Νέα

Σε Σας Μιλάω Γονείς...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Το παιδί δεν έχει πατέρα. Ζει με την μάνα του που είναι συγγραφέας...

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτα που εγραψε αυτο το παιδι(που δεν τα εγραψε αυτο,αλλα εν πασει περιπτωσει) ειναι θεωριες.... Εξαλλου τα παιδια που εκαναν αυτα στη Βαθεια ειναι απο μελετηρες οιοκογενειες... Δε φταιει αυτο. Εγω πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια χαλασε :
1) Από τα ιδιωτικα καναλια. Εκαναν μεγαλη ζημια στον κοινωνικο ιστο προβαλλοντας συνεχως το γυναικειο σωμα
2) Απο το οτι η γυναικα "βγηκε" στη δουλεια. Εξαφανιστηκε απο το σπιτι οπου ειναι και η θεση της.
3) Απο το υπερβολικα συντηρητικο παρελθον αυτης της χωρας που με μαθηματικη ακριβεια καποτε θα οδηγουσε σε αντιθετα αποτελεσματα. Καποτε η γυναικα εμενε κλειδαμπαρωμενη στο σπιτι και αν τολμουσες να την κοιταξεις ερχοντουσαν τα αδερφια της και ειχαμε τις μαλακιες του στυλ ," Πρεπει να την αποκαταστησεις". Τωρα λοιπον που χαλαρωσαν τα πραγματα , οι γυναικες θα ξεσαλωσουν.
4) Απο το Ιντερνετ και τα κινητα με τα βιντεακια. Δεν μπορω να καταλαβω ,λενε θα τα απαγορευσουν εντος του σχολειου. Ε, τα παιδια θα βλεπουν τα "θεαματα" μολις βγαινουν απο το σχολειο. Δεν θα κολλησουν εκει, πιστεψτε με
Αυτη ειναι η γνωμη μου... Τωρα τί μπορει να γινει...δεν ξερω!
Μου φαινεται ή κανω λαθος? Ολα τα δεινα ξεκιναν απο τις γυναικες?
Χωρις να ειμαι μισογυνης (αλλωστε δε θα βρισκομουν σε τετοιο σαιτ).

οχι βρε παιδι μου... προς θεου...

εμεις να σε παρεξηγησουμε και να σε πουμε μισογυνη??
πα πα....

ατιμες γυναικες... πηγη ολων των κακων...

γιατι ρε ατιμες κανετε κατι τετοια παιδια???

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οποιος και αν το έγραψε το κείμενο,
του απαντάω και του λέω:

Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα !!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
οχι βρε παιδι μου... προς θεου...

εμεις να σε παρεξηγησουμε και να σε πουμε μισογυνη??
πα πα....

ατιμες γυναικες... πηγη ολων των κακων...

γιατι ρε ατιμες κανετε κατι τετοια παιδια???

Βρες πρώτα κάποιον ανεγκέφαλο να σε γκαστρώσει και μετά μας κάνεις κήρυγμα. Αν και σε βλέπω κι εσένα και τη μουνίτσα να μισθώνετε αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες για να σας γονιμοποιήσουν.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Το παιδί δεν έχει πατέρα. Ζει με την μάνα του που είναι συγγραφέας...

+1

Και έχει και κάποια άλλη συγγραφική βοήθεια ίσως...

ΥΓ: Δεν μπαίνω καν στο τι γράφει η επιστολή, γιατί δεν έχει νόημα.

blossom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτα που εγραψε αυτο το παιδι(που δεν τα εγραψε αυτο,αλλα εν πασει περιπτωσει) ειναι θεωριες.... Εξαλλου τα παιδια που εκαναν αυτα στη Βαθεια ειναι απο μελετηρες οιοκογενειες... Δε φταιει αυτο. Εγω πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια χαλασε :
1) Από τα ιδιωτικα καναλια. Εκαναν μεγαλη ζημια στον κοινωνικο ιστο προβαλλοντας συνεχως το γυναικειο σωμα
2) Απο το οτι η γυναικα "βγηκε" στη δουλεια. Εξαφανιστηκε απο το σπιτι οπου ειναι και η θεση της.
3) Απο το υπερβολικα συντηρητικο παρελθον αυτης της χωρας που με μαθηματικη ακριβεια καποτε θα οδηγουσε σε αντιθετα αποτελεσματα. Καποτε η γυναικα εμενε κλειδαμπαρωμενη στο σπιτι και αν τολμουσες να την κοιταξεις ερχοντουσαν τα αδερφια της και ειχαμε τις μαλακιες του στυλ ," Πρεπει να την αποκαταστησεις". Τωρα λοιπον που χαλαρωσαν τα πραγματα , οι γυναικες θα ξεσαλωσουν.
4) Απο το Ιντερνετ και τα κινητα με τα βιντεακια. Δεν μπορω να καταλαβω ,λενε θα τα απαγορευσουν εντος του σχολειου. Ε, τα παιδια θα βλεπουν τα "θεαματα" μολις βγαινουν απο το σχολειο. Δεν θα κολλησουν εκει, πιστεψτε με
Αυτη ειναι η γνωμη μου... Τωρα τί μπορει να γινει...δεν ξερω!
Μου φαινεται ή κανω λαθος? Ολα τα δεινα ξεκιναν απο τις γυναικες?
Χωρις να ειμαι μισογυνης (αλλωστε δε θα βρισκομουν σε τετοιο σαιτ).
το οτι βρίσκεσαι σε αυτό το σάιτ δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μισογύνης ή όχι.
σε παραπέμπω   

OP
OP
mounitsa

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1.) Raven δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα.....εχω διαβασει αρκετα τελευταιως για να παρω τετοιου ειδους σχολια για πλακα......συγγνωμη....

