You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε Σας Μιλάω Γονείς...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αυτα που εγραψε αυτο το παιδι(που δεν τα εγραψε αυτο,αλλα εν πασει περιπτωσει) ειναι θεωριες.... Εξαλλου τα παιδια που εκαναν αυτα στη Βαθεια ειναι απο μελετηρες οιοκογενειες... Δε φταιει αυτο. Εγω πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια χαλασε :
1) Από τα ιδιωτικα καναλια. Εκαναν μεγαλη ζημια στον κοινωνικο ιστο προβαλλοντας συνεχως το γυναικειο σωμα
2) Απο το οτι η γυναικα "βγηκε" στη δουλεια. Εξαφανιστηκε απο το σπιτι οπου ειναι και η θεση της.
3) Απο το υπερβολικα συντηρητικο παρελθον αυτης της χωρας που με μαθηματικη ακριβεια καποτε θα οδηγουσε σε αντιθετα αποτελεσματα. Καποτε η γυναικα εμενε κλειδαμπαρωμενη στο σπιτι και αν τολμουσες να την κοιταξεις ερχοντουσαν τα αδερφια της και ειχαμε τις μαλακιες του στυλ ," Πρεπει να την αποκαταστησεις". Τωρα λοιπον που χαλαρωσαν τα πραγματα , οι γυναικες θα ξεσαλωσουν.
4) Απο το Ιντερνετ και τα κινητα με τα βιντεακια. Δεν μπορω να καταλαβω ,λενε θα τα απαγορευσουν εντος του σχολειου. Ε, τα παιδια θα βλεπουν τα "θεαματα" μολις βγαινουν απο το σχολειο. Δεν θα κολλησουν εκει, πιστεψτε με
Αυτη ειναι η γνωμη μου... Τωρα τί μπορει να γινει...δεν ξερω!
Μου φαινεται ή κανω λαθος? Ολα τα δεινα ξεκιναν απο τις γυναικες?
Χωρις να ειμαι μισογυνης (αλλωστε δε θα βρισκομουν σε τετοιο σαιτ).
οχι βρε παιδι μου... προς θεου...
εμεις να σε παρεξηγησουμε και να σε πουμε μισογυνη??
πα πα....
ατιμες γυναικες... πηγη ολων των κακων...
γιατι ρε ατιμες κανετε κατι τετοια παιδια???
οχι βρε παιδι μου... προς θεου...
εμεις να σε παρεξηγησουμε και να σε πουμε μισογυνη??
πα πα....
ατιμες γυναικες... πηγη ολων των κακων...
γιατι ρε ατιμες κανετε κατι τετοια παιδια???
Βρες πρώτα κάποιον ανεγκέφαλο να σε γκαστρώσει και μετά μας κάνεις κήρυγμα. Αν και σε βλέπω κι εσένα και τη μουνίτσα να μισθώνετε αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες για να σας γονιμοποιήσουν.
Το παιδί δεν έχει πατέρα. Ζει με την μάνα του που είναι συγγραφέας...
+1
Και έχει και κάποια άλλη συγγραφική βοήθεια ίσως...
ΥΓ: Δεν μπαίνω καν στο τι γράφει η επιστολή, γιατί δεν έχει νόημα.
το οτι βρίσκεσαι σε αυτό το σάιτ δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μισογύνης ή όχι.Αυτα που εγραψε αυτο το παιδι(που δεν τα εγραψε αυτο,αλλα εν πασει περιπτωσει) ειναι θεωριες.... Εξαλλου τα παιδια που εκαναν αυτα στη Βαθεια ειναι απο μελετηρες οιοκογενειες... Δε φταιει αυτο. Εγω πιστευω οτι η ελληνικη κοινωνια χαλασε :
1) Από τα ιδιωτικα καναλια. Εκαναν μεγαλη ζημια στον κοινωνικο ιστο προβαλλοντας συνεχως το γυναικειο σωμα
2) Απο το οτι η γυναικα "βγηκε" στη δουλεια. Εξαφανιστηκε απο το σπιτι οπου ειναι και η θεση της.
3) Απο το υπερβολικα συντηρητικο παρελθον αυτης της χωρας που με μαθηματικη ακριβεια καποτε θα οδηγουσε σε αντιθετα αποτελεσματα. Καποτε η γυναικα εμενε κλειδαμπαρωμενη στο σπιτι και αν τολμουσες να την κοιταξεις ερχοντουσαν τα αδερφια της και ειχαμε τις μαλακιες του στυλ ," Πρεπει να την αποκαταστησεις". Τωρα λοιπον που χαλαρωσαν τα πραγματα , οι γυναικες θα ξεσαλωσουν.
4) Απο το Ιντερνετ και τα κινητα με τα βιντεακια. Δεν μπορω να καταλαβω ,λενε θα τα απαγορευσουν εντος του σχολειου. Ε, τα παιδια θα βλεπουν τα "θεαματα" μολις βγαινουν απο το σχολειο. Δεν θα κολλησουν εκει, πιστεψτε με
Αυτη ειναι η γνωμη μου... Τωρα τί μπορει να γινει...δεν ξερω!
Μου φαινεται ή κανω λαθος? Ολα τα δεινα ξεκιναν απο τις γυναικες?
Χωρις να ειμαι μισογυνης (αλλωστε δε θα βρισκομουν σε τετοιο σαιτ).
σε παραπέμπω
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
1.) Raven δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα.....εχω διαβασει αρκετα τελευταιως για να παρω τετοιου ειδους σχολια για πλακα......συγγνωμη....
2.) Ρουλι γουελκαμ του δε κλαμπ........
3.) Ειναι πολυ πιθανο να το εγραψε η μητερα του παιδιου αλλα με ενδιαφερει πιο πολυ αυτο που λεει το γραμμα και οχι το ποιος το εγραψε.......αν και πιστευω οτι πιθανον το παιδι να ειχε γραψει κατι και η μητερα να το συνταξε......αν και με μητερα συγγραφεα δεν αποκλειεται να εχει βγει και το παιδι με καποιο ιδιαιτερο ταλεντο....(αν εχει διαβασει Αννα Φρανκ θα παθετε πλακα με τον τροπο που γραφει κι ας ειναι 13)
4.) Δεν ειπαμε οχι στο Playstation δεν ειπαμε οχι στην τηλεοραση........ΑΛΛΑ οχι να αποτελουν αυτα τον τροπο για να ξεφορτωθουμε τα παιδια ή να τα απασχολησουμε......με μετρο μπορουν να υπαρχουν ολα........
5.) Ο κωστοπουλος εχει καψει παρα πολυ κοσμο......λυπαμαι οσους διαβαζουν τα περιοδικα του για οποιονδηποτε λογο περαν του χαβαλε.......και εχω διαπιστωσει οτι ειναι αρκετοι αυτοι......
2.) Ρουλι γουελκαμ του δε κλαμπ........
3.) Ειναι πολυ πιθανο να το εγραψε η μητερα του παιδιου αλλα με ενδιαφερει πιο πολυ αυτο που λεει το γραμμα και οχι το ποιος το εγραψε.......αν και πιστευω οτι πιθανον το παιδι να ειχε γραψει κατι και η μητερα να το συνταξε......αν και με μητερα συγγραφεα δεν αποκλειεται να εχει βγει και το παιδι με καποιο ιδιαιτερο ταλεντο....(αν εχει διαβασει Αννα Φρανκ θα παθετε πλακα με τον τροπο που γραφει κι ας ειναι 13)
4.) Δεν ειπαμε οχι στο Playstation δεν ειπαμε οχι στην τηλεοραση........ΑΛΛΑ οχι να αποτελουν αυτα τον τροπο για να ξεφορτωθουμε τα παιδια ή να τα απασχολησουμε......με μετρο μπορουν να υπαρχουν ολα........
5.) Ο κωστοπουλος εχει καψει παρα πολυ κοσμο......λυπαμαι οσους διαβαζουν τα περιοδικα του για οποιονδηποτε λογο περαν του χαβαλε.......και εχω διαπιστωσει οτι ειναι αρκετοι αυτοι......
