Thanos1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Για πείτε μέρη βρε παιδιά να καταλήξω που θα πάω διακοπές που έχει περισσότερα μουνια
Τουρίστριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τουρίστριες
Εξαρτάται τι ηλικία έχεις και τι προφίλ έχεις ρε αδελφέ. Αν το 1990 είναι η χρονιά γέννησης του και έχεις καλό πορτοφόλι πήγαινε Μύκονο ή Πάρο που έχουν γκόμενες που γουστάρουν ποζεράδες, μόλις φανεί χρήμα κάποια θα τσιμπήσει. Αν δεν έχεις λεφτά αλλά είσαι ωραίος πήγαινε Ίο, Αμοργό κλπ. νησιά που μαζεύουν πιο low-budget και alternative κόσμο. Αν δεν έχεις ούτε λεφτά ούτε εμφάνιση πήγαινε σε κανένα οικογενειακό νησί στυλ Αίγινα, Θάσος κλπ. μήπως γίνει παιχνίδι με καμια μιλφοθείτσα.Για πείτε μέρη βρε παιδιά να καταλήξω που θα πάω διακοπές που έχει περισσότερα μουνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τουρίστριες
Και στα κυκλαδονησια έχει πολλές Αλβανίδες . Καθαριστριες, λαντζερες.Πλάκα πλάκα Σαλαμίνα εχει δυνατά κομμάτια.και πολλές αλβανίδες που μένουνε μόνιμα εκεί και πολλά λαϊκά μούνια από Πειραιά που πανε διακοπες..πολύ πιο καλά για γκομενάκι πάρα στα σκατονησια κυκλαδονησια που είναι γεμάτα ελλεινιδες.με ξινες φατσες..
Κρίμα να μην μπορούν να σε χαρούν αυτά τα νησιά .Γιατί δε Μ αρέσει η ξεραιλα..και δε γουστάρω.νσ κονομανε οι αραβοφατσες σε.μυκονο Πάρο..καινά έχουν δέκα χοτελια ο καθένας..
Απογόνους Αράβων πειρατών. Φοβερό και αληθινόΑυτό λέελμε κυκλαδονησια σκατονησια είναι μόνο για να φάνε οι γκόμενες καμια πουτσα..και για να στη πέσει κανένας γκεουλας..η κάνενας αράπης..γκόμενες εκεί δε βρίσκεις..πάρτε το χαμπάρι μη κάνετε πλούσιους τους βλάχους απογόνους Αράβων πειρατών..πιο καλά Σαλαμίνα για γκόμενα..
Εσύ φίλε έχεις εμπειρία με νησιά Που έχεις πάει;Ούτε λεφτά θες ούτε τίποτα..ένα κορμάκι καλό να έχεις και να μιλάς σχετικά καλά τα αγγλικά..εσύ με αυτά που γράφεις..περιγραφεις τι πρέπει να έχεις..για να βρεις ελλεινιδα..
Έχει πάει Σαλαμίνα φίλε.Εσύ φίλε έχεις εμπειρία με νησιά Που έχεις πάει;
Εγώ αδελφέ δεν θα σου πω το που έχω πάει ούτε το τι έχω γαμησει γιατί δεν κάνει να σε πικαρω.Εννοειται ότι αν είσαι λίγο μαγκακος θα γαμησεις και θα περάσεις καλά παντούΕσύ που έχει πάει και τι έχεις γαμησει?στα νησιά δηλαδή θες αν μας πεις ότι γαμανε ελλεινιδες?σίγουρα δεν είσαι αραβονησιωτης με χοτελια αχουρια στη Πάρο?εμένα μου λέγανε κάτι παιδιά που πήγανε ιό ότι χαλάσανε όλα τα λεφτά τους και δεν γάμησε κανένας τους ελλεινιδα..γιατί να ξαναπάει πάλι φέτος κόσμος εκεί και να γυρίσει πίσω αγαμητος?ούτε ευρώ στα νησιά!!αν θέλουν τουρισμό οι βλάχοι σε το κάνουν όπως στη.ταιλανδη που έχει εύκολες γκόμενες..να πηγαίνεις στα νησιά αλλά να γκσσς.και καμία ντόπια νησιωτισα με μουστάκι όχι να έρχεσε πίσω αγαμητος και χώρις λεφτα
τα νησια σας φταινε ρε βλαχοι?Εσύ που έχει πάει και τι έχεις γαμησει?στα νησιά δηλαδή θες αν μας πεις ότι γαμανε ελλεινιδες?σίγουρα δεν είσαι αραβονησιωτης με χοτελια αχουρια στη Πάρο?εμένα μου λέγανε κάτι παιδιά που πήγανε ιό ότι χαλάσανε όλα τα λεφτά τους και δεν γάμησε κανένας τους ελλεινιδα..γιατί να ξαναπάει πάλι φέτος κόσμος εκεί και να γυρίσει πίσω αγαμητος?ούτε ευρώ στα νησιά!!αν θέλουν τουρισμό οι βλάχοι σε το κάνουν όπως στη.ταιλανδη που έχει εύκολες γκόμενες..να πηγαίνεις στα νησιά αλλά να γκσσς.και καμία ντόπια νησιωτισα με μουστάκι όχι να έρχεσε πίσω αγαμητος και χώρις λεφτα
Ποια Ελλεινίδα ωρε; Όλες οι γυναίκες στον ίδιο πλανήτη κατοικούν και έχουν απαιτήσεις, αυτά που περιέγραψα παραπάνω είναι τα βασικα, κι αν δεν φυσάς σήμερα όπως και χθες δηλαδή το καμάκι θα παραμείνει άδειο. Αυτό που είπες ίσχυε τις παλιές εποχές, εποχές Στάθη Ψάλτη.Ούτε λεφτά θες ούτε τίποτα..ένα κορμάκι καλό να έχεις και να μιλάς σχετικά καλά τα αγγλικά..εσύ με αυτά που γράφεις..περιγραφεις τι πρέπει να έχεις..για να βρεις ελλεινιδα..
καθε μερα οποια θελεις!!!!!!!!!!!!Ποια νησιά ρε πατριώτες...
Ελάτε Αθήνα τον Αύγουστο που έχουν φύγει όλοι ...
να ευχαριστήθηται εσκοτρακι και μπουρδελοτσαρκα ...!
Άσε μας ρε ταγαρι .Αλβανία είναι οιο ωραία μέρη και ομορφιές..ελληνικά νησιά πας για να δεις κάνα μουνι Μύκονο και Πάρο..δε πας για την ομορφιά..άμα θες ομορφιά πας κσαμιλ Αλβανία και Αβλονα.αλλα άμα είναι να μην βρίσκεις γκόμενα να σου τρώνε και τα λεφτά οι βλάχοι και να είναι και ξεραιλα..για ποιο λόγο να πας στα κυκλαδονησια?αυτό λέμε..Σαλαμίνα πιο καλα