Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Αν και μεγαλωσα μπραχαμι, αυτο με τα φτιαγμενα μ3 δεν το εχω πιασει ακομα.Να δωσω 5-6 για το αμαξι και αλλα 5 για μετατροπη, για να εχω ενα αμαξι 20 χρονων, παρανομο, καγκουρικο και βενζινορουφηχτρα? Ασε που δεν εχω ακουσει για τετοια μηχανη με λιγοτερα απο 180 χιλιαδες χιλ. Ασε που στο συνεργειο που παω οσους βλεπω να εχουν τετοια τα φερνουν στουκαρισμενα (αραγε γιατι υπαρχουν τοσα μοτερ? τα αυτοκινητα που τα φοραγαν τι απεγιναν? )
Δεν λεω, ενα μ που μου ειχε αφησει φιλος για μια βδομαδα, ηταν το πιο διασκεδαστικο αμαξι που εχω οδηγησει αλλα μεσα σε εξι μερες ειχα βαλει 170ε βενζινη
Το ειχα παει και στον μηχανικο και για ενα μαζεματακι ηθελε κοντα ενα χιλιαρικο
Αν ειχα αυτα τα λεφτα (για πεταμα) και ηθελα αλογα θα επαιρνα ενα s2000. Δεν ειναι βεβαια οικογενειακο, αλλα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα την οικογενεια μεσα σε ενα ε30 με 300 αλογα.
Δεν λεω, ενα μ που μου ειχε αφησει φιλος για μια βδομαδα, ηταν το πιο διασκεδαστικο αμαξι που εχω οδηγησει αλλα μεσα σε εξι μερες ειχα βαλει 170ε βενζινη
Το ειχα παει και στον μηχανικο και για ενα μαζεματακι ηθελε κοντα ενα χιλιαρικο
Αν ειχα αυτα τα λεφτα (για πεταμα) και ηθελα αλογα θα επαιρνα ενα s2000. Δεν ειναι βεβαια οικογενειακο, αλλα ετσι και αλλιως δεν θα εβαζα την οικογενεια μεσα σε ενα ε30 με 300 αλογα.