Μαζί με αυτό θα βάλω και τον Κωστόπουλο! Για μένα αυτός ο άνθρωπος με τις μαλακίες που εκδίδει του δήθεν Life style έχει καταστρέψει μια ολόκληρη γενιά!
Ίσως σε μερικούς φανεί υπερβολικό αλλά είναι απο τα λίγα θέματα που είμαι απόλυτος και ξεροκέφαλος και δεν μου αλλάζε κανείς την γνώμη!
Γ.Κ. :Η θεοποίηση του δήθεν. Η αγιοποίηση της μαλακίας. Ένας μεγάλος τροχός ανάμεσα στα άλλα αδίστακτα γρανάζια της κατανάλωσης.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ!
ΥΓ: και για να μη δημιουργήσω προβλήματα που δεν θέλω, ας μην αναφέρω το από ποιούς και πως ανέβηκε.... Αλήθεια, τελικά το σκύλο τον αντικατέστησε?
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
50% αλήθειες και 50% θολοκουλτούρα το γράμμα. Κρίμα...
Να συμφωνήσω και εγώ ότι μάλλον δεν το χει γράψει μόνος του ο μικρός.
Σε αντίθετη περίπτωση και σε συνδυασμό με την απουσία πατρικού προτύπου πιστευω ότι ο μικρός θα αρχίσει να την βλέπει "αλλιώς" την ζωή...
Να συμφωνήσω και εγώ ότι μάλλον δεν το χει γράψει μόνος του ο μικρός.
Σε αντίθετη περίπτωση και σε συνδυασμό με την απουσία πατρικού προτύπου πιστευω ότι ο μικρός θα αρχίσει να την βλέπει "αλλιώς" την ζωή...
Ολα γίνονται για τον Μπερντέ συναγωνιστές...
Νοιάστηκε ο τεγό και έβαλε πρωτοσέλιδο την "δήθεν" επιστολή.. Με ανούσιες μαλ λα λα λα χιλιοειπωμένες, τετριμμένες ..
και ο ίδιος από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις ζει πουλώντας το "όνειρο"
Σιγά μην σκιστεί κανένα καλτσόν και μας δουν τα μπούτια..
Νοιάστηκε ο τεγό και έβαλε πρωτοσέλιδο την "δήθεν" επιστολή.. Με ανούσιες μαλ λα λα λα χιλιοειπωμένες, τετριμμένες ..
in_between
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ολα γίνονται για τον Μπερντέ συναγωνιστές...
Έπεσες διάνα!... Αυτό που λες είναι η ουσία.
Στο ευρύτερο πλαίσιο του νήματος, αφήνω το κάτωθι link με είδηση που διάβασα σήμερα και θέμα
www.protothema.gr
Πατεράδες καταγγέλλουν παιδοψυχολόγο για βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων ασέλγειας στα παιδιά τους
![www.protothema.gr](https://i1.prth.gr/images/640x360share/files/2022-08-22/Aselgeia_2.jpg)
Πατεράδες καταγγέλλουν παιδοψυχολόγο για βιομηχανία ψευδών γνωματεύσεων ασέλγειας στα παιδιά τους
Οµαδική καταγγελία από εννέα χωρισµένους άνδρες που κατηγορήθηκαν ότι κακοποιούν σεξουαλικά τα τέκνα τους µε γνωµάτευση από συγκεκριµένη παιδοψυχολόγο -Μιλούν για κύκλωµα που χορηγεί πιστοποιητικά µε στόχο την απαγόρευση της επικοινωνίας των παιδιών µε τον πατέρα τους
Από τις πρώτες γυναίκες μέλη του σαη.Ποια είναι αυτή η μουνίτσα, ρε τύποι;![]()
Είχε ανεβάσει και τσόντα δείχνοντας μόνο τα.......νύχια της.
Επί του θέματος, καλιά να άνοιγες ξεχωριστό νήμα @Ωρίων.
Αν αποδειχτούν οι κατηγορίες το παλούκωμα του/της εν λόγω επιστήμονα ακούγεται ως έντιμη τιμωρία.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις