Νέα

Sedan 2.0 με γκάζια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Αν και μεγαλωσα μπραχαμι, αυτο με τα φτιαγμενα μ3 δεν το εχω πιασει ακομα.Να δωσω 5-6 για το αμαξι και αλλα 5 για μετατροπη, για να εχω ενα αμαξι 20 χρονων, παρανομο, καγκουρικο και βενζινορουφηχτρα? Ασε που δεν εχω ακουσει για τετοια μηχανη με λιγοτερα απο 180 χιλιαδες χιλ. Ασε που στο συνεργειο που παω οσους βλεπω να εχουν τετοια τα φερνουν στουκαρισμενα (αραγε γιατι υπαρχουν τοσα μοτερ? τα αυτοκινητα που τα φοραγαν τι απεγιναν? :grin: )

Δεν λεω, ενα μ που μου ειχε αφησει φιλος για μια βδομαδα, ηταν το πιο διασκεδαστικο αμαξι που εχω οδηγησει αλλα μεσα σε εξι μερες ειχα βαλει 170ε βενζινη :new_shocked:
Το ειχα παει και στον μηχανικο και για ενα μαζεματακι ηθελε κοντα ενα χιλιαρικο

Αν ειχα αυτα τα λεφτα (για πεταμα) και ηθελα αλογα θα επαιρνα ενα s2000. Δεν ειναι βεβαια οικογενειακο, αλλα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα την οικογενεια μεσα σε ενα ε30 με 300 αλογα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν και μεγαλωσα μπραχαμι, αυτο με τα φτιαγμενα μ3 δεν το εχω πιασει ακομα.Να δωσω 5-6 για το αμαξι και αλλα 5 για μετατροπη, για να εχω ενα αμαξι 20 χρονων, παρανομο, καγκουρικο και βενζινορουφηχτρα? Ασε που δεν εχω ακουσει για τετοια μηχανη με λιγοτερα απο 180 χιλιαδες χιλ. Ασε που στο συνεργειο που παω οσους βλεπω να εχουν τετοια τα φερνουν στουκαρισμενα (αραγε γιατι υπαρχουν τοσα μοτερ? τα αυτοκινητα που τα φοραγαν τι απεγιναν? :grin: )
ειδικοτερα οταν πια με 16 χιλιαρικα αγοραζεις s3 5-6ετιας 260 ιππους μαμα που για πλακα γινονται 300+ κρυφα
χωρις να πειραξεις κιβωτιο,φρενα,αναρτησεις,μπλοκε κ.α..το αμαξι τα σηκωνει για πλακα.

Αν ειχα αυτα τα λεφτα (για πεταμα) και ηθελα αλογα θα επαιρνα ενα s2000. Δεν ειναι βεβαια οικογενειακο,
αμαξαρα εγραψες,αλλα εχεις τα χερια;

στο ρωταω γιατι ειδικα τα πρωτα που ηταν τελειως γυμνα απο ηλεκτρονικα
στολιζαν καθε κολωνα της παραλιακης για ενα διαστημα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.744
Πόντοι
2.606
πολυ καλο αμαξι το s2000 και μετα το 2006 με το vsa ακομα καλυτερο, στροφαρισμα στις 9000 απο 2 λιτρο  :P.στα χαμηλα βεβαια πεθαμενο αλλα πανω απο τις 6000 στροφες το μοτερ γαζωνε.πολυ καλο και σε χρονους στην πιστα, μειον ο σαρακακης, η τιμη καινουργιου και το αθλιο στεναχωρο εσωτερικο,οσοι βεβαια ηθελαν καθαροαιμο αμαξι αυτα και τα 50 χιλ που εκανε καινουργιο τους περισσευαν....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πολυ καλο αμαξι το s2000 και μετα το 2006 με το vsa ακομα καλυτερο, στροφαρισμα στις 9000 απο 2 λιτρο  :P.στα χαμηλα βεβαια πεθαμενο αλλα πανω απο τις 6000 στροφες το μοτερ γαζωνε.πολυ καλο και σε χρονους στην πιστα λειον ο σαρακακης η τιμη καινουργιου και το αθλιο στεναχωρο εσωτερικο,οσοι βεβαια ηθελαν καθαροαιμο αμαξι αυτα και τα 50 χιλ που εκανε καινουργιο τους περισσευαν....
στα χαμηλα δεν τραβαγε,αλλα ηταν ατμοσφαιρα και απιστευτα ψηλοστροφο οπως γραφεις..ειχε πολυ καλη κατανομη ιπποδυναμης αν θυμασαι.μετα βαλανε esp,abs,vsa,αναρτηση με διπλα ψαλιδια και γινε πιο φιλικο..και παλι ομως τα περισσοτερα ηταν στουκαρισμενα απο τη μεση και πισω..και πως να μην;;;γνησιο πισωκινητο,τιμονι κατανα που πληρωνει καθε λαθος,κιβωτιο καρφωτο με το στροφομετρο στις 9.000 στροφες.

