VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Μπορεί να μην είχε ελληνικό αριθμό ρε τύπε και να πήγαινε ο κούκος αηδόνι. Έτσι κι αλλιώς λίγος της έπεφτε της αυτού υψηλότητος, οπότε πάλι άκυρο θα έτρωγε.
To εχω κάνει και αυτο σε μια που εβγαινε απο το
μετρο και εψαχνε προς τα που να παει και της εδωσα και το mail μου
Αυτη στο κολονακι την ειχα μπανισει, την πηρα απο πισω και οταν εκατσε
καθησα και εγω σε διπλανο τραπεζι. Ευτυχως ειχα το ταμπλετ μαζι μου
πριν πιασω κουβεντα
Συνηθως αραζω στην εκκλησια στο μοναστηρακι η στην ερμου και περιμενω μπας
και κατσει τιποτα καλο διπλα.
Μετα πιανεις κουβεντα ευκολα
Μια ατακα ειναι ''γιατι εισαι εδω και οχι σε καποιο νησι''
Δε μας λες που τη γνώρισες όμως.οχι ρε τυποι
Σαμιωτισα βερα
Στο να εχω κάτι να κανω μολις εκατσα διπλα τηςκαι πως βοηθησε το ταμπλετ τυπε στο ολο σκηνικο??
Σαμιοκαναδέζα μάλλον.
Τύπε μου vril, ο εν λόγω φαίνεται ότι συνηθίζει να ρωτά μόνο, και μάλιστα επιτακτικά,
και δεν συνηθίζει να απαντά...
Ένα νεοελληνικό κράμα από έπαρση και εγωκεντρισμό.
Στο να εχω κάτι να κανω μολις εκατσα διπλα της
και μην φανω καρφωτος
Απο που εισαι, τι κανεις εδω κλπστην περιπτωση με την Σερβα με ρωτησε στην σταση του ΚΤΕΛ τι στο πουτσο ελεγε το χαρτι του ΚΤΕΛ...και ετσι ξεκινησε το κονε
εσυ τι της ειπες??
To εχω κάνει και αυτο σε μια που εβγαινε απο το
μετρο και εψαχνε προς τα που να παει και της εδωσα και το mail μου
Αυτη στο κολονακι την ειχα μπανισει, την πηρα απο πισω και οταν εκατσε
καθησα και εγω σε διπλανο τραπεζι. Ευτυχως ειχα το ταμπλετ μαζι μου
πριν πιασω κουβεντα
Συνηθως αραζω στην εκκλησια στο μοναστηρακι η στην ερμου και περιμενω μπας
και κατσει τιποτα καλο διπλα.
Μετα πιανεις κουβεντα ευκολα
Μια ατακα ειναι ''γιατι εισαι εδω και οχι σε καποιο νησι''
Μόνη σε ακριτικό νησί και να μην ψάχνεται να γαμηθεί κουλό φαίνεται. Τελικά τη σαμιώτισσα πώς τη γνώρισες;η πουτανα δεν εδωσε στοιχεια, και εγω επρεπε να την κανω γιατι πλησιαζε η σαμιωτισα με το αμαξι της...
Δεν έχεις πάει ποτέ Μοναστηράκι; Η πλατεία έχει μια εκκλησία και η Ερμού άλλη μία, την Καπνικαρέα. Ο τύπος θα πρέπει να ξεροσταλιάζει πολλές ώρες μέχρι καμιά τουρίστρια να δεήσει να καθίσει δίπλα του.σε ποια εκκλησια στο μοναστηρακι τυπε??
στην ερμου σε ποιο σημειο?? στο ορθιο καθεσαι ή αραζεις πουθενα???
τι ωρες και μερες πας??
Χτες στο μετρό.. >> τυπος, ψυχάκιας, με μαυρο γυαλι- είχε βρει άλλη μεθοδο. Στεκόταν ορθιος και κοιταζε πότε μπαινουν στο βαγονι ή πού κινουνται γκομενες, ενώ στο κάθισμά του είχε καθήσει .. τον σάκο του . :o Και μολις εμπαινε καποια γκομενα απο στάσή, επαιρνε τον σάκο του , για να της προσφέρει δηθεν ..τη θέση …
Αμεσως οι αγαμητοι να πουν οτι μονο ρωταει...
ρε ουσττ
χαχαχααχ
Το σερβακι δουλευε πωλητρια για δεκα χρονια στην ελβετια, και για αυτο μιλαγε γερμανικα καλυτερα απο αγγλικα
αν και απο προσωπο δεν ελεγε πολλα, απο σωμα ηταν καλοοοοοοο
η πουτανα δεν εδωσε στοιχεια, και εγω επρεπε να την κανω γιατι πλησιαζε η σαμιωτισα με το αμαξι της...
Βρε μπρούκλη παπαρο-παπάρα.
Το κατάλαβες ότι το έκανες εδώ μέσα "Αγαπητό μου ημερολόγιο", ή νομίζεις ότι γράφεις στο Κόσμο;
Ήμαρτον πια...
Υπάρχει ζωή και πιο πέρα από την άκρη της μύτης σου!
Μόνη σε ακριτικό νησί και να μην ψάχνεται να γαμηθεί κουλό φαίνεται. Τελικά τη σαμιώτισσα πώς τη γνώρισες;
Δεν έχεις πάει ποτέ Μοναστηράκι; Η πλατεία έχει μια εκκλησία και η Ερμού άλλη μία, την Καπνικαρέα. Ο τύπος θα πρέπει να ξεροσταλιάζει πολλές ώρες μέχρι καμιά τουρίστρια να δεήσει να καθίσει δίπλα του.
ασουπη!!
ζουλευεις τυπε τρελλα!!
Πανω στην πλατεία ρε τυπε, από εκεί βγήκε και η ονομασία της περιοχής. Προσωπικά Μοναστηράκι δεν πατάω ποτέ, ούτε για καφέ με γκομενα, λόγω της πολύ κόσμου. Αν και οι περισσότερες για κάποιο λόγο πιέζουν για συνάντηση εκεί.Μοναστηρακι ξερω εκει που ειναι ο σταθμος του τρενου, το 360 κτλ...αλλα εκκλησια εχει εκει???
Το κεντρο δεν το ξερω καλα γιατι ειναι πολυ βρωμικο και το σιχαινομαι
Για δωσε πεισσοτερα στοιχεια που ειναι αυτη η εκκλησια...
Δεν ειπες, πας καθημερινες, σαβ/κα και τι ωρες???