Νέα

Seeking.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fotis88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
πες μας εσυ πρωτα με ποιες μιλας στο lunona που εισαι σπονσορας και θα σου πουμε εμεις μετα
ασε που για το SA θελει 100 ευρωμ και πολλοι δεν δινουν ουτε 10 για το μαμπα
Εγω θα πω !!! Αν δεν δω απο εδω και περα ονοματα Date κτλ δεν ξανα ασχολουμε ποτε !!

Kwnstantina,44
Maria999,22
Flwra,29
Lucy19,24
JohannaSexy,25
SexyClara,28
prettygirl,23
aggelikiangel,34
Amiliaa,24

Και πολλες πολλες ακομη !! Περιμενω λοιπον Ονοματα κτλ

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Εγω θα πω !!! Αν δεν δω απο εδω και περα ονοματα Date κτλ δεν ξανα ασχολουμε ποτε !!

Kwnstantina,44
Maria999,22
Flwra,29
Lucy19,24
JohannaSexy,25
SexyClara,28
prettygirl,23
aggelikiangel,34
Amiliaa,24

Τεα
Afrodith
Femmelibre
Desirablegorgeous
gld1
smartmermaid
dv1997
helena
dreamymiss
angie

Ονοματα date προφανως και δεν θα δεις. απλα ονοματα που μιλαω βαζω οπως και εσυ

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
131
Πόντοι
1

Kwnstantina,44
Maria999,22
Flwra,29
Lucy19,24
JohannaSexy,25
SexyClara,28
prettygirl,23
aggelikiangel,34
Amiliaa,24

Με αυτές όλες βγήκες ?

• Like
Αντιδράσεις: dem

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Τεα
Afrodith
Femmelibre
Desirablegorgeous
gld1
smartmermaid
dv1997
helena
dreamymiss
angie

Ονοματα date προφανως και δεν θα δεις. απλα ονοματα που μιλαω βαζω οπως και εσυ
Καλα ενταξη καταλαβα ακομα και εδω Fake ειναι χαχαχαχαχα

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Με αυτές όλες βγήκες ?

Οσο εχουμε δει γυμνα βιντεακια με νικολεττα ραλλη τοσα χρονια, αλλο τοσο βγηκε μαζι τους :2funny::2funny::2funny::2funny:

Καλα ενταξη καταλαβα ακομα και εδω Fake ειναι χαχαχαχαχα
Ενω οι δικες σου ειναι ολες αληθινες :cheesy: :cheesy: ασε ρε φιλε μας εχεις σπαχει τα @@ εδω συνεχεια, πηγαινε στο lunona και ασε το SA εδω πρεπει να γαμας

εχει γεμισει κυριακατικα παλικαρια το σαιτ, γυρω γυρω σαββατο εκει που πηδατε τα θεματα κυριακη

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο, δεν έχει νόημα να τρωγομαστε μεταξύ μας. Χάρη στο φίλο smartboy καταλάβαμε αυτό που υποψιαζόμασταν, ότι το 95% από τις γκόμενες εκεί είναι είτε fake είτε μόνο για να φάνε luns.
Επίσης ας συμφωνήσουμε ότι sugarbabies όπως τις εννοεί ο smartboy είναι ελάχιστες και πανάκριβες. Τέλος ας συμφωνήσουμε ότι όλοι εκτός του smartboy ψάχνουμε αματουρια να βγάλουμε γούστα. Ειρήνη ημίν!

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
εκανα και εγω το πρωτο ραντεβου μου απο το seeking με ενα κοριτσι 19 χρονων. προσωπικα περασα πολυ καλυτερα απο τα cg που βλέπω για 1-1,5 ωρες. στις 3 ωρες ειχαμε απλετο χρονο για κουβεντα και σεξ και θα μεναμε κι'αλλο αν δεν μας εδιωχνε ο πριαμος.

thanks σε @Matthew(2) και @Blackbeard που βοηθησαν να πιασω το νοημα του σαιτ. επρεπε να το εχω κανει νωριτερα

update: και ασε τους μαλακες να πληρωνουν 5χιλιαρα για να γαμανε οι γκομενοι (επειδη ειδα γελακια απο τον χαχα)

Τελευταία τροποποίηση:

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
700
Πόντοι
361
Η diva_queen, πρώην feline_lover είναι πωλήτρια φωτό. Έχει και προφίλ με έδρα Αθήνα. Το feline_lover έπεσε λόγω reports. Κάντε και μερικά report στο καινούριο της προφίλ να ησυχάσουμε από τις πωλήτριες