2.) Ρουλι γουελκαμ του δε κλαμπ........

3.) Ειναι πολυ πιθανο να το εγραψε η μητερα του παιδιου  αλλα με ενδιαφερει πιο πολυ αυτο που λεει το γραμμα και οχι το ποιος το εγραψε.......αν και πιστευω οτι πιθανον το παιδι να ειχε γραψει κατι και η μητερα να το συνταξε......αν και με μητερα συγγραφεα δεν αποκλειεται να εχει βγει και το παιδι με καποιο ιδιαιτερο ταλεντο....(αν εχει διαβασει Αννα Φρανκ θα παθετε πλακα με τον τροπο που γραφει κι ας ειναι 13)

4.) Δεν ειπαμε οχι στο Playstation δεν ειπαμε οχι στην τηλεοραση........ΑΛΛΑ οχι να αποτελουν αυτα τον τροπο για να ξεφορτωθουμε τα παιδια ή να τα απασχολησουμε......με μετρο μπορουν να υπαρχουν ολα........

5.) Ο κωστοπουλος εχει καψει παρα πολυ κοσμο......λυπαμαι οσους διαβαζουν τα περιοδικα του για οποιονδηποτε λογο περαν του χαβαλε.......και εχω διαπιστωσει οτι ειναι αρκετοι αυτοι......

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
484
Πόντοι
36
Μαζί με αυτό θα βάλω και τον Κωστόπουλο! Για μένα αυτός ο άνθρωπος με τις μαλακίες που εκδίδει του δήθεν Life style έχει καταστρέψει μια ολόκληρη γενιά!
Ίσως σε μερικούς φανεί υπερβολικό αλλά είναι απο τα λίγα θέματα που είμαι απόλυτος και ξεροκέφαλος και δεν μου αλλάζε κανείς την γνώμη!

Γ.Κ. :Η θεοποίηση του δήθεν. Η αγιοποίηση της μαλακίας. Ένας μεγάλος τροχός ανάμεσα στα άλλα αδίστακτα γρανάζια της κατανάλωσης.

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ!

ΥΓ: και για να μη δημιουργήσω προβλήματα που δεν θέλω, ας μην αναφέρω το από ποιούς και πως ανέβηκε.... Αλήθεια, τελικά το σκύλο τον αντικατέστησε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
50% αλήθειες και 50% θολοκουλτούρα το γράμμα. Κρίμα...
Να συμφωνήσω και εγώ ότι μάλλον δεν το χει γράψει μόνος του ο μικρός.
Σε αντίθετη περίπτωση και σε συνδυασμό με την απουσία πατρικού προτύπου πιστευω ότι ο μικρός θα αρχίσει να την βλέπει "αλλιώς" την ζωή...

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ολα γίνονται για τον Μπερντέ συναγωνιστές...
Νοιάστηκε ο τεγό και έβαλε πρωτοσέλιδο την "δήθεν" επιστολή.. Με ανούσιες μαλ λα λα λα χιλιοειπωμένες, τετριμμένες ..
και ο ίδιος από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις ζει πουλώντας το "όνειρο"
Σιγά μην σκιστεί κανένα καλτσόν και μας δουν τα μπούτια..

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ολα γίνονται για τον Μπερντέ συναγωνιστές...
Νοιάστηκε ο τεγό και έβαλε πρωτοσέλιδο την "δήθεν" επιστολή.. Με ανούσιες μαλ λα λα λα χιλιοειπωμένες, τετριμμένες ..
και ο ίδιος από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις ζει πουλώντας το "όνειρο"
Σιγά μην σκιστεί κανένα καλτσόν και μας δουν τα μπούτια..

Έπεσες διάνα!... Αυτό που λες είναι η ουσία.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ο "μικρος" που λεει οτι πρεπει οι γονεις να διβαζουνε ριτσο κ.α. πολυ βρομαει ή αυτος δεν παει καλα ή ολα τ'αλλα παιδια!
Πραγματι ομως εδω σ'αυτο που γραφει υπαρχουν και καλα σημεια!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Επίσης να συμπληρωσω ότι ένα παιδί που έχει τόσο δομημένη σκέψη σε αυτή την ηλικία δεν είναι φυσιολογικό.
Είναι εκτός ηλικίας.
Θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.021
Πόντοι
6.236
Στο ευρύτερο πλαίσιο του νήματος, αφήνω το κάτωθι link με είδηση που διάβασα σήμερα και θέμα

Πατεράδες καταγγέλλουν παιδοψυχολόγο για βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων ασέλγειας στα παιδιά τους​

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.381
Πόντοι
2.356
Ποια είναι αυτή η μουνίτσα, ρε τύποι; :think:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.378
Πόντοι
1.706
Ποια είναι αυτή η μουνίτσα, ρε τύποι; :think:
Από τις πρώτες γυναίκες μέλη του σαη.
Είχε ανεβάσει και τσόντα δείχνοντας μόνο τα.......νύχια της.

Επί του θέματος, καλιά να άνοιγες ξεχωριστό νήμα @Ωρίων.
Αν αποδειχτούν οι κατηγορίες το παλούκωμα του/της εν λόγω επιστήμονα ακούγεται ως έντιμη τιμωρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom