BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 27.636
Βρήκε αγαπούλη να της τα σκάει η brunette future
Έχεις πληροφόρηση και το λες αυτό;
Βρήκε αγαπούλη να της τα σκάει η brunette future
βασικη αρχηΈχει αρχές το κορίτσι
25 μηνύματα από το 2015 και ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΣ δεν προσφέρεις...τράβα γαμησου τραγικέ ειλικρινά....Αν κάποιος συναγωνιστής μπορει να μοιραστεί τις κλειστές φώτο από dream doll θα το εκτιμούσα ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Δικαστής του μπου και εσύ χαλάρωσε ρε φίλε και μην βρίζεις καλή χρονιά να έχεις με υγεία25 μηνύματα από το 2015 και ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΣ δεν προσφέρεις...τράβα γαμησου τραγικέ ειλικρινά....
Ειναι ακριβη?Ωραίο σώμα, ψηλή με καμπύλες. Καλή συμπεριφορά. Ενεργή στο κρεβάτι.
ναι και;
Από 250€Ειναι ακριβη?
Αν κάποιος συναγωνιστής μπορει να μοιραστεί τις κλειστές φώτο από dream doll θα το εκτιμούσα ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Υπερβολικά petite βέβαια είναι και θέμα γούστου την εχω δει από κόντα είναι πιο ωραία στο πρόσωπο αλλά είναι 1.50Την έχει συνάντησει κάποιος να μας πει από υπηρεσίες τι λέει;
Προφίλ; Φωτό;Καλησπέρα, έχει κάνεις εμπειρία από την Έλενα, 30 ετών από Αθήνα; Μου ζήτησε για όλο το βράδυ 150 με σεξ (και cim, cif, πρωκτικό κλπ μέσα στην τιμή). Ευχαριστώ προκαταβολικά
Στο σεξ ;τι λέει;Υπερβολικά petite βέβαια είναι και θέμα γούστου την εχω δει από κόντα είναι πιο ωραία στο πρόσωπο αλλά είναι 1.50
99,9% άμα συνεχίσετε τη κουβέντα θα αρχίσει να σου μιλάει για paysafe. Εκεί φεύγεις τρεχοντας.150€ όλο το βράδυ, όλα μέσα είναι too good to be trueΚαλησπέρα, έχει κάνεις εμπειρία από την Έλενα, 30 ετών από Αθήνα; Μου ζήτησε για όλο το βράδυ 150 με σεξ (και cim, cif, πρωκτικό κλπ μέσα στην τιμή). Ευχαριστώ προκαταβολικά
Φώτο δεν μπορώ να βάλω εδώ γιατι φαίνεται σε όλες το πρόσωπο, το προφίλ της είναι αυτό: https://members.seeking.com/member/5a0e0176-cac6-4269-9ed8-f81841cc1bf6Προφίλ; Φωτό;
Από όσο ξέρω δεν είναι απάτη. Κανονική κοπέλα που κάνει συναντήσεις. Αν σου αρέσουν οι μοντέλες, προσπέρασε αλλιώς κάνε τα κουμάντα σου.Φώτο δεν μπορώ να βάλω εδώ γιατι φαίνεται σε όλες το πρόσωπο, το προφίλ της είναι αυτό: https://members.seeking.com/member/5a0e0176-cac6-4269-9ed8-f81841cc1bf6
Ευχαριστώ πολύΑπό όσο ξέρω δεν είναι απάτη. Κανονική κοπέλα που κάνει συναντήσεις. Αν σου αρέσουν οι μοντέλες, προσπέρασε αλλιώς κάνε τα κουμάντα σου.