Νέα

Σε ποιό στριπ θα τη βγάλουμε απόψε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
που λετε ρε παιδες να πατε σημερα και να ευχηθειτε χρονια πολλα?γκολντ?λιντο?λολιτα?σιροκο?μουσεςς?πρινσεςς?σαρκα?νεο σταρ?τουττι φρουττι?αμαζον?ή babes?

Επισκέπτης
Σε ολα γινεται ? Παντου εχουμε και μια 'αδυναμια" για να ευχηθουμε...

Επισκέπτης
Σημερα δν ειναι για στριπ...θα μ'αρεσε υπο αλλες συνθηκες η ιδεα....ομως...σημερα παμε γι αλλα....

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
που λετε ρε παιδες να πατε σημερα και να ευχηθειτε χρονια πολλα?γκολντ?λιντο?λολιτα?σιροκο?μουσεςς?πρινσεςς?σαρκα?νεο σταρ?τουττι φρουττι?αμαζον?ή babes?

πιθανοτατα, αν δεν κανουμε κατι αλλο, σε καποιο που ξεχασες.
στο αφροδιτη, την υπογα. αν και σημερα δεν θα πολυλεει η φαση με τοσο κοσμο που θα βγει.. 

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
....αν ειναι θα παω κατα τις 6 προς Princess....να πω και τα χρονια πολλα σε μια ψυχη..

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εσείς κ. Βάσο σε ποιό χώρο θα δεχτείτε τις ευχές του κοινού σας;

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κάτι θα βρείτε... κάπως θα ξεμπερδευτείτε... υποψιάζομαι...

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για πού είστε σήμερα; Εγώ για αλλαγή λέω να επισκεφθώ κανά κωλόμπαρο. Έχετε να προτείνετε τίποτα;

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το sierra κ το roxy ειναι κορυφαια του ειδους....με πολλες κ προθυμες γυναικαρες.....

Ευχαριστώ mclein για την άμεση ανταπόκριση. Αν μπορείς γράψε και καμμιά διεύθυνση γιατί δεν τα ξέρω τα μαγαζιά... :helpplea:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ mclein για την άμεση ανταπόκριση. Αν μπορείς γράψε και καμμιά διεύθυνση γιατί δεν τα ξέρω τα μαγαζιά... :helpplea:

ειναι στη Συγγριου....το ροξυ ειναι ακριβως διπλα στο λιντο....
κ το σιερρα ειναι στην αριστερη καθετο οπως κοιτας καταφατσα το μπειμπι γκολντ....

επισης...αν το δει το τοπικ ο studian ή ο πελοπονησιος...ας γραψουν κ για το μαγαζι στο χαλανδρι...γιατι δν ξερω ακριβη τοποθεσια...

Επισκέπτης
για ρασπουντιν και λουτσιανα βραζιλιανα και φραπε.καλη διασκεδαση.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Για δες και το Dallas στο Παγκατι / ειναι κοντα εκει στις καφετεριες της Υμηττου / ειναι σε ενα δρομο που περναει ενα τρολλεϋ - Φρυνης ειναι ο δρομος δε θυμαμαι / ειναι λιγο πιο πανω απο μια Τραπεζα ....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ Υπουργέ. Λέω να πάω σε αρκετά "πολιτιστικά" κέντρα έτσι ώστε να "προπονηθώ". Την άλλη εβδομάδα έχω εκτός έδρας παιχνίδι (Πράγα) και πρέπει να είμαι έτοιμος..... :dancing:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ευχαριστώ Υπουργέ. Λέω να πάω σε αρκετά "πολιτιστικά" κέντρα έτσι ώστε να "προπονηθώ". Την άλλη εβδομάδα έχω εκτός έδρας παιχνίδι (Πράγα) και πρέπει να είμαι έτοιμος..... :dancing:

κρατα δυναμεις ρεεεε!!!

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να κρατήσω δυνάμεις; Δεν κρατιέμαι φίλε rokoss... :2funny:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
3αληθεια τη γιορτη ειναι αυριο.

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, σκέφτηκα το εξής :
Εχουμε  2 Thread για τα  τελευταία  "απολογιστικά"  νέα  των στριπ και των στούντιο. Μήπως να φτιάξουμε  κι' ένα προπαρασκευαστικό   με το ερώτημα :  ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ ? :think:
Εδώ θα μπορεί  ο καθένας, ανάλογα με την περιοχή του, ν' ακούσει εναλλακτικές προτάσεις από άλλους συναγωνιστές, για το που να πάει " απόψε",  ειδικά όταν δεν  έχει  παρέα και  είναι " σολαρία" όπως εγώ απόψε.
Ισως μάλιστα  να συναντιέται  και με κανέναν  συναγωνιστή  για να κάνουν ρεφενέ ( θα μας έρχεται και πιό φτηνά  )  :rockon:
Ξεκινάω λοιπόν  πρώτος εγώ  και κυριολεκτώ στην ερώτηση, αναμένοντας  πρόταση :
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ  ?

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Επισκέπτης
Πήγαινε Μούσσες...που έχουμε καιρό να διαβάσουμε καμιά κριτική...;) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom