You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε ποιό στριπ θα τη βγάλουμε απόψε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σε ολα γινεται ? Παντου εχουμε και μια 'αδυναμια" για να ευχηθουμε...
Επισκέπτης
Σημερα δν ειναι για στριπ...θα μ'αρεσε υπο αλλες συνθηκες η ιδεα....ομως...σημερα παμε γι αλλα....
που λετε ρε παιδες να πατε σημερα και να ευχηθειτε χρονια πολλα?γκολντ?λιντο?λολιτα?σιροκο?μουσεςς?πρινσεςς?σαρκα?νεο σταρ?τουττι φρουττι?αμαζον?ή babes?
πιθανοτατα, αν δεν κανουμε κατι αλλο, σε καποιο που ξεχασες.
στο αφροδιτη, την υπογα. αν και σημερα δεν θα πολυλεει η φαση με τοσο κοσμο που θα βγει..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Εσείς κ. Βάσο σε ποιό χώρο θα δεχτείτε τις ευχές του κοινού σας;
θα σας γελασω κυριε.........εχω ενα μπερδεμα ως προς τον χωροχρονο του φραπε......
Επισκέπτης
Για πού είστε σήμερα; Εγώ για αλλαγή λέω να επισκεφθώ κανά κωλόμπαρο. Έχετε να προτείνετε τίποτα;
Το sierra κ το roxy ειναι κορυφαια του ειδους....με πολλες κ προθυμες γυναικαρες.....
Το sierra κ το roxy ειναι κορυφαια του ειδους....με πολλες κ προθυμες γυναικαρες.....
Ευχαριστώ mclein για την άμεση ανταπόκριση. Αν μπορείς γράψε και καμμιά διεύθυνση γιατί δεν τα ξέρω τα μαγαζιά...
Επισκέπτης
Ευχαριστώ mclein για την άμεση ανταπόκριση. Αν μπορείς γράψε και καμμιά διεύθυνση γιατί δεν τα ξέρω τα μαγαζιά...
ειναι στη Συγγριου....το ροξυ ειναι ακριβως διπλα στο λιντο....
κ το σιερρα ειναι στην αριστερη καθετο οπως κοιτας καταφατσα το μπειμπι γκολντ....
επισης...αν το δει το τοπικ ο studian ή ο πελοπονησιος...ας γραψουν κ για το μαγαζι στο χαλανδρι...γιατι δν ξερω ακριβη τοποθεσια...
Επισκέπτης
για ρασπουντιν και λουτσιανα βραζιλιανα και φραπε.καλη διασκεδαση.
Ευχαριστώ Υπουργέ. Λέω να πάω σε αρκετά "πολιτιστικά" κέντρα έτσι ώστε να "προπονηθώ". Την άλλη εβδομάδα έχω εκτός έδρας παιχνίδι (Πράγα) και πρέπει να είμαι έτοιμος.....
κρατα δυναμεις ρεεεε!!!
Συναγωνιστές, σκέφτηκα το εξής :
Εχουμε 2 Thread για τα τελευταία "απολογιστικά" νέα των στριπ και των στούντιο. Μήπως να φτιάξουμε κι' ένα προπαρασκευαστικό με το ερώτημα : ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ ?
Εδώ θα μπορεί ο καθένας, ανάλογα με την περιοχή του, ν' ακούσει εναλλακτικές προτάσεις από άλλους συναγωνιστές, για το που να πάει " απόψε", ειδικά όταν δεν έχει παρέα και είναι " σολαρία" όπως εγώ απόψε.
Ισως μάλιστα να συναντιέται και με κανέναν συναγωνιστή για να κάνουν ρεφενέ ( θα μας έρχεται και πιό φτηνά )
Ξεκινάω λοιπόν πρώτος εγώ και κυριολεκτώ στην ερώτηση, αναμένοντας πρόταση :
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ ?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Εχουμε 2 Thread για τα τελευταία "απολογιστικά" νέα των στριπ και των στούντιο. Μήπως να φτιάξουμε κι' ένα προπαρασκευαστικό με το ερώτημα : ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ ?
Εδώ θα μπορεί ο καθένας, ανάλογα με την περιοχή του, ν' ακούσει εναλλακτικές προτάσεις από άλλους συναγωνιστές, για το που να πάει " απόψε", ειδικά όταν δεν έχει παρέα και είναι " σολαρία" όπως εγώ απόψε.
Ισως μάλιστα να συναντιέται και με κανέναν συναγωνιστή για να κάνουν ρεφενέ ( θα μας έρχεται και πιό φτηνά )
Ξεκινάω λοιπόν πρώτος εγώ και κυριολεκτώ στην ερώτηση, αναμένοντας πρόταση :
ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟΨΕ ?
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
Επισκέπτης
Πήγαινε Μούσσες...που έχουμε καιρό να διαβάσουμε καμιά κριτική...;)