KAVLIARIS33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 201
σε ποια ξενοδοχεια μενουν τα call girls
στα ιδια που δεχονταισε ποια ξενοδοχεια μενουν τα call girls
Από τα γραφεία λογικά θα ρωτάς σωστά;σε ποια ξενοδοχεια μενουν τα call girls
?στα ιδια που δεχονται
Μερικά είναι και καλά δεν είναι όλα του κώλουΑφού είναι κωλ-girls θα μένουν σε κωλο-ξενοδοχεία.
Ας γινει αναφορα σε καποια να μαθαινουμε και εμεις!!!!!!!!!!!Οι ντόπιες στα σπίτια τους και οι εισαγόμενες σε σε διαφορα ξενοδοχεια στο κεντρο της Αθηνας
Σκοπεύεις να πας επίσκεψηΑς γινει αναφορα σε καποια να μαθαινουμε και εμεις!!!!!!!!!!!
Εμμμμ!!!!!!!!!!!!Να δουμε το υλικο των γραφειων γιατι ολο μουφες μου τυχαινιυνΣκοπεύεις να πας επίσκεψη
Σε ευχαριστω για την πληροφοριαΠριν χρόνια, ειχα πάει σε incall πορνοραντεβού βύζιτας στο president. Καλό ξενοδοχείο που σε κάνει να θες να πιεις τον καφέ σου στο λόμπι, να ακούς τζαζ μουσική και να νιώθεις κοινωνικός αποστάτης με φραγκολεβαντίνικους τρόπους και ευγένειες του κώλου σα να παίζεις σε ταινία απ το Αμέρικα.
Δηλαδή αν σου πουν ονόματα και ξενοδοχεία, θα πας με αντισκηνο απ' έξω;σε ποια ξενοδοχεια μενουν τα call girls
Τώρα τελευταία έχεις πάει εκεί;Πριν χρόνια, ειχα πάει σε incall πορνοραντεβού βύζιτας στο president. Καλό ξενοδοχείο που σε κάνει να θες να πιεις τον καφέ σου στο λόμπι, να ακούς τζαζ μουσική και να νιώθεις κοινωνικός αποστάτης με φραγκολεβαντίνικους τρόπους και ευγένειες του κώλου σα να παίζεις σε ταινία απ το Αμέρικα.
Τώρα τελευταία όχι, έχω πολλά χρόνια να πάω. Άλλωστε απέχω από βίζιτες >100€....παλιά αυτά, τις καλές εποχές...Τώρα τελευταία έχεις πάει εκεί;
Γιατί από όσο ξέρω δεν δέχονται βίζιτες και γενικά ραντεβού τέτοια...
τυπικά, τα περισσότερα incalls του μισάωρου για τα CT είναι μέχρι το όριο σου.Τώρα τελευταία όχι, έχω πολλά χρόνια να πάω. Άλλωστε απέχω από βίζιτες >100€....παλιά αυτά, τις καλές εποχές...
σε ποια ξενοδοχεια μενουν τα call girls
Όχι ότι έχει καμιά σημασία, απλά το είχα απορία.