αισθανοσουν οτι οδηγας καρτ δρομου ή μηχανη..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.744
Πόντοι
2.606
στα χαμηλα δεν τραβαγε,αλλα ηταν ατμοσφαιρα και απιστευτα ψηλοστροφο οπως γραφεις..ειχε πολυ καλη κατανομη ιπποδυναμης αν θυμασαι.μετα βαλανε esp,abs,vsa,αναρτηση με διπλα ψαλιδια και γινε πιο φιλικο..και παλι ομως τα περισσοτερα ηταν στουκαρισμενα απο τη μεση και πισω..και πως να μην;;;γνησιο πισωκινητο,τιμονι κατανα που πληρωνει καθε λαθος,κιβωτιο καρφωτο με το στροφομετρο στις 9.000 στροφες.

αισθανοσουν οτι οδηγας καρτ δρομου ή μηχανη..

και με λιγα πραγματακια σηκωνε κι αλογακια ,εξαλου και το μ3 το 46  πεθαμενο σχετικα ειναι χαμηλα και στροφαρει στις 8 αλλη βεβαια λογικη αυτου του αυτοκινητου που μονο με κομπρεσορα καταφερνες να παρεις αλογα

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
ειδικοτερα οταν πια με 16 χιλιαρικα αγοραζεις s3 5-6ετιας 260 ιππους μαμα που για πλακα γινονται 300+ κρυφα
χωρις να πειραξεις κιβωτιο,φρενα,αναρτησεις,μπλοκε κ.α..το αμαξι τα σηκωνει για πλακα.
Ετσι...

αμαξαρα εγραψες,αλλα εχεις τα χερια;

στο ρωταω γιατι ειδικα τα πρωτα που ηταν τελειως γυμνα απο ηλεκτρονικα
στολιζαν καθε κολωνα της παραλιακης για ενα διαστημα.

Ενταξει τι να σου πω? Ειναι γνωστο οτι ολοι μας εδω μεσα εκτος απο ψωλαραδες και πετυχημενοι ειμαστε και πιλοτοι. Το  μονο που θα πω ειναι οτι στα 40 πια εχω μαθει να σεβομαι τα γκαζια. Εισαι σωστος για αυτο με τις κολωνες  :grin:

πολυ καλο αμαξι το s2000 και μετα το 2006 με το vsa ακομα καλυτερο, στροφαρισμα στις 9000 απο 2 λιτρο  :P.στα χαμηλα βεβαια πεθαμενο αλλα πανω απο τις 6000 στροφες το μοτερ γαζωνε.πολυ καλο και σε χρονους στην πιστα, μειον ο σαρακακης, η τιμη καινουργιου και το αθλιο στεναχωρο εσωτερικο,οσοι βεβαια ηθελαν καθαροαιμο αμαξι αυτα και τα 50 χιλ που εκανε καινουργιο τους περισσευαν....

Μια και το αναφερες τυπε, το διαβασα και μια δυο σελιδες πριν. Προσωπικα εχω χοντα απο το 95, τωρα εχω ενα vtec του 99, ο σαρακακης δεν μου ηταν προβλημα ποτε, παντα βρισκω ανταλλακτικα σε πολυ χαμηλες τιμες ειτε μεταχειρισμενα ειτε ιμιτασιον και μια φορα παραγγειλα και απο εξωτερικο ενα πισω φαναρι (γιατι εδω θελαν να μου πιασουν τον κωλο). Φυσικα το αμαξι ειναι παλιο, ετσι και αλλιως δεν ψαχνομαι για καινουριο οριτζιναλ, αλλα προσωπικα πιστευω αυτο με το σαρακακη επαιζε 10 χρονια πριν, τωρα μπορει καποιος να το παρακαμψει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τέλη και ασφάλιστρα , γάμα τα .
Δεν είναι άξια λόγου.
Το τεκμαρτό εισόδημα όμως ΓΑΜΑΕΙ.