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Η diva_queen, πρώην feline_lover είναι πωλήτρια φωτό. Έχει και προφίλ με έδρα Αθήνα. Το feline_lover έπεσε λόγω reports. Κάντε και μερικά report στο καινούριο της προφίλ να ησυχάσουμε από τις πωλήτριες
Θα την ταράξω, ωραίο καυλακι αν είναι αυτή θα μάζευε καλό χρήμα με ραντεβού αντί για πωλήσεις.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.496
Πόντοι
206
εκανα και εγω το πρωτο ραντεβου μου απο το seeking με ενα κοριτσι 19 χρονων. προσωπικα περασα πολυ καλυτερα απο τα cg που βλέπω για 1-1,5 ωρες. στις 3 ωρες ειχαμε απλετο χρονο για κουβεντα και σεξ και θα μεναμε κι'αλλο αν δεν μας εδιωχνε ο πριαμος.

thanks σε @Matthew(2) και @Blackbeard που βοηθησαν να πιασω το νοημα του σαιτ. επρεπε να το εχω κανει νωριτερα

update: και ασε τους μαλακες να πληρωνουν 5χιλιαρα για να γαμανε οι γκομενοι (επειδη ειδα γελακια απο τον χαχα)
Μπορείς να μας δώσεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες; Κόστη; Ποιο είναι το νόημα που λες να εξηγήσεις; Τέλος μιλάμε για γκομενα που θέλει χρήματα με το πήδημα η την ενδιαφέρει κάτι πιο σταθερό σαν σχέση και να έχει ένα μηνιαίο εισόδημα;

thuner21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
παίδες πραγματικά πολύ χρήσιμο όλο το thread! :rockon::rockon:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
σορρυ ξεχασα να το γραψω αυτο 200 για 3 ωρες εδωσα. ολες οι κοπελες που εχω υποψη μου ειναι μeταξυ 150-200 για 3 ωρες, οπως ειχε αναφερει και ο Matthew.

το νοημα που λεω ειναι κυριως τα χρηματα, ο χρονος του ραντεβου και οτι οι κοπελες θελουν απλα ραντεβου και οχι σταθερες συμφωνιες με ποσα ανα μηνα. και εγω ειχα την ιδεα οτι οι κοπελες θα θελουν περισσοτερα χρηματα επιπεδου cg και σταθερες σχεσεις με μηνιατικο, μεχρι που διαβασα την εμεπριαι του Matthew και μιλησω μαζι του και με τον Blackbeard

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Στο εξωτερικό πάντως μου έχουν τύχει και τύποι που έχουν κρατήσει φωτο κ βίντεο από πρώην γκόμενές και φτιάχνουν γυναικείο προφίλ και τα πουλάνε. τραγικές καταστάσεις.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο, δεν έχει νόημα να τρωγομαστε μεταξύ μας. Χάρη στο φίλο smartboy καταλάβαμε αυτό που υποψιαζόμασταν, ότι το 95% από τις γκόμενες εκεί είναι είτε fake είτε μόνο για να φάνε luns.
Επίσης ας συμφωνήσουμε ότι sugarbabies όπως τις εννοεί ο smartboy είναι ελάχιστες και πανάκριβες. Τέλος ας συμφωνήσουμε ότι όλοι εκτός του smartboy ψάχνουμε αματουρια να βγάλουμε γούστα. Ειρήνη ημίν!
Ακριβώς, να μπορείς να έχεις κάποιες κοπέλες να βγάζεις τα γούστα σου....και ο αγώνας συνεχίζεται!!!

• Like
Αντιδράσεις: dem

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Αυτό το Putanona που έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα... Ποιο είναι και μου έχει ξεφύγει?

Έχουμε url ?

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.160
Πόντοι
486
Γενικά το seeking νομίζω έχει ψιλοπεθανει. Υπάρχει κανένα άλλο σάιτ που να παίζει μπαλιτσα αυτή την περίοδο?

Το Lunona είναι μια μαλακία και μισή το ξερω

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Καλησπερα στην ομαδα!
Εχω δει κατι αξιολογα κορμια αυτο το μηνα απο SA απο 100 εως 300 3ωρο φουλ ολα.
Ειναι αρκετες που με ρωτανε τι προσφερω και οταν λεω για 200 ή 300 με λενε μιζερο και μπλοκ.
Ποσα λεφτα δινετε εσεις ρε παιχτες σε αυτες και τα 300 του φαινονται αστεια για να μαθω και εγω που ειμαι μικρος ακομα μαλλον?
Σπιτια τους γραφετε?

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Και επιμενουν να μην λενε τι λεφτα θελουν αλλα ποσα προσφερω εγω.
Τι φαση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom