριου , φαινοταν οτι ηταν παπατζα , δε πουλαγε φωτος κ βιντεο , τιμια εμπαινε απευθειας στο ψητο .
Εκανε φουλ με 300 , χοντρουλα ισχυει ( πιο τσουπωτη απο εκλερ ) αλλα στον αγωνα δινοταν καργα κ τιμαγε τη φανελα , χαβαλες σα τυπακι .
Πριν το ραντεβου , ζηταγε εξω απο καραβελ συναντηση για ακτινογραφια , αερατη με αυτοπεποιθηση κ επειδη μ αρεσε το στυλακι ειπα να το φαω ( εμφανισιακα δεν ηταν στα γουστα μ καθολου ) , δε μετανιωσα, εχω 4 ή 5 χρονια που την εχω δει
Εχει ιστοριες για γκομενους απο πανω ραφι κ χαικλισικια μπολικα, ειναι καπατσα κ δε της φαινεται
Η τιμη ειναι flexible κ πιο κατω τη πας αναλογα πως θα τη πετυχεις, εχω ενα παρασκηνιο με τη συγκεκριμενη που δε μπορω να γραψω δημοσια , μπορει να σ πω σε πμ, ειναι πολυ ζαμαν φου σαν ατομο
Αναλογα τη περιπτωση για να φερεις , αν δεν εχει γκομενο χορηγο τοτε μπορει να πετυχεις καλη τιμη, αν εχει κ της τα καλο-ακουμπαει δε πεφτει ευκολα
ΥΓ. Θα φερω μια σερβα ωραιο μωρο πιτσιρικα το σεπτεμβρη 6 μερες , μιλαμε καιρο ( συμφωνησαμε στους ορους ) , ειδικα για οσους ειναι εργενηδες ενδεικνυται το απ εξω αρκει μη πεσεις σε επαγγελματια γτ την εχω πατησει ( μια λυση τα σαητ στις χωρες τους ) κ να μην εχει περιοδο οταν ταξιδεψει .
Προσωπικα δε γουσταρω νταραβερια με πουτανες ουτε πολυωρα , ακομα ομως κ με επαγγελματιες συμφερει οικονομικα να φερεις , ο διαθεσιμος χρονος ειναι επισης πολυ βασικος , εγω τους ξεκαθαριζω οτι μαξ 3-4 ωρες την ημερα θα βρισκομαστε οποτε δεν εχω ζαλαδες με εξοδους
Εχεις ανεβασει φωτο μοντελισιας σουγκαριτσας στο νημα με τις ερασιτεχνικες φωτο με cg ( 15 ιουλιου 2023 )
Την εχω γαμησει με 800 τη συγκεκριμενη σε πολυωρο long time ago, απ τα δυνατα σε εμφανιση μοντελε σουγκαρομωρα του σικινγκ , αγαπαει τη πουτσα αλλα εκνευριστικα υποχονδρια , σαλονικια ψυχολογος δουλευει Αθηνα και δινει γουατσαπ , νοτια μενει κ κανει συναντησεις απευθειας σε hotel χωρις εξοδους , εχει κ μια φιλη σαλονικια που παιζει περιστασιακα με φεικ προφιλ κ πιο οικονομικη ( σε πμ σ λεω ποιο το τελευταιο προφιλ της φιλης, αυτη βαζει κανονικες φωτο παντα )
Γνωμη μ ζητα να κατεβασουν τη φωτο γτ υπαρχει back up πισω , αν θελησεις να πας σ δινω εικονα για σερβις με βαση την εμπειρια μ μαζι της, μπαινοβγαινει στο σαητ με διαφορα προφιλ ανα καιρους
αρνητικη χροια ειχε φιλε μ το flop , καθαρο οχι , δε τα δικαιολογει
ΥΓ1. Η νοσηλευτρια η βορ.ελλαδιτισσα η ξανθια εχει πλεον 3 φεικ προφιλ ( 400 ταριφα στο pines ) , καλο κοριτσι με διαθεση να ικανοποιησει σε ολα αλλα οι φωτο μουφα ειναι υποψιν , καβαλημενα 34-35 ειναι ηλικιακα, επισης η γυμναστρια Χριστινα απο Αλιμο ( σερβα ειναι ) εκανε 2ο μουφα προφιλ , αυτο με τα πολλαπλα προφιλ καπου πρεπει να μπει ενα ωπα που εχουν πολλες και μονο με συνδρομη θα τους κοβοταν ο βηχας
ΥΓ2. Ηταν στη Μυκονο πριν λιγο καιρο με ονομα Ema μια Σλοβακα κ περασε και απο Αθηνα ( με αλλο ονομα , Emily , 23 ετων ειναι Βιεννη τωρα ) , ειναι ωραιο μουνι , λεπτο φυσικο κορμι αλλα κατατι πιο χαλαρο σε σχεση με φωτος ( 350 την ωρα ) , Λαουρα το πραγματικο της ονομα , ειναι φανατικα αντισλαμιστρια ενεκα σχεσης με ενα Μαροκινο που πηγε να τη σφαξει once κ την ειδε εθνικ ( τραβιεται βεβαια στο ντουμπαι για αρπαχτες ) .
