noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Τύποι εγω εχω γαμησει Ολλανδεζα στην Λήμνο :S
Το θέμα ειναι να χτυπάς συνεχεια
Το θέμα ειναι να χτυπάς συνεχεια
Σε αυτές τις ηλικίες συνήθως δεν παιζουν χαλαστρες και ειδικά αν δεις καποια πράγματα οπως να γυρίζει η μια το βράδυ ξεχωριστά απο την άλλη οπου την πεφτεις άνετα.. παντα επιλέγω να την πιάσω μονη για πολλούς λόγουςΥποθεση εργασιας..
Εστω οτι βλεπεις 2 τετοιες και σου αρεσει η μια απο αυτες. Εισαι ομως μονος διακοπες (προσωπικα πηγαινω μονος διακοπες ) , πως την πεφτεις ?? ΕΙσαι ενας και ειναι δυο, και θελεις να γαμησεις την μια απο αυτες. Δεν θα σου κανει χαλαστρα η αλλη...????
Κατερινη;;; τι εχει εκει;Μην την ψάχνετε πολύ.Τα καλά μέρη είναι τα μεγάλα νησιά(Κρήτη,Ρόδος,Κέρκυρα) και η Παραλία Κατερίνης.Εκεί είναι όλο το ψητό.
στέκει αν ψάχνονται για πουτσο μπορει να βγουν κ σε ξεχωριστά μαγαζιά η να εχει ζευγαρωσει η μίαε προφανως μονη....
το να γυριζει η μια ξεχωριστα απο την αλλλη δεν το εχω δει ποτε να σου πω την αληθεια...
και γιατι να γυριζει μονη , οταν εχουν παρει μαζι διακοπες??? στεκει???
Η ελληνοκαναδέζα;Επεστρεψα εχθες απο Σαμο ...ειχα παει για 3 μερες μονο....με περιμενε θηλυκο εκει...
Η ελληνοκαναδέζα;
και δεν συνηθίζει να απαντά...
Ένα νεοελληνικό κράμα από έπαρση και εγωκεντρισμό.
καλησπερα τυποι,
Επεστρεψα εχθες απο Σαμο ...ειχα παει για 3 μερες μονο....με περιμενε θηλυκο εκει...
Αυτο που εχω να παρατηρησω ειναι το εξης....
Περιμενωντας το θυληκο να σκασει μυτη να με παραλαβει, επιασα την κουβεντα με ενα τουριστριακη ...Σερβα αποδειχθηκε, εκανε διακοπες μονη της ξαι θα εμενε μεχρι την Δευτερα....πιασαμε το μπλα μπλα και εκανα κινηση να αναταλλαξουεμ facebook ωστε να εχω τα στοιχεια της για κονε ....(τωρα πως θα γινοταν ειναι μια αλλη ιστορια μιας και με περιμενε ντοπια Σαμιωτισα αλλα προειχενα εχω τα στοιχεια της για να την βρω αν καθοταν ευκαιρια) ....και η ρουφιανα αρνηθηκε να το δωσει.
Μπορεί να μην είχε ελληνικό αριθμό ρε τύπε και να πήγαινε ο κούκος αηδόνι. Έτσι κι αλλιώς λίγος της έπεφτε της αυτού υψηλότητος, οπότε πάλι άκυρο θα έτρωγε.Tι φεησμπουκ ρε τυπε ζητα απευθειας κινητο να κανεις δουλεια
Πώς χώνεσαι ακριβώς; Τις ρωτάς αν θέλουν βοήθεια;Μοναστηρακι, ερμου, πλακα
κυκλοφορουν αρκετα καλά ξενα
Εχω φαει και Αμερικάνα που ειχε φτασει κολονακι
To εχω κάνει και αυτο σε μια που εβγαινε απο τοΠώς χώνεσαι ακριβώς; Τις ρωτάς αν θέλουν βοήθεια;
Πώς έκανες το κονέ τύπε;