Ενώ το 2.0 έχει μικρό .............

Το rs4 το είχα πάρει μτχ.
Ουσιαστικά έδωσα ένα TTS και 10Κ.
Οπότε θέλω να το σουτάρω.
Πόσο θα το σουτάρεις τύπε;  :cool2:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
θέλει ο λάκης να πάρει αμάξι των 60k αλλά τον πειράζει το τεκμαρτό εισόδημα;;;;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πρέπει να σε φωνάζουν αριστοκράτη στη περιοχή τύπε!  :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Δε ξερω τι μου λες, παντως εμενα ακομα βουιζει στο κεφαλι μου ο ηχος του μοτερ να πυροβολαει στον κοφτη  :cum:
Ειμαι ερωτευμενος λεμεεεεε  :smitten:

Δυστυχως βεβαια ειχε το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατα τη γνωμη μου SMG αυτοματο κιβωτιο και δε το χαρηκα οσο ηθελα το αμαξι.
 :cum: Αυτός ο μεταλλικός ήχος που έβγαζε το 46άρι το m3 ήτανε άλλο πράμα. Πριόνι  :rockon:

Δυστυχώς είχε τα θεματάκια του, όπως ανέφερε και ο brabus67 μια σελίδα πίσω,πολύ μεγάλο ποσοστό engine failure,βαρούσαν τα ωστήρια στα περισσότερα  :headbang:
Είχε κάνει ανάκληση σε αρκετά μοντέλα η BMW.

Τώρα τι μου θύμισες τύπε,με  46άρι m3  παραλίγο να αγοράσουμε ένα οικόπεδο με ένα φιλαράκι πριν 10 χρόνια  :2funny: Φτηνά τη γλυτώσαμε
Ωραίες εποχές με πολύ μπαντιλίκι και τη βενζίνη στα 80 λεπτά τότε. Όλη τη μέρα γύρες.

Και ναι,το SMG είναι γτπ

Τώρα για τον λάκη που ψάχνει το κορόϊδο που θα φέρει το cla 45 amg από Γερμανία και σε 6 μήνες θα το δώσει 20χιλιάρικα κάτω από την αρχική τιμή αγοράς,μπορεί να χρειαστεί να περιμένει πάνω από 3 χρόνια για να πέσει τόσο η τιμή του.
Τα μεταχειρισμένα εως 2 ετών από Γερμανία δε συμφέρουν καθόλου.
Αναγκαστικά θα πρέπει είτε να περιμένει είτε να πάρει την απόφαση να το αγοράσει καινούριο από εδώ.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Η ετήσια αντικειμενική δαπάνη επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης ορίζεται ως εξής:

• για τα αυτοκίνητα μέχρι 1.200 κ.εκ. σε 4.000 ευρώ,

• από 1.200 έως 2.000 κ. εκ. προστίθενται 600 ευρώ ανά 100 κ. εκ.

• από 2.000 έως 3.000 κ. εκ. προστίθενται 900 ευρώ ανά 100 κ.εκ.

• για αυτοκίνητα μεγαλύτερα από 3.000 κ.εκ. προστίθενται 1.200 ευρώ ανά 100 κυβικά.

Πηγή: ]

Οπως βλεπεις ειναι αρκετα "τσουχτερο" για αυτοκινητα μεγαλου κιβυσμου  ;)

Αν ειναι να πρεπει να δηλωνεις 30Κ (π.χ.) ΜΟΝΟ για ΕΝΑ αυτοκινητο, κλαφτα χαραλαμπε  :S

το είχα δει και εγώ πως είναι η διαβάθμιση αυτή αλλά όταν έχεις 60k για ένα αμάξι, διάλολε έχεις τον τρόπο σου με τα χρήματα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μη ξεχνας οτι ο Λακης ειναι οδοντιατρος και οι οδοντιατροι δε φημιζονται οτι ειναι και οι πιο νομοταγεις πολιτες οσον αφορα τις φορολογικες τους υποχρεωσεις  :grin:

γιατί υπάρχει έλληνας ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος να φημίζεται ως νομοταγής σχετικά με τις φορολογικές υποχρεώσεις ???

spinoza1983

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν έχεις οικογένεια και παιδιά , δυστυχώς δεν μπορείς να έχεις κουπέ και λοιπά δίθυρα.
Θέλεις 4θυρο και θέλεις και χώρο αποσκευών.