Περυσι εμενε στον αστερα βουλιαγμενης αρκετες μερες οταν ηταν εδω , την ειδα 3 φορες γτ κουμπωσε καλα το γλυκο ( μ ζηταγε να τη φερω Ελλαδα αφοτου εφυγε αρκετες φορες ) , απλα να πω οτι τα μνμτα που χε απο δικους μας εδω για συναντησεις παρα πολλα κ μου κανε εντυπωση , ανετα θα μπορουσε να κανει 3-4 ραντεβου τη μερα ( προτιμουσε να περναει περισσοτερο χρονο παραλια μ λεγε ) , το δωματιο στη τιμη των 900 τη βραδια της φαινοταν οικονομικο , ερχεται συχνα Αθηνα
ΥΓ3. Η καλυτερη κωλαρα ειναι της Luisa για μενα ( μαζι με της πρωην newseek της ελληνολιβανεζας για οσους ξερουν ) , pr σε μαγαζι γνωστο, καλο παιδι , 350 ταριφ αλλα ειναι με το ρολοι κ με πολυ επαγγελματικη αντιμετωπιση στο σερβις που δε το γουσταρω με εξωθεσμικες κοπελες
ΥΓ4. Η faih ειναι φιλολογος , την ειχα γαμησει απο λουνονα χρονια πριν κ παραλιγο να βρεθουμε ξανα γτ δε τη θυμομουν, φεικ φωτος υποψιν , προς σκινυ το σωμα κ average προσωπο , καλο παιδι, δεκτικη αλλα ντουμανι , πολυ τσιγαρο κ εχω θεμα με αυτο προσωπικα
ΥΓ5. ΜΑΚΡΙΑ απο λιλκατ , ρουμανα με 400 που παει πριαμο, φοβερη κωλαρα αλλα τραυματικη εμπειρια , κρατηστε τα λεφτα σας , μη ποσιμο νερο ( οποιος παει θα με θυμηθει , εγω τα πα μια φορα )
ΥΓ6. Τυπαρα η εντσατινγκ σιρεν , φουλ πειραγμενα ολα οπως στις φωτο που ανεβαζει , 400 ταριφα , πολυ γκρεκο μπινελικι ''γαμιολη, καριολη, διψας για το μουνι μ κτλ'', τρελοκομειο, αν δεν εισαι του overdose πλαστικ κ σκυλοφαν δεν ασχολεισαι αλλα αν εισαι σε πμ 2 λογια για σερβις ( θετικα - αρνητικα ) , ετοιμαζοταν να κανει πλαστικη κ στο κωλο τελευταια φορα που τη πηρα , ξυρισμενο νινι και εχει πιρσινγκ στο αιδοιο που το γλειφα σα μανιακος , μαλλον τη κοβω να πειραξε εντελει τη μπακ ντορ απο φωτος, οδηγαει κ ειναι συνεπης στα ραντεβου
Εχω μια ημιμονιμη σουγκαρου πιτσιρικα τωρα με βυζαρες που βλεπω ( απ τα καλυτερα κορμια για τα γουστα μ, επανεργοποιηθηκε προ λιγων μηνων με κρυμμενα χαρακτηριστικα για λιγο διαστημα ), ειναι σε "sentimental pause" με το γκομενο της οπως μ λεει γτ δεν ειναι απ αυτες που κερατωνουν
, δε κοβω μηνιατικο , με δωρακι καθε φορα , μ στελνει συχνα προστυχες φωτο στο τελε κ με πασπατευει οτι θα γουσταρε μονο εμενα να βλεπει μπας κ παιξει με παγια εντολη , ειναι πιτσιρικα αλλα εμπειρη στα κολπα, δε τη πιστευω σε τπτ , περναω ομως καλα μαζι της .
Ακομα κ οσες εχουν ''αποκλειστικο'' σουγκαρογκομενο ( ενα μικρο αλλα υπολογισιμο ποσοστο απ οσες κρυβουν χαρακτηριστικα στα σουγκαροσαητ ) , ψαχνονται να γαμηθουν με οικονομικο αντιτιμο ειτε γτ δε τους δινουν μετρητα οι σπονσορες παρα μονο δωρακια ( εχω τετοια παραδειγματα ) ειτε γτ αυτες δεν αρκουνται στα οσα λαμβανουν, δε το παιζω εξυπνος , ταπεινη συμβουλη αποφυγετε σχεσεις οσο καλη χημεια κ αν εχετε, αρπακτικα ειναι, το λουτσο πολλες τους εμισησαν , τα λουσα ουδεμια
Ειναι οχι απο μενα, εχω γραψει το γιατι σε μελος που με ρωτησε με πμ μετα απο ενα ποστ που χα αναφερθει στην εν λογω, αν θες σ λεω σε πμ
Υγ. Μη με ρωτατε για στοιχεια επικοινωνιας με πμ ( ειναι αρκετοι μετα το 1ο ποστ μ εδω ) , αν κανετε ομαδα ενημερωσης απο κοντα να ρθω να τσονταρω μετα χαρας κ να δειξω κ το πουτανοκινητο μου ( δε θελω καμια πληροφορια προσωπικα, οποια θελω τη βλεπω ή την εχω δει ) κ τους λογαριασμους μου στα σαητ , εχω φαει αμετρητα σουγκαροκοριτσα γτ ασχολουμαι χρονια, στοιχεια επικοινωνιας δε μπορω να δωσω σε αγνωστο ατομο που δε ξερω .
Οι παλιες καραβανες που αλλαζουν τιμες, αν κρατατε επαφες δε θα παρουν περισσοτερα , πεφτουν κιολας μερικες εξ αυτων γτ νιωθουν εμπιστοσυνη ή αν τις βλεπεις συχνα, γνωμη μ ο καθ εξιν πουτανιαρης δεν αξιζει να ασχολειται , ο καθενας ομως κανει κουμαντο στη τσεπη του