Μπορείς να έχεις κάποιο 4θυρο με γκάζια , για να ... ξεχνιέσαι ότι είσαι οικογενειάρχης!

Με τα βάρη που γάμησαν όλα τα αυτοκίνητα πάνω από 2000 κυβικά,
είναι πλέον μαζοχισμός και τραγωδία να έχεις ΙΧΕ πάνω από 3000 και πάνω από 4000
αφού ακόμη και αν το έχεις πάρει κοψοχρονιά , πρέπει να σου σκίσει τον κώλο
το ελληνικό δημόσιο !!!!!

Ψάχνω να βρώ λοιπόν το πιο γκαζάτο 4θυρο , κατά προτίμηση sedan
με όσο γίνεται περισσότερους χώρους
ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 2000 ΚΥΒΙΚΑ.

Το τελευταίο με κεφαλαία ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΑΙ.
Κατά προτίμηση ευρωπαϊκό.

Μέχρι τώρα νομίζω ότι η καλύτερη περίπτωση είναι η mercedes CLA 45 AMG 4MATIC.

Περιμένω τα φώτα σας .............

Το να βρεθεί μεταχειρισμένο είναι επίσης ενδιαφέρον !!!!!

Επειδή είμαι κι εγώ τρελός με τα σεντάν και θέλω και γκάζι και αρκετά πορωμένος με τα αυτοκίνητα πιστεύω ότι η
συγκεκριμένη mercedes δεν έχει αντίπαλο..
Μακράν η πιο μουνάρα διλιτρη κυρία που κυκλοφορεί και η πιο γρήγορη.
Δεν της λείπει τπτ εκτός βέβαια από τους χώρους που έχουν αντίστοιχα αυτοκίνητα της κατηγορίας της.
Εγώ έχω ένα Passat CC 1.8 και αν έπαιρνα τώρα αμάξι αυτό θα ήταν αυτό που κοιτάς κι εσύ.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
γιατί υπάρχει έλληνας ελεύθερος επαγγελματίας ο οποίος να φημίζεται ως νομοταγής σχετικά με τις φορολογικές υποχρεώσεις ???

Ο Λάκης είναι ιδεολόγος κατά των φόρων. Εδώ έλεγε την άλλη φορά ότι θα δίνει διπλά πουρμπουάρ στο σερβίρισμα με τον όρο να μην του κόβουν απόδειξη ή κατι τέτοιο...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Μη ξεχνας οτι ο Λακης ειναι οδοντιατρος και οι οδοντιατροι δε φημιζονται οτι ειναι και οι πιο νομοταγεις πολιτες οσον αφορα τις φορολογικες τους υποχρεωσεις  :grin:

δεν έχεις άδικο...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Δε ξερω τι μου λες, παντως εμενα ακομα βουιζει στο κεφαλι μου ο ηχος του μοτερ να πυροβολαει στον κοφτη  :cum:
Ειμαι ερωτευμενος λεμεεεεε  :smitten:

Δυστυχως βεβαια ειχε το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατα τη γνωμη μου SMG αυτοματο κιβωτιο και δε το χαρηκα οσο ηθελα το αμαξι.
Το καινούργιο ειναι διπλού συμπλέκτη κι απλά γαμει και στην αυτόματη πολυ ομαλή λειτουργία αλλα και σαν σειριακό αφού έχει μεσα  έτοιμη και την μικρότερη αλλα και την μεγαλύτερη ταχύτητα απο αυτή που κίνησαι  και βέβαια στα κατεβάσματα ειναι απόλυτος άμεσο και δεν έχει την χρονική υστέρηση του προηγούμενου που τα έκλανε  συνήθως απο αντλία

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Πρέπει να σε φωνάζουν αριστοκράτη στη περιοχή τύπε!  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Μεσα επεσες, εχω πολλα φιλαρακια που μου την λενε για αυτο. Εγω παλι οταν ερχονται για βολτα λεω "ωπ! παλι το καγκουαρ εφερες?"  :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.118
Πόντοι
216
Λακη δες για κανα Mitsubishi Evo 9...
1ο σταδιο και παει 400 αλογα ανετα χωρις κανενα προβλημα...με 50 κιλα ροπη...

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Ο Λάκης είναι ιδεολόγος κατά των φόρων. Εδώ έλεγε την άλλη φορά ότι θα δίνει διπλά πουρμπουάρ στο σερβίρισμα με τον όρο να μην του κόβουν απόδειξη ή κατι τέτοιο...

πόσο δίκιο είχε....

